cristinka 21.09.08, 21:02 Pani Katarzyno, czy mogłaby Pani chociaz raz do TzG założyc jakąś fajną dopasowaną marynarkę? Moze cos bardziej klasycznego niz te weselno/bazarowe kiecki..? Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 21.09.08, 21:03 i zmienić fryzjera tez by się przydało,ładnie panią proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 21.09.08, 21:16 i teksty do wymiany..... I niech Pani nie zdrabnia imion uczestników (Ilonia, Aneczka,Martunia)... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 21.09.08, 21:20 Z dwojga złego już chyba wolę zdrabnianie, niż takie nawoływanie jakie ma w zwyczaju Kinia po występach: Aaaaartur Aaaartur,Kryyyyspin Kryyyyspin - wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 21.09.08, 21:20 hehe cristinka, niniejszym potwierdzam, że KS przeczytała i dostosuje się. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 21.09.08, 21:39 I jeszcze jedno: dosyc tych trupich rózowo-fioletowych pomadek!!! Okropne są! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 21.09.08, 22:39 i koniec z solarka, prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katjanka Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 21.09.08, 22:52 Coś mi się wydaje, że prośba trafi w próżnię... Miłość owej pani do solarium, tandetnego makijażu, upiętych weselnie koafiur i bazarowych kreacji wydaje się zbyt silnym uczuciem. Można jedynie się dziwić (a może współczuć) stylistom i makijażystom z TVN. A taką Chylińską pięknie potrafią zrobić! ;) Zachowanie K.S. to zupełnie inna historia, w tej wytapetowanej głowie chyba naprawdę hula tylko wiatr... :) Jak dla mnie STRASZYDŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 22.09.08, 04:07 więc ostatnio stroje ma jak trzeba,można spokojnie patrzeć,natomiast z fryzurą coś nie tak,za płaska i za długa Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 22.09.08, 07:25 Oj... czepiacie się. Przecież to jest TANIEC z gwiazdani, a nie egzamin (marynarka?). K. Skrzynecka na pewno ma stylistę i chyba do Niego powinny trafić Wasze uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 22.09.08, 08:15 No właśnie, to są chyba uwagi do pani Doroty Williams Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 22.09.08, 09:56 zmartwie3 was - ale wyglad Skrzynki to decyzje TVN - te weselne kiecki i okropne fryzyry o tym decyduje stylista prpgramu , chyba wybitnie nielubiący Skrzynki a ze to tandeta , bazar i cekiny ? - przeciez cały taniec towarzyski to tandeta , bazar, pióra i cekiny polecam filmy "Roztanczony buntownik" )(Strictly dancefloor)- cudownie pokazuje cały kicz i wyzualne tandeciarstwo tego "sportu" Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 28.09.08, 00:09 Ze wszyskich 'gwiazd' prowadzących tego typu programy (Rusin, Ibisz/Cichopek, Gąsowski, Gonera/Glinka, Okupnik, kiedyś Mołek) moim zdaniem K. Skrzynecka wypada najlepiej, jest naprawdę miła dla uczestników i nie drażni mnie jako widza zbytnią infantylnością (Cichopek/Ibisz, Glinka), ani zbytnią powagą i dystansem (Mołek, Rusin). Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 22.09.08, 10:05 niech wyglada jak chce tylko niech zrozumie w końcu że 10 to LICZBA a nie cyfra flaki mi się przewracają jak tego słucham,,, Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 22.09.08, 10:41 a mumery telefonów pani Kasia już zna,czy nadal czyta z kartki ? Odpowiedz Link Zgłoś
glupek_wioskowy Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 22.09.08, 12:29 Qrcze, aż zajrzałem do wikipedii :-) bo też ciągle się mylę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Pani Kasiu, 22.09.08, 19:18 A ja Panią proszę, żeby się Pnai nie przejmowała takimi opiniami, które -w to nie wątpię- pochodzą od purystek językowych, wrażliwych estetek o wyglądzie modelek z Vogue`a, chodzących ideałów po prostu...To nic, że trochę brakuje im taktu, tolerancji i kultury- tym się nie ma co przejmować, bo siedzą na zadupiach i szlag je trafia , że nikt nie podziwia ich doskonałości, a to Pani zajmuje ich miejsce na ekranie. To może i okropne lecz powiem Pani szczerze, że od kiedy zmieniła Pani swoją poprzedniczkę Magdę M.od razu zrobiło się weselej w zielonym pokoju:) Pozdrawiam Panią i życzę , by nie przestała się Pani uśmiechać:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalon Re: Pani Kasiu, 22.09.08, 20:40 a ja się uśmiechałam czytając panią "lubiącą błękit"... tak właśnie jest, siedzimy wszystkie na zadupiach, obgryzamy z frustracji paznokcie, że to bujna pani KS zajmuje nasze miejsce na ekranie, natomiast dowalenie na forum Skrzyneckiej to dla nas swoistego rodzaju psychoterapia. pomaga mi to żyć od kąd zobaczyłam KS na ekranie i potrafiłam uruchomić neta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Pani Kasiu, 22.09.08, 21:45 magdalon napisała: > a ja się uśmiechałam czytając panią "lubiącą błękit"... tak właśnie > jest, siedzimy wszystkie na zadupiach, obgryzamy z frustracji > paznokcie, że to bujna pani KS zajmuje nasze miejsce na ekranie, > natomiast dowalenie na forum Skrzyneckiej to dla nas swoistego > rodzaju psychoterapia. pomaga mi to żyć od kąd zobaczyłam KS na > ekranie i potrafiłam uruchomić neta :))) A "odkąd" poprawisz ortografię, to na pewno Twoje pretensje do "bycia zamiast" Kasi, będą w pełni uzasadnione:)))) Trzymam kciuki za Twoją karierę:) Odpowiedz Link Zgłoś
jotka001 Re: Pani Kasiu, 23.09.08, 20:02 lubie.blekit napisała: > A "odkąd" poprawisz ortografię, to na pewno Twoje pretensje > do "bycia zamiast" Kasi, będą w pełni uzasadnione:)))) > Trzymam kciuki za Twoją karierę:) A ty naucz się pisać 'pani', bo coś ci wcześniej nie wyszło (Pnai) oraz pisać przecinek przed 'lecz'. To takie same 'istotne' błędy jak skrytykowane przez ciebie 'od kąd', które było zapewne po prostu wypadkiem przy pracy. Co do KS każdy ma prawo ją oceniać i krytykować, bo jak by nie było jest osobą publiczną z własnego wyboru. Pewnie jestem wyjątkiem w gronie krytykujących;), ale nie mieszkam na zadupiu, nie zazdroszczę KS (niby czego???), nie brakuje mi taktu, tolerancji (i to ty zarzucasz komuś jej brak???) ani kultury. No i nie wyglądam jak modelka z Vogue'a i nie mam kompleksów z powodu wyglądu. Za to w życiu nie pokazałabym się ludziom wyglądając tak, jak czasami zrobiona jest KS. Piszę czasami, bo bardzo rzadko oglądam ten program, w zasadzie nawet nie oglądam, tylko rzucam okiem. Ale już te kilka razy po kilka minut pozwoliło mi wyrobić sobie opinię na temat wyglądu KS. Zgadzam się z poprzedniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Pani Kasiu, 24.09.08, 18:52 Jotka, Jotka:), ależ Cię poniosło. Wyluzuj:)Nie chce mi się wymieniać Twoich błędów:), a zapewniam Cię, że takie popełniłaś.Jednak nie o to chodzi, żeby z pianą na ustach rzucać się sobie do gardeł, natomiast błąd ortograficzny , to trochę za dużo. Niech Ci będzie moja "Pnai", ale to tylko literówka- oczywiście możesz się nie zgodzić, jednak nie podniecaj się tak:)Powiem Ci dlaczego stanęłam w obronie Kasi Skrzyneckiej. Po prostu dlatego, że krytyka pod jej adresem jest już wyświechtana,nudna i stadna.Ileż można? Może Ty okaż trochę empatii ( zwłaszcza, że jak przyznajesz, sama daleka jesteś od ideału)i pomyśl, że Kasia też jest człowiekiem i jak człowiekowi jest jej przykro, kiedy słyszy/czyta nie zawsze sprawiedliwe oceny. Oczywiście jest osobą publiczną, ale to nie wszystko tłumaczy. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Pani Kasiu, 25.09.08, 09:18 prosze nie porównywać krytyki fryzury, stroju czy odcienia skóry z krytyką popełniania ewidentnych błędów językowych, w czym Pani Kasia jest mistrzynią wszechwag puryzm językowy przejawia się u mnie w tym, że nie znoszę gdy ktoś mówi "tym niemniej" lub "rok dwutysięczny trzeci" ale różnicę między cyfrą a liczbą poznaje się już w podstawówce, którą rzeczona zapewne skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 26.09.08, 09:30 Przychylam sie do prosb przedmowcow: pani Kasiu, tylu jest dobrych projektantow, niech pani zamowi cos klasycznego, a nie bazarowego. Jest pani piekna kobieta a tak sie zeszpeca ubiorem i fryzura. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 27.09.08, 18:46 Z tą pięknością bym nie przesadzała- męskie rysy, potężna, z bicepsami.... Odpowiedz Link Zgłoś
ketri1 Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 27.09.08, 23:42 lubiebłekit i magdalon - jestem z Wami. Brawo! Ogrom beznadziejności frustratów, którzy tu napisali jest nie do pojęcia. Współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 28.09.08, 00:26 I jeszcze niech się Pani tak nie kiwa jak kiwaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Prośba do p. Skrzyneckiej K. 28.09.08, 14:32 Jasne, pani Kasia jest zajebista- jak ty ketri ileś tam Odpowiedz Link Zgłoś