Gość: max IP: *.chello.pl 17.10.03, 12:48 czemu nie ma tego programu????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: telewizyjne biuro śledcze 17.10.03, 13:58 Bo Borewicz siedzi... na Wiejskiej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: telewizyjne biuro śledcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 14:53 Z fajbusiewiczem nikt nie wygra..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: telewizyjne biuro śledcze IP: *.chello.pl 17.10.03, 17:41 ale borewicz już tego nie prowadził, robił to Małcużyński o wiele lepiej zresztą. To że 997 jest popularne nie znaczy że musi być jedyne. tbś wróć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: telewizyjne biuro śledcze 17.10.03, 19:26 szkoda że nie ma tego programu, brakuje mi tych sztucznych rekonstrukcji z równie sztucznymi statystami, motywem każdej zbrodni była właściwie kasa. Prowadzący byli ok chociaż zupełnie niepotrzebnie w sezonie 2001/2002 zrobili studio a przecież główna różnicą między tbś a 997 to taka że tbś był nagrywany "na powietrzu". Na szczęście za Małcużyńskiego wrócili do starej formuły, apropo pamięta ktoś jak Małcużyński prowadził "Forum"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: telewizyjne biuro śledcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 19:37 eroll1985 napisał: > szkoda że nie ma tego programu, brakuje mi tych sztucznych rekonstrukcji z > równie sztucznymi statystami, motywem każdej zbrodni była właściwie kasa. > Prowadzący byli ok chociaż zupełnie niepotrzebnie w sezonie 2001/2002 zrobili > studio a przecież główna różnicą między tbś a 997 to taka że tbś był > nagrywany "na powietrzu". Na szczęście za Małcużyńskiego wrócili do starej > formuły, apropo pamięta ktoś jak Małcużyński prowadził "Forum"? Nie,nie tak to zapamiętałem.Rekonstrukcje nie miały być(w zamierzeniu) właśnie sztuczne tylko pełen real w konkurencji właśnie do 997 gdzie statyści grali i wyrażali się jak w Ekstradycji.Z resztą był cały wątek o takich kwiatkach u fajbusiewicza.A prowadzący w TBŚ był nalpeszy z tego typu programów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: telewizyjne biuro śledcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 20:02 "TBŚ" to największa tandeta na świecie! Nie wiem, jak im się to udało, ale każdy statysta (bez wyjątku!) wypowiadał tam swoje kwestie z dokładnie taką samą bezpłciowością, nie akcentując ani jednego słowa. Wszystko było sztuczne, ocierało się o plastikowość odartą ze wszelkich uczuć, wrażeń, emocji. Straszne... Aby poczuć klimat "CBŚ", należy odczytywać w sposób monotonny i bezpłciowy: - Dzień dobry, panie Jurku. - Dzień dobry, pani Krysiu. - Co u pana słychać? - Aaa, po staremu. - Kupi pan jajka? - Nie. Dziękuję, pani Krysiu. - To do widzenia, panie Jurku. - Aaa... (pani Krysia rzuca się z nożem na pana Jurka) (w tym momencie w kadr wchodzi Borewicz, obraz nabiera kolorów) itd. ... Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: telewizyjne biuro śledcze 17.10.03, 20:05 oczywiście do rekonstrukcji w tbś podchodzono bardzo poważnie ale gra tych statystów była tragiczna, można im jednak wybaczyć bo to przecież nie aktorzy. Nie ukrywam że bardzo lubię tego typu programy więc w te wakacje nakręciłem coś podobnego, fajnie to nawet wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś