Dodaj do ulubionych

Kawaler do śniecia

IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 22.10.03, 19:40
Brrr,wczoraj widzialam powtorke chyab zeszłotygodniowego odcinka. Kawalek w
sweterku przewieszonym na plecach (zoltym), maszeruje niczym playboy z
Harelquina plaza, drepcze przy tym jak panienka kolyszac biodrami. Szepcze
niczym szemrajacy strumyk" piekne te rozszzeee prawda?..ah eh". "Wybor jest
trudny...eh..ah". Bosz, to naprawde ponizajace, chyba tylko dla tych widokow
bym zdecydowala sie na udzial w czyms takim. Ale chodzilabym w torbie na
glowie,co by mnie nikt ze znajomych nie rozpoznal;). Smieszne, ze odpadly
naprawde ladne dziewczyny (19 latka- mila twarz, i jeszcze jakas brunetka-
takze o b.milej powierzchownosci).DZisiaj zdaje sie kolejny odcinek...eh ah..
Obserwuj wątek
    • Gość: YANE Re: Kawaler do śniecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 19:43
      Nie ogladam, ale czytalam gdzies ze gosc w kobitkach niekoniecznie gustuje,
      wiec krecenie biodrami moze miec pewne uzasadnienie ;)
    • Gość: s_l kawaler do sciecia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 19:59
      witam, margaret
      kiedys na tym forum zadeklarowalem, ze nigdy juz tej chaly nie obejrze, ale
      poniewaz zostalem niejako przymuszony (cos w rodzaju u cioci na imieninach) i
      musialem grzecznie ogladac, teraz podziele sie moimi skromnymi uwagami
      to co mi sie podoba, to chalupa na brzegu, trudno udawac, ze jest niefajna jak
      jest fajna, nie?
      tyle
      poza tym: kawaler do bani, w ogole nie mozna dojsc jaki ten koles jest w realu,
      nie uwierze, ze zachowuje sie autentycznie, wyglada na ostro przeszkolonego -
      wszystko: gesty, spojrzenia, czasem jak mowi zalatuje burakiem, ale szybka
      maska i dalej nic nie wiadomo, nie mam pojecia czym te panieny sie podniecaja
      przeca to kot w worku
      ta laska majka, ktora mowi 'ja bynajmiej' to wypisz wymaluj ta, ktora w
      dziewczynach do wziecie nie mogla juz wiecej kremu sultanskiego i sie rozmazala
      w kiblu mowiac, ze przeciez jest ladna i oczy ma takie ladne... (zreszta juz
      ktos wczesniej watkowal tutaj w tej kwestii :))
      dziewczyny (moze sa wyjatki, ale nie rejestrowalem az tak dokladnie) nie maja
      klasy, razi mnie (moze jestem zdrowo walniety w czaszke, jak kiedys nadmienil
      kolega kiciula z tegoz forum), razi mnie kiedy dziewczyna wklada stroj
      wieczorowy i mowi o facecie 'niezle ciacho', kobieta zmienna jest i
      nieprzewidywalna, ale to powinien byc atut, przeciez caly urok w tym kiedy moja
      pani potrafi w dzinsach zachowywac sie na luzie, byc kumplem i uprawiac sporty,
      ale jak wklada wysokie obcasy, piekna wieczorowa suknie i upina wlosy nie moze
      tekscic jak bazarnica jakas, powinna otaczac sie jakas aura tajemnicy, nie
      klepac jak najeta, nie rozkraczac nog jak siedzi, nie brechac jak zaba
      a tu - panie troszku szkolone byly, ale jak ktos nie ma tego czegos we krwi to
      sloma zawsze wylizie ;-) - od pokazywania takich atrakcji jest bar np.
      serdeczne uklony dla wszystkich przemilych forumowiczek
      • ziereal Re: kawaler do sciecia? 22.10.03, 20:14
        Gość portalu: s_l napisał(a):

> poza tym: kawaler do bani, w ogole nie mozna dojsc jaki ten koles jest w
        realu,

dziewczyny na forum r.s. pisaly (ktoras z nich zna pana w realu), ze jest
        zupelnie inny..Czyli "do rzeczy". Ma nawt ladny glos i nie stosuje tego -
        przekletego szeptu..brrr.
        To ja juz wole"prince" .
        • Gość: alenna Re: kawaler do sciecia? IP: *.pool80182.interbusiness.it 22.10.03, 22:13
          He he, a ja sobie obejrzalam kolejny odcinek. Maja jaka jest kazdy widzi (kto
          oglada :))))))) - napalona malolata.
          Ale dzisiejsza klotnia z Iza jakastam podratowala ja w moich oczach. Gdyby mnie
          ktos tak chamsko potraktowal, to bym w zeby dala, a nie tylko powiedziala ze
          jest glupia.
          • Gość: M Re: kawaler do sciecia? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 22.10.03, 22:16
            a mozesz mi podpowiedziec o co poszlo, bo ogladalam ostatnie 20 minut ;)
            • Gość: alenna Re: kawaler do sciecia? IP: *.pool80182.interbusiness.it 22.10.03, 22:22
              Kawaler bral dzisiaj po cztery panny z osobna :)))) Kazda grupa w innej
              scenerii. Maja i Iza (to ta z kolczykiem w brodzie - dla mnie brrrr....) byly
              na jachcie. Po drodze do Kawalera Maja stwierdzila ze Bartka juz poznala itp,
              na co Iza zaczela ja wypytywac jak mozna poznac czlowieka w kilka spotkan Maja
              sie bronila bla bla bla.
              Przy winku na plazy w obecnosci kawalera Iza zaczela sie z Mai wysmiewac,
              opowiadac co mowila. Dodam ze sporo przy tym przesadzala. Wywiazala sie
              klotnia, byly lzy of corz, w cztery oczy z Bartkiem Iza jeszcze Maje oczerniala.
              No nie zebym sie tym strasznie przejmowala, ale wyszla chamka z tej dziewuchy.
              I przepraszam, ze moju styl nijak sie ma do perelek Sonny'ego :)))
              • Gość: Amadea Re: kawaler do sciecia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 12:16
                Cała ta Iza Grodecka, czy Brodecka to kawał strasznej suki. Nie dość że jest
                okropna z wyglądu ( wykrzywia gębę jak mówi, wstrętny kolczyk w brodzie), głos
                ma jak facet i beznadziejne poczucie humoru, to jeszcze zachowuje się jak
                prostaczka. Jest bardzo wredna i fałszywa. na statku cały czas prowokowała
                Majkę i chciała ją skompromitować w oczach Bartka. skoro nawet słyszała jak
                Majka przyznała się że podoba jej się kawaler, to po co wymuszała żeby majka
                powtórzyła to przy nim ? wiadomo że dziewczyna by tego nie zrobiła , a ta suka
                później przedstawiła Majkę jako kłamczuchę .
                po powrocie do domu zrobiła z niej w oczach innych dziewczyn prawdziwą
                idiotkę , co płacze i jest zazdrosna o Bartka, a tak nap[rawdę to sama
                zakochała się w nim i robi maślane oczy na jego widok .blee !
                nie potrafiła nawet podać konkretnego argumentu przeciwko Majce , popieram
                Mateę że stanęła w jej obronie. Izka jest walnięta i brzydka . jest zakłamana
                i wulgarna. buntuje inne panny przeciwko Majce,wkurzyła mnie też ta cała
                Ramona" we mnie też już się zbiera " ( chodziło o maję ).

fałszywe, intrygantki, plotkują za plecami i podlizują się temu Pizdusiowi na
                białym koniu , a najgorsza ta Izka.
                podoba mi sie postawa Joasi Wybacz , jedna z nielicznych nie ślini sie na jego
                widok !
                • Gość: Amadea Re: kawaler do sciecia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 12:19
                  i jeszcze jedno , w programie podobają mi się: Joasia Wybacz, Inga , nie lubię
                  tej małej Magdy z krzywą twarzą , bardzo ładna jest Joasia Drozdowska, ale jak
                  dla mnie za bardzo przekonana że wygra i jeszcze jakoś tak dziwnie mówi , ma
                  dziwny glos i wymowę .niektóre są bezbarwne i nijakie, a inne znowu wkurzjące
                  na max'a : na przykład piękna Andżelika.
                  to tyle ode mnie.
          • Gość: blop Re: kawaler do sciecia? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 22:25
            Zgadzam się, panna z kolczykiem na brodzie ma chyba zbyt duzo testosteronu,
            chamskie, bezczelne, przesadnie pewne siebie dziewuszysko!
    • Gość: Marg Re: Kawaler do śniecia IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 22.10.03, 22:09
      Sniety kawaler oberwal dzisiaj od Platyny i dobrze, bo ma racje.Facet nie
      slucha ;). Smieszniej coraz bardziej, panna Maja chyba juz w nim
      zakochana..brrr ;)
      • Gość: alenna Re: Kawaler do śniecia IP: *.pool80182.interbusiness.it 22.10.03, 22:15
        panna Maja chyba juz w nim
        zakochana..brrr ;)

Marg :)))
        Jak mialam 20 lat to tez mi wiele nie trzebab bylo. A tu Afryka i te sprawy :)))
        A poza tym ma chyba cholernie wysoka samoocene ta Maja :)

• Gość: monia Re: Kawaler do śniecia IP: *.gdynia.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 22.10.03, 22:36
          Ale mu dzisiaj Platyna dowalila, hehehe, juz myslalam ze wyleci za to z
          programu, bo Kawaler sie jej chyba wystarszyl, bo jest madra babka i dla niego
          za inteligentna, no ale na szczescie....zostala,
          kawaler jest ...afeeeeeee........a Inga jest najlepsza, taka sliczniutka i
          zakrecona troszke ;)) a babsztyl z kolczykiem w brodzie powinien wyleciec juz
          na poczatku, dzisiaj pokazala jaka jest naprawde, sloma jej z butow (z uszu
          tez) wychodzi, czekam na nastepny odcinek
          • Gość: alenna Re: Kawaler do śniecia IP: *.pool80182.interbusiness.it 22.10.03, 22:40
            Platyna moze i nie jest glupia, ale denerwuje mnie to jej pozowanie na
            niedostepna. Szczegolnie brak usmiechu, kiedy czasami ledwo sie powstrzymuje.
            No i ta postawa "nic mnie to nie obchodzi, On mnie wcale nie interesuje" a
            potem widac jak jej kamien z serca spada kiedy dostaje roze :)))))
            • Gość: Ola Re: Kawaler do śniecia IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 22.10.03, 22:48
              Czesc !
              Mnie najlepiej podoba sie ta tancerka Joasia Mika (chyba ?)i Justyna.Platyna
              jest madra ,ale troche przesadza z ta swoja duma.A ta z tym pirsingiem w
              brodzie to powinna wyleciec na zbity leb.No a panienka Maja umie dobrze grac,to
              sa tylko metody co ona pokazuje.No a ta Miss polonia 2001 tez mnie wkurza "-
              taka co to nie ja !!!".Juz jestem ciekawa na nastepny odcinek. Pa Ola
            • Gość: Cleo Re: Kawaler do śmiecia :) IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.10.03, 23:00
              Platyna jest introwertyczka, wiec dziwi mnie jej udzial w programie, ktory z
              zalozenia, jako glowne narzedzie poznania (krotki czas), preferuje glownie
              ROZMOWE. W tym widac platynowa blondi nie jest najlepsza. Owszem ma swoje racje
              co do kawalera, ale akurat jej zalozenia komunikowania sie (gesty, wspolne
              milczenie, mieszkanie z kims dluuuugo, zeby go dobrze poznac) ma sie kompletnie
              nijak do tegoz programu i sytuacji. Stad przyznaje, ze nie rozumiem, po co sie
              zgodzila na udzial w tym "eksperymencie". Tez zaczyna mnie coraz bardziej
              irytowac jej niedostepnosc, ktora powoli zaczyna sie zamieniac w arogancje.
              Powinnam napisac teraz, ze zapewne go na tyle zaintrygowala swa
              niedostepnoscia, ze "przeszla dalej", ale jakos nie moge sie pozbyc wrazenia,
              ze tak naprawde karty juz zostaly rozdane i ze ktos musi stanowic "tlo", dla
              tej ktora juz kawaler wybral, tylko z wiadomych wzgledow ujawnic nie chce lub
              jak kto woli - nie moze. Mnie irytuje niejaka Drozdowska - wdzieczy sie do
              niego wybitnie prostacko i co gorsza widac, ze mu sie to podoba :) Podoba mi
              sie "niesmiala" Kasia (widac, ze go tez intryguje jej delikatnosc), Iza dzisiaj
              przegiela na maxa - podzielam zdanie poprzedniej forumowiczki - sloma jej
              wyszla z butow strasznie (to jakis babo-chlop, zero w niej kobiecosci), Maje
              choc na poczatku odebralam zle - po tym odcinku mam mieszane odczucia:
              negatywne na przemian z pozytywnymi. Podoba mi sie Inga (chyba najladniejsza
              dziewczyna), tancerka w stylu hiszpanskim jest tez ladna i choc makijaz ma
              czesto dosc wyzywajacy - jest w porzo, denerwowala mnie blond Ramona - smiala
              sie jak glupia i nadawala jak przekupka na wiejskim targu - no ale na szczescie
              odpadla ;) Tyle z moich wrazen.
              • Gość: alenna Re: Kawaler do śmiecia :) IP: *.pool80182.interbusiness.it 22.10.03, 23:08
                O, Kasia jest ok, ladna, nie narzuca sie...wg mnie ma klase.
                Miss Polonia rzeczywiscie sie stara i odnosi male sukcesy, ale przy chamstwie
                kolczykowej to pryszcz :)
              • Gość: monia Re: Kawaler do śmiecia :) IP: *.gdynia.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 23.10.03, 09:51
                ciesze sie, ze komus podoba sie Inga, przeciez ona z tych wszystkich srednio
                urodziwych kobitek jest najsliczniejsza i taka subtelna, mi sie podoba od
                samego poczatku ;)) szkoda tylko, ze nie wygra ;((
        • Gość: pessa Re: Kawaler do śniecia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.10.03, 23:16
          Zazwyczaj reklamy i programy rozrywkowe omijam, albo przez chwilę oglądam bez
          włączonego dżwięku. Mniej się wtedy irytuję. I widzę jakiegoś osobnika o
          klasycznej urodzie greckiego Apolla. Widok dosyć przyjemny. Naprzeciwko nie
          mniej urodziwe kobiety, niczym syreny wyrzucone z morza na plażę - coś mówią,
          nie wiem co. Wyobrażam sobie o czym to dyskutują...Może o uczuciach ? - zgaduję
          ;-)...jest piękna sceneria, piękne kobiety, każda z nich dobrze umalowana i
          ubrana, pośrodku ON. Klimat jak z telenoweli braz., włączam dźwięk... nie
          myliłam się. Franczeska z Esmeraldą pokłóciły się o pięknego Ricardo. I jedna i
          druga pragnie zaskarbić sobie jego uczucia, zamiast tego wzajemnie się obrażają
          i posądzają o nieszczerość. Stawka gry jest wysoka - wspólny wyjazd w tropiki
          na koszt sponsora. Zaczynam wciągać się w akcję... Jeszcze chwila a wezmą się
          za łby jak w telenoweli przystało. Ale Ricardo cierpi na ten widok, i nie
          dopuszcza do rozlewu krwi. Uspokaja niecierpiące siebie rywalki, i rozdziela je
          niczym sądzia na ringu bokserskim. Ta w białej czapeczcze to przeciwnik wagi
          ciężkiej.Grube słowa i gruby głos. Wali gdzie popadnie, byle mocniej. Zero
          klasy, zero stylu. Druga,w kapeluszu chociaż zadziorna to raczej krucha-waga
          kogucia, przez chwilę boksuje zawzięcie, ale opada szybko z sił. Ta pokonana ma
          łzy w oczach, silniejsza triumfalnie powraca do hotelu i opowiada, jak to
          prawda zwyciężyła kłamstwo.
          • Gość: ika Re: Kawaler do śniecia IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 10:05
            Ta z kolczykiem jest potworna, ile ona ma lat?? straszna suka i faktycznie ma
            za duzo hormonów męskich:-) jeszcze ten warkocz do ziemi, taaak jej pasuje, ze
            nie wiem, chyba tak go nosi z przekory... maja mówi "bynajmniej" i jest
            małolatą wpatrzoną w tego typka, który wygląda jak jacek borecki z klanu, ale
            trzymałam jej stronę jak iza (fuj) na nią naskoczyła...
          • Gość: serwal Re: Kawaler do śniecia IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.03, 10:05
            Ta z kolczykiem w brodzie jest straszna!!! Z początku Maja mnie denerwował
            (ktos powiedział, że intryguje), ale teraz jedyną osobą, która intryguje jest
            Iza. I to jej tandente podrywanie: weź mnie za rekę o ja boję się statków i
            wogóle mam lęk przestrzeni...po czym przyciąga tego blond biedaka zdecydowanym
            gestem do siebie. Br....
    • super_malwina Re: Kawaler do śniecia 23.10.03, 10:06
      Ta panna z kolczykiem to tragedia, chamska i kłamie jeszcze! Babochłop, zero
      subtelności i klasy. Dziwi tylko, że kawalerowi to nieprzeszkadza, przecież on
      taki "kurturarny". Miss Polonia wysokie mniemanie o sobie ma, ale przynajmniej
      zachowuje się normalnie, a nie jak kolczyk wścieklizna.
      • Gość: Anja Inga! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 10:17
        Tylko Inga! Piękna, subtelna, naturalna, elegancka, z klasą - aż dziw bierze,
        że taka dziewczyna zgodziła się na udział w programie, który pogrążą się z
        tygodnia na tydzień.
        Wg mnie nie pasuje do Bartusia, z całym jego "harlekinowskim" ceremoniałem.
        Platyna też jest OK, choć z jednej strony wyczuwam jakąś niespójność: najpierw
        wali mu prosto z mostu, co o nim sądzi (i ma rację), a potem przyjmuje różę.
        Ale może podoba jej się Afryka?
        • Gość: Tygrys CKM IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 10:47
          widzieliscie zdjecia w nowym CKM, jest w nim uczestniczka Ramona, niezle
          zdjecia, niezla laska!!! ale jak to szybko zrobili!!! odpadla wczoraj, wielka
          szkoda bo przebojowa i z humorem dziewczyna a juz jej zdjecia w ckm?! jestna co
          popatrzec!!! ze KAWALER ja tak szybko wyrzucil??? nierozumiem!! tak wogole to
          dziwne imie, ona jest Polka??? ktos wie??
        • nacheba Re: Inga! 23.10.03, 20:52
          Popieram w 100%, Inga jest the Best !!! Taka inna i zastanawia mnie wlasnie co
          ona tam robi ???
          Pewnie skusila sie na udzial w tym programie ze wzgledu na Afryke....
          Po jej zachowaniu nie wydaje mi sie, zeby wogole byla zainteresowana Bartusiem-
          Czarusiem, i cale szczescie ;)) Byloby mi jej szkoda ;))
          • ziereal Re: Inga! 23.10.03, 21:09
            nacheba napisała:
            > Czarusiem, i cale szczescie ;)) Byloby mi jej szkoda ;))

no ale juz wiemy, ze wygrala Mika...Mnie troche zal tej "niesmialej"Kasi,bo w
            sumie sprawiala sympatyczne wrazenie, ale wlasciwie to chyba dobrze ze ten
            gogus jej nie wybral. Bosz..
    • Gość: Johnny Re: Kawaler do śniecia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.03, 10:25
      Przepraszam dziewczyny, ale nie oglądam tego czegoś i może niech mi ktoś
      wytłumaczy o co tam biega? ;)
      Bo po wpisach podejrzewam, że jest 1 facet i 20 panienek, które on po kolei
      stuka a na końcu musi powiedzieć, która mu zrobiła najlepiej. Taka darmowa
      agencja towarzyska? Dobrze kombinuję?
      • Gość: Łódź Re: Kawaler do śniecia IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 24.10.03, 17:13
        nie ogladalam ostatniego odcinka. Co powiedziala Joasia Wybacz kawalerowi
        takiego strasznego??
        • Gość: Marg Re: Kawaler do śniecia IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 24.10.03, 18:29
          Powiedziala mu, a raczej wygarnela..chociaz w dobrym stylu, ze nie slucha. Ze
          zadaje dziewczyonm pytania (akurat ją o cos pytal), po czym nie sluchajac
          odpowiedzi, "leci"z nastepnym.. Zapytal się o jakies jej poprzednie zwiazki
          (nie pamietam dokladnie), a ona "uświadomila"mu, ze jezeli zadaje takie pytania
          (powazne), to wymagane by bylo -gdyby sluchal odpowiedzi, bo jezeli ma zamiar
          zaraz potem "strzelic"nastepne..to taka"rozmowa"nie ma sensu.
          ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka