Dodaj do ulubionych

import z Chin....................

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:53
Jeśli potrzebujesz sprowadzić coś z Chin napisz na mojego maila...Od
ściereczek ,przez młynki do kawy,do specjalistycznych maszyn...wszystko!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Urwis Re: import z Chin.................... IP: *.c155.petrotel.pl 12.03.06, 23:48
      ok :) moja oferta jest juz na twojej skrzynce
    • Gość: zainteresowany Re: import z Chin.................... IP: *.c151.petrotel.pl 12.03.06, 23:57
      czesci elektroniczne tez przywozisz?
      • Gość: chiny44 Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:38
        Napisz co konkretnie Cie interesuje na mojego maila.Elektronika również....
    • Gość: komorczak Re: import z Chin.................... IP: *.c155.petrotel.pl 13.03.06, 00:07
      interesuja mnie telefony komorkowe jakich nie mozna znalesc w polsce...szerzej
      napisze w mejlu
    • Gość: . Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 01:03
      www.alibaba.com/
    • Gość: Marian Re: import z Chin.................... IP: *.c149.petrotel.pl 13.03.06, 01:40
      dzieki!!!jestem bardzo zadowolony.
    • Gość: siatkarz Re: import z Chin.................... IP: *.c154.petrotel.pl 13.03.06, 16:57
      Moją prośbę skierowałem już Panu na pańskiego e-maila.
      Pozdrawiam
      • Gość: Matt Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:41
        Ok. Dziękuję. Wysłałem już zapytanie na maila. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
        • Gość: chiny44@wp.pl Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:12
          Bardzo proszę o dokładne sprecyzowanie państwa potrzeb.Niektóre zapytania są
          bardzo"obszerne" i zdecydowanie nie ułatwia nam to pracy.Pozdrawiam !
          • Gość: Darek Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:28
            Mail z zapytaniem w drodze.
    • Gość: Marek Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 23:03
      hmmmm,juz drugi dzień czekam na odpowiedź
      • Gość: chiny44@wp.pl Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:52
        Przepraszam,w weekend nie było mnie w pracy..Ofertę już wysłalem,jak pan
        zapewne zauważył.Pozdrawiam.
    • Gość: MARIUSZ Re: import z Chin.................... IP: *.c243.petrotel.pl 21.03.06, 16:06
      rewelacyjnie :) czekalem na kogos kto moglby sie tym zajac :)
      • Gość: chiny44@wp.pl Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:22
        Jeszcze raz proszę o konkterne zapytania.Pozdrawiam!
        • Gość: jf Re: import z Chin.................... IP: 81.210.120.* 23.03.06, 07:43
          Witam, przesłałam Panu wczoraj zapytanie na maila, czekam na odpowiedz!
          • Gość: chiny44@wp.pl Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 08:50
            --------------------------------------------------------------------------------
            • Gość: Wojciech C. Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 13:38
              Bardzo rzeczowy oferent.Polecam
              • Gość: Dominic Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 22:22
                Skierowałem już moje zapytanie. Czekam na odpowiedź i liczę na owocną współpracę.
    • Gość: zbieracz ryzu Re: import z Chin.................... IP: *.c243.petrotel.pl 26.03.06, 23:29
      dzieki za kontakt oraz profesjonalna obsluge...goraco polecam wszystkim :)
      • Gość: chiny44@wp.pl Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:30
        W przypadku zamowien ilosciowych prosze okreslac nominalna ilosc, ktora
        podlegalaby zamowieniu. Parametry techniczne, ew. opis produktu. W przypadku
        materiałów odzieżowych: krój, styl, rodzaj materialu, dodatkowe dane, ktore
        pozwola na zawezenie kregu poszukiwan.
        Prosze o szanowanie mojego i jak i wlasnego czasu !
        Zapytania ofertowe pozbawione ww. skladnikow nie beda brane pod uwage.
    • Gość: Kolo Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:44
      Wysłałem Ci już, liste potrzebnych rzeczy.
      • Gość: chiny44@wp.pl Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:22
        --------------------------------------------------------------------------------
        • Gość: 111 Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:53
          11
    • Gość: URWIS Re: import z Chin.................... IP: *.c158.petrotel.pl 02.04.06, 14:22
      wszystko ok :) polecam i pozdrawiam
      • Gość: chiny44@wp.pl Re: import z Chin.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 09:08
        W przypadku zamowien ilosciowych prosze okreslac nominalna ilosc, ktora
        podlegalaby zamowieniu. Parametry techniczne, ew. opis produktu. W przypadku
        materiałów odzieżowych: krój, styl, rodzaj materialu, dodatkowe dane, ktore
        pozwola na zawezenie kregu poszukiwan.
        Prosze o szanowanie mojego i jak i wlasnego czasu !
        Zapytania ofertowe pozbawione ww. skladnikow nie beda brane pod uwage.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka