Dodaj do ulubionych

Eurowizja w tvn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 21:19
Wlasnie sobie siedzialam i bladzilam pilotem po wszystkich moich 40
programach (bo mam starego grata i tylko tyle odbieram)... stooop co to?
Najpierw z Turnauem spiewa dziewczyna, ktora pamietam z castingow idola nr3
(pewnie odpadla w teatrze). Potem sie wylaczam i czytam to forum, a potem jak
bym slyszala le pejba tua no panowie i panie, coz za piekny pomysl. TVN jest
wielki i ciekawy zawsze mozna sobie zobaczyc cos nowego. Kto to byl taki
oryginalny by w "Drodze do gwiazd" zrobic glosowanie a'la Eurowizja. Gdyby
ktos wybieral najbardziej kaszaniarska stacje tv to chyba TVN mialby u mnie
palme pierwszenstwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: Eurowizja w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 21:29
      Poprzednią drogę oglądałem sporadycznie,tej nie zamierzam wogóle.
      Wolałem poprzednie jury,kulturalną panią Bem i Mikiego,najlepszego
      ze wszystkich jurów w TV.
      • Gość: YANE Re: Eurowizja w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 21:33
        Ja mowiac szczerze nigdy za tym programem nie przepadalam i nie sledzilam tak
        pilnie jak IDOLA ;) a dzisiejsza watpliwa przyjemnosc ogladania zawdzieczam
        moim niezmordowanym podrozom z pilotem ;)
        • Gość: max Re: Eurowizja w tvn IP: *.chello.pl 25.10.03, 21:45
          a może zwyciezca programu powinien reprezentować nas na eurowizji?
          • Gość: mahoney Re: Eurowizja w tvn IP: 217.153.143.* 25.10.03, 22:50
            kicha tyle sie da apowiedziec o tych tvn owskim programie , jury , ja nie wiem
            po co oni tam siedzieli i co to byli za krytycy co sadzili same superlatywy
            uczestnuikom chocby spiewali do dupy , dzisiejszy program beznadziejny jak
            wszystkie ktore prowadzil Ronald Macdonald Wodecki , umiejetnosci wokalne
            uczestnikow o jezu , a tej ktora wygrala , o jezu co za gowno razy 2
    • eroll1985 Re: Eurowizja w tvn 25.10.03, 23:40
      w nowej formule program oglądałem tylko raz chyba tydzień temu, wygrał Andrzej
      Lampert którego pamiętam z szansy na sukces, wypadł całkiem ok, może dlatego że
      ma już spore doświadczenie(występował kiedyś w jakimś boysbandzie). Piszecie że
      poziom jest niski, tak się zastanawiam czy trudno byłoby się tam dostać.
      • Gość: YANE Re: Eurowizja w tvn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:34
        Czyzbys miala zamiar sprobowac? Jak tak to daj znak, to moze bede za Ciebie
        3mac kciuki i moze nawet choc niechetnie obejrze jeszcze raz ten badziew ;)
        • eroll1985 Re: Eurowizja w tvn 26.10.03, 15:26
          Gość portalu: YANE napisał(a):

> Czyzbys miala zamiar sprobowac? Jak tak to daj znak, to moze bede za Ciebie
          > 3mac kciuki i moze nawet choc niechetnie obejrze jeszcze raz ten badziew ;)
          miło mi że dla mnie obejrzałabyś ten program jednak chyba nie będe próbował
          się tam dostać, przynajmniej na razie. Pozdrawiam.
    • eroll1985 Re: Eurowizja w tvn 25.10.03, 23:42
      A co do jury to nie odczuwa się ich braku, uważam jednak że to widzowie powinni
      decydować kto ma wygrać a nie jakieś "eurowizyjne" komisje złożone z
      prezenterów radia zet.
    • Gość: Dzidka Czy ktoś mi powie? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 13:09
      Podczas programu "Twoja droga do gwiazd" tuż przed filmem "Cast Away" jakaś
      wijąca się jak znerwicowany padalec dziewoja, podobna do Czesi z "Klanu",
      wymiaukiwała do mikrofonu z uporem godnym lepszej sprawy jakąś przeraźliwie
      cienką wersję "You May Be In Love". NA LITOŚĆ BOSKĄ! KTO TO BYŁ I DLACZEGO TVN
      UWAŻA, ŻE TO COŚ UMIE ŚPIEWAĆ?!

Dzidka
      • Gość: YANE Re: Czy ktoś mi powie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 16:02
        ja mysle, ze nikt Ci nie powie bo poznac odpowiedz na to pytanie to prawie tak
        jakby zglebic tajemnice trojkata bermudzkiego. Nie widzialam pozostalych
        uczestnikow, ale sluchajac laureatki urodzila sie we mnie watpliwosc co do
        wachowosci jury, a takze poziomu osob spiewajacych ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka