Gość: max IP: *.chello.pl 25.10.03, 22:01 takie wrażenie miałem, a tomala przechodzi samą siebie, ona chce śpiewać, pogięło ją??????????? Ciekawe kto ma ją uczyć, może ela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili pili Re: czy fryta była nachlana? IP: *.rtk.net.pl 25.10.03, 23:15 żal mi tych stworzeń. plastiki - w dodatku brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg plus urywek czatu z Frytka..dotyczacy TOMALI :):) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.10.03, 00:41 nr1796: CZESC.TU AREK Z LUBINA.MAM TAKIE PYTANIE.CZY AGNIESZKA T. BIERZE JAKIES PROCHY?JAK SLUCHAM JEJ GADANIA TO WYGLADA JAKBY BYLA NAWALONA. nr1759: badz nadal taka jak do tej pory - a wygrasz. buziaki AGNIESZKA FRYKOWSKA: Agnieszka - jest ładna, ale nie zawsze to musi iść w parze z inteligencją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: czy fryta była nachlana? IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 23:45 fryta była narąbana jak drzwi od stodoły, że oni to puścili... a ponadto odnotowałam dwie prawidłowości: pierwsza, o której już gdzieś ktoś wspomniał: że Tomala jest jakąś tajną faworytką Ibbisha - te lekcje śpiewu, przeszedł sam siebie... biedny Tadek, niezłą miał minę! no, ale Tomala ma szansę ponownie kosmicznie się ośmieszyć, tym razem przed producentami spektaklu.... swoją drogą, ciekawe, kiedy puszczą frycie słynny materiał z tomalą zapuszczającą "kumpelskiego" ślimaka jej lubemu?... dziwne, że jeszcze tego nie zrobili, tomala naprawdę ma jakieś przody u Ibbisha... a druga prawidłowość to ta, że zawsze odpada osoba, która przewodzi w tzw. cząstkowych wynikach głosowania... ciekawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: czy fryta była nachlana? IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 09:57 Tomala nie jest faworytką Ibisza, cały ten cyrk z lekcjami śpiewu jest po to, by przyciągnąć widzów, którzy chętnie obejrzą ośmieszającą się i nieświadomą niczego Tomalę Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: czy fryta była nachlana? 27.10.03, 15:22 Gość portalu: kaela napisał(a): > Tomala nie jest faworytką Ibisza, cały ten cyrk z lekcjami śpiewu jest po to, > by przyciągnąć widzów, którzy chętnie obejrzą ośmieszającą się i nieświadomą > niczego Tomalę Czyli wychodzi prawda na jaw! Magda miała rację. Właściwie co za różnica czy głupiutka jest Tomala, czy naiwna - na jedno wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: czy fryta była nachlana? IP: *.chello.pl 26.10.03, 00:15 A slyszeliscie jak Tomala powiedziala ze przejechala sie na kim jak ZAWADZKI na Mydle :P:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret info o Tomalowej IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.10.03, 00:32 Wzrost: 168 Wymiary: 87-63-94 Nr buta: 38 Waga: 50 Nr ubrania: 37 Pochodzi z Częstochowy. Mieszka z rodzicami i młodszą siostrą. Studiuje zaocznie w Wyższej Szkole Zarządzania, handel zagraniczny. Intensywnie uczy się języków - angielskiego i francuskiego. Jest tancerką. Ma 22 lata , mieszka w Częstochowie, zaocznie studiuje w Wyższej Szkole Zarządzania na wydziale Handel Zagraniczny. Pracuje jako tancerka. Jestem... inteligentna, zaradna, oryginalna, szczera, naturalna i rozrywkowa. Kocham ludzi. Jedne z moich gorszych cech to upór i nerwowość. Znajomi mówią o mnie - dusza towarzystwa. Czasem jestem nieśmiała. Jestem też wrażliwa, jak to mówią twarda .... - miękkie serce. Mój ideał... to moja mama. Bardzo ją kocham. To chyba najważniejsza osoba w moim życiu, choć czasem zdarzało mi się ją oszukać. Ona jednak zawsze mi wybacza. Rozmawiam z nią o wszystkim. Ważne dla mnie jest... To, żeby każdy człowiek kochał siebie takiego jakim jest. Mam nadzieję..., że po programie BAR bez granic zacznę śpiewać, wezmę udział w teledyskach. Chcę aby ktoś docenił mój talent. Chciałabym też mieć sesję w Playboy`u. Drażni mnie... czyjaś bezpodstawna pewność siebie, gadulstwo, zarozumiałość, brak stylu. I wcale tego nie ukrywam. Gdy spotkam kogoś takiego, prosto w oczy mówię mu, że mnie drażni. Nie lubię mężczyzn - lalusiów, niedyskretnych, pewnych siebie, nieinteligentnych. Drażnią mnie kobiety, które myślą tylko o zakupach i operacjach plastycznych. Zdrada... to element życia. Ja też kiedyś zdradziłam - mężczyznę, który nie opiekował się mną tak, jakbym tego chciała. Mnie też zdradzano i to wiele razy. Tak wiele, że już przestałam liczyć, ale ja umiem wybaczać. Lubię... tańczyć. Robię to dobrze. Żałuję jednak, że nie chodziłam do szkoły baletowej. Najważniejsze trzy życzenia... 1 - wygrać w totka, 2 - śpiewać, 3 - mieć wspaniałego męża (Biuro Prasowe Bar bez granic - Wrocław) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola aga tomala-smutna prawda... IP: *.acn.waw.pl 26.10.03, 10:28 Agnieszka Tomala- coś nieprawdopodobnego, najpierw się śmiałam i nie wierzyłam , ze ona to mówi naprawdę a potem mi się zrobiło przykro ta dziewczyna jest tak ograniczona, że nie wie praktycznie co się dzieje ...to straszne, to przecież nie jej wina. Biedna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: aga tomala-smutna prawda... IP: *.chello.pl 26.10.03, 11:23 hehhe zawadzki na mydle, to było super, omal nie poszczałem się ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: info o Tomalowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 12:52 Albo Ty sie machnelas, albo w info byl blad, albo sama Tomala nie wie, ze numracja ciuchow zmienia sie co dwa i zawsze sa to liczby parzyste. Ale to tak gwoli informacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: info o Tomalowej IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.10.03, 14:00 nie , ja sie nie walnełam-bo informacje sa przekopiowane ze strony baru. Jezeli ktos chce jakies info o kims :)- to prosze bardzo, przyjmuje zgloszenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: info o Tomalowej IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.10.03, 14:57 Tomala, 50 kilo przy 168????? Ha,ha, ja ważę dokładnie tyle samo (też 168cm wzrostu), i jestem okropnie chuda, cały czs próbuję przytyć. Ta idiotka odjęła sobie conajmniej 8 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: info o Tomalowej IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.10.03, 15:09 pamietaj, ze kamera dodaje 5 kg (niestety;)}. Byc moze Tomala -ma malo w talii itp, a duzo w bioderkach. Ja jej na oko dawalam 55 kg, 56kg. OD razu pisze, ze wg info - Frytka wazy 58kg (w co nawet uwierze, myslalam ze mniej :)}-wzrostu chyba 170cm), TIngTing -50kg (161), a Magda- 53kg (wzrostu nie podano, jest za to rozmiar buta -40 i wymiary ;) 87-62-89 pzd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: info o Tomalowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 15:26 > Studiuje > zaocznie w Wyższej Szkole Zarządzania, handel zagraniczny. O cholera,wychodzi że chodzę z Tomalą do jednej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do Verte IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.10.03, 15:37 to juz wiesz za co dostawales te minusy na forum ;):DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: czy fryta była nachlana? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 11:19 Nie no co chwila nowe fakty jezeli chodzi o Tomalę, dziewczyna nie bierze pod uwagę, że ja tu niedługo padnę!!!! Ale ale proszę Szanownego Koleżeństwa, Ona ma chyba jakiś kompleks jeżeli chodzi o te inteligencje, cały czas podkreśla jaka ona to inteligenta kobieta, niedługo bedzie się przedstawiać Agnieszka Inteligenta Tomala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: czy fryta była nachlana? 27.10.03, 15:19 Wszyscy potencjalni nauczyciele Tomali - uciekajcie, gdzie pieprz rośnie, bo czeka Was kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś