Gość: PIOTREK IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 11:30 Po co głosujecie aby Alicja została ????? Niewidzicie, że dziewczyna chcę odejść !!! Nie ma przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.06.01, 11:33 to niech zrobi to sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 07.06.01, 16:34 Gość portalu: PIOTREK napisał(a): > Po co głosujecie aby Alicja została ????? > Niewidzicie, że dziewczyna chcę odejść !!! > Nie ma przyjaciół To ty myślisz że tam sie siedzi dla przyjaźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karakan Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 12:31 Wła�nie niech spada do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-e-o Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.zsme.tarnow.pl 08.06.01, 12:37 poje....ło was ?!!! to chyyba jedyna normalna osoba w BB , a jeszcze dochodzi do tego to wszystko co przeszła (5 nominacj)..., to.. ZOSTAWCIE JĄ W SPOKOJU, należy się jej ta wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.01, 12:41 ty, neo, idz sie zmatrixuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: 192.168.1.* / *.vm.pl 08.06.01, 13:58 To niech DRESIK spada Tam z kąd przylazł A kysz za Odrę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karakan Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 18:47 Alicja nie zasługuje na wygranš - cały czas trzepała kasę we Włoszech i ma jej dosyć. Jak chce więcej to niech tam wraca ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re:Karakanowi 09.06.01, 20:52 A czemu Ty sadzisz , ze wygrywac powinni biedni czy potrzebujacy ? Nie wiem czy Alicja kasy natlukla we Wloszech, ale jesli nawet tak, to nie jest to argument, ze .... dospiewac reszte latwo. Natomiast zgadzam sie , ze w odbiorze takim na zewnatrz, latwiej cos a zwlaszcza nie od siebie dac ubozszemu, wiekszemu nieudacznikowi. Takie haslo WYGRANA DLA PIERDOLOWATYCH GAPCIUCHOW! I to Ci odpowiada? Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 09.06.01, 19:50 ja widze :) wcale tez nie chce zeby zostala. Odpowiedz Link Zgłoś