Dodaj do ulubionych

ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!!

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 11:30
Po co głosujecie aby Alicja została ?????
Niewidzicie, że dziewczyna chcę odejść !!!
Nie ma przyjaciół
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.06.01, 11:33
      to niech zrobi to sama
    • Gość: woj Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 07.06.01, 16:34
      Gość portalu: PIOTREK napisał(a):

> Po co głosujecie aby Alicja została ?????
      > Niewidzicie, że dziewczyna chcę odejść !!!
      > Nie ma przyjaciół
      To ty myślisz że tam sie siedzi dla przyjaźni
      • Gość: Karakan Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 12:31
        Wła�nie niech spada do domu
        • Gość: n-e-o Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.zsme.tarnow.pl 08.06.01, 12:37
          poje....ło was ?!!!

to chyyba jedyna normalna osoba w BB , a jeszcze dochodzi do tego to wszystko co
          przeszła (5 nominacj)..., to..

ZOSTAWCIE JĄ W SPOKOJU, należy się jej ta wygrana.

• Gość: ona Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.01, 12:41
            ty, neo, idz sie zmatrixuj...
    • Gość: mm Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: 192.168.1.* / *.vm.pl 08.06.01, 13:58
      To niech DRESIK spada Tam z kąd przylazł
      A kysz za Odrę!
      • Gość: Karakan Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 18:47
        Alicja nie zasługuje na wygranš - cały czas trzepała kasę we Włoszech i ma jej dosyć.
        Jak chce więcej to niech tam wraca !
        • krzysztof.r.m Re:Karakanowi 09.06.01, 20:52
          A czemu Ty sadzisz , ze wygrywac powinni biedni czy potrzebujacy ?
          Nie wiem czy Alicja kasy natlukla we Wloszech, ale jesli nawet tak, to nie jest to argument, ze .... dospiewac reszte latwo.
          Natomiast zgadzam sie , ze w odbiorze takim na zewnatrz, latwiej cos a zwlaszcza nie od siebie dac ubozszemu, wiekszemu nieudacznikowi.
          Takie haslo WYGRANA DLA PIERDOLOWATYCH GAPCIUCHOW!
          I to Ci odpowiada?
          Pozdrawiam krm
    • Gość: mario Re: ALICJA MUSI ODEJŚĆ !!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 09.06.01, 19:50
      ja widze :)
      wcale tez nie chce zeby zostala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka