myshen82 28.10.03, 23:08 poniewaz mam cie na zielono;) badz tak mily i wejdz na moje forum prywatne;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
achatka Re: sorry, znowu prywata - ale... Mahoney 28.10.03, 23:34 Ależ ten mahoney ma powodzenie. NIe podejrzewałabym kolegi. buahaha pozdrawiam czy wy może wiecie co to jest real???? ---spać ide Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: sorry, znowu prywata - ale... Mahoney 28.10.03, 23:49 wiemy, wiemy, ale w realu sa koszmarne odleglosci - konkretnie Posen - Warszawa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: sorry, znowu prywata - ale... Mahoney 29.10.03, 00:37 co tam odleglosci :) i maila dostalem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: sorry, znowu prywata - ale... Mahoney IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 29.10.03, 00:41 ta.a mojego olałes :( Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: sorry, znowu prywata - ale... Mahoney 29.10.03, 00:50 Gość portalu: Margaret napisał(a): > ta.a mojego olałes :( ups , sorki jak nie odpowiedzialem , dostalem duzo maili od przyjaciolki , a ona mi ostatnio pzrysyla jakies obrazki czy cos takiego , wydawalo mi sie ze wszystkie te nowe maile sa od niej , musialem niezbyt dokladnie spojrzec , sorki , juz sie poprawiam Odpowiedz Link Zgłoś