Dodaj do ulubionych

Dzisiejsza "Druga Twarz" może być fajna... n/txt

29.10.03, 13:55
Obserwuj wątek
    • ariwederczi Jak każda! n/t 29.10.03, 14:35
      • maniaczytania Re: Jak każda! n/t 29.10.03, 15:03
        a o czym dzis bedzie? tzn. chyba bardziej o kim?
        • Gość: reta Re: Jak każda! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:04
          Leśnik ma nauczyć się rozpoznawać wina. Chyba.
          • maniaczytania Dzieki, 29.10.03, 15:11
            rzeczywiscie moze byc ciekawie, tylko czy dotrwam do tak poznych godzin
            nocnych??? :)
      • ziereal NO i jak sie podobało??:):) 29.10.03, 23:02
        Fajny facet..taki luzak :):). Ale w efekty az sie wierzyc nie chce :")
    • mahoney bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , 29.10.03, 15:16
      obejrzalem tn odcinek wczoraj jeszcze raz zeby sie upewnic czy Iza miala choc
      cien racji ze tak najezdzala na Maje i potwierdzilo sie ze nie , ubzdurala
      sobie ze Maja kalamie i zaczela ja niszczyc , ochydne to bylo , nigdy bym nie
      chcial byc z taka Iza , z Maja tez ale to inna historia
      • Gość: reta Re: bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:18
        mahoney napisał:

> obejrzalem tn odcinek wczoraj jeszcze raz zeby sie upewnic czy Iza miala choc
        > cien racji ze tak najezdzala na Maje i potwierdzilo sie ze nie , ubzdurala
        > sobie ze Maja kalamie i zaczela ja niszczyc , ochydne to bylo , nigdy bym nie
        > chcial byc z taka Iza , z Maja tez ale to inna historia

A przepraszam o czym ty mówisz?
        • mahoney Re: bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , 29.10.03, 15:21
          ups :) myslalem ze to watek " kawaler do wziecia " serio :)
        • tomasz_lis Re: bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , 29.10.03, 15:27
          Pomylił "Kawalera" z "Drugą Twarzą"... hihi

Dzisiejszy odcinek nie będzie o "rozpoznawaniu win" tylko o zawodzie
          sommeliera - to coś dużo więcej i nie dotyczy tylko i wyłącznie wina.

Poza tym nie wszystkie odcinki były OK - na przykład odcinek o DJ-ce pokazał,
          że właściwie (tak wynikało z programu) zostanie DJ-em to kilka zbiegów
          okoliczności i o kulisach zawodu nic powiedział nic. Z szacunkiem do
          występująctych tam DJ-ów, ale nie potrafili zupełnie nic przekazać widzom, a
          chyba program nie jest produkowany dla tej jednej osoby, która przeistacza
          się...
          • Gość: Margaret Druga twarz.. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 29.10.03, 19:32
            ja ten program ogladam glownie dla calej masy pozytywnych emocji, ktorych tam
            nie brakuje :), wiec nie jest dla mnie takie wazne pokazanie poszczegolnego
            zawodu od - podworka etc.
            • Gość: Fox Re: Druga twarz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:37
              No i właśnie w tym o DJ-ach emocji nie było żadnych, w tym również
              pozytywnych... wiało nudą.
              • Gość: Margaret do Foxa IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 29.10.03, 19:51
                ano wiolonczelistka wydawała sie byc bardzo niechetna zmianom...byla taka
                hmm..bardzo "powazna" i lekko dretwa :)).Ale mimo wszystko emocje byly-na samym
                koncu podczas finalowego zadania.Mówię o dj-ach zdenerwowanych "czy sie uda'-i
                o samej bohaterce, ktora tez sie denerwowala , ale i -ucieszyla gdy sie
                powiodło.
                • Gość: Fox Re: do Foxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:55
                  Moim zdaniem to właśnie DJ-e zawiedli na całej linii...
                  • Gość: Margaret Re: do Foxa -cd :) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 29.10.03, 20:00
                    Hmm, bo wydaje mi się, ze jest to wyjatkowo hermetyczne srodowisko i -dla
                    postronnego obserwatora byc moze dziwne. Wcale nie jestem pewna, czy ja bylabym
                    na luzie ;) wsrod tych ludzi, bo to zupelnie nie moje klimaty. TRudno mi to
                    wytlumaczyc, bo przeciez na codzien z dyrygentami tez nie mam nic wspolnego ;),
                    jednak o wiele lepiej wspołpracowalo by mi sie z tymi panami (bardzo
                    sympatycznymi zreszta) niz z dj-ami, ktorzy owszem, byli mili-ale mieli
                    problemy z wchłonieciem dziewczyny "do siebie".
                    • johnny_tomala Re: do Foxa -cd :) 30.10.03, 08:50
                      a ja węszę spisek może to jest i prawsa co pokazują ale sądzę raczej że se jaja
                      z widzów po raz kolejny robia . pomysł nawet fajny ale coś mnie w tym razi.
                      poczekam jak ktoś następny wykona prawidłowo operację na otwartym sercu i
                      religa nie rozpozna że to amator.
                      • Gość: kaela Re: IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 09:43
                        grunt, żeby właściciel serca nie rozpoznał, że to amator :-)
                      • Gość: Margaret Do Johnnyego IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 10:01
                        Hmm, to nie musi byc "Sciema". Wez pod uwage, ze bohater dostaje sie po opieke
                        najlepszych w swojej dziedzinie.Ma ich wylacznie"Dla siebie". Zaden z
                        somelierów nie byl otoczony taka opieką. etc itp.
                        • johnny_tomala Re: Do Johnnyego 30.10.03, 10:20
                          no nie twierdzę że tak jest ja tylko węszę spisek , a to z tego powodu że
                          pamiętajmy: wszystkio co leci w tv jest wyreżyserowane! nawet programy na żywo
                          są rezżyserowane. nie wiem ale te komisje oceniające co to są za ludzie jacyś z
                          danej branży? po prostu nie bardzo jestem przekonany. te entuzjastyczne reakcje
                          ludzi którzy ich przygotowywują też jakieś takie sztuczne. poza tym zauważ:
                          wychodzi na to żę praktycznie w każdej dziedzinie uda się zrobić z kogoś kogos
                          innego w ciągu 30 dni. ludzie czasami pracują po kilka lat żeby dojść do wprawy
                          i też pod okiem jakiś swooich mistrzów. a tu 30 dni i przebija wszystkich. czy
                          był jakiś program gddzie przygotowywany osobnik został rozpoznany? (bo nie
                          oglądam tego regularnie)
                          • sonny07 Re: o DJach 30.10.03, 10:24
                            co do programu o DJ. Jak dla mnie był to chyba najbardziej pozytywny odcinek
                            Drugiej Twarzy. Glasse non stop jechał chyba na ziele, przez co i ogladającemu
                            humorek się poprawiał, Novika też wypadła fajnie, a Diana de Ruez przyprawiała
                            o erekcję - same pozytywy :)
                            • Gość: Margaret do Sonnyego IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 10:47
                              cos nadpobudliwy jestes :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka