maniaczytania Re: Jak każda! n/t 29.10.03, 15:03 a o czym dzis bedzie? tzn. chyba bardziej o kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reta Re: Jak każda! n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:04 Leśnik ma nauczyć się rozpoznawać wina. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Dzieki, 29.10.03, 15:11 rzeczywiscie moze byc ciekawie, tylko czy dotrwam do tak poznych godzin nocnych??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal NO i jak sie podobało??:):) 29.10.03, 23:02 Fajny facet..taki luzak :):). Ale w efekty az sie wierzyc nie chce :") Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , 29.10.03, 15:16 obejrzalem tn odcinek wczoraj jeszcze raz zeby sie upewnic czy Iza miala choc cien racji ze tak najezdzala na Maje i potwierdzilo sie ze nie , ubzdurala sobie ze Maja kalamie i zaczela ja niszczyc , ochydne to bylo , nigdy bym nie chcial byc z taka Iza , z Maja tez ale to inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reta Re: bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:18 mahoney napisał: > obejrzalem tn odcinek wczoraj jeszcze raz zeby sie upewnic czy Iza miala choc > cien racji ze tak najezdzala na Maje i potwierdzilo sie ze nie , ubzdurala > sobie ze Maja kalamie i zaczela ja niszczyc , ochydne to bylo , nigdy bym nie > chcial byc z taka Iza , z Maja tez ale to inna historia A przepraszam o czym ty mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , 29.10.03, 15:21 ups :) myslalem ze to watek " kawaler do wziecia " serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_lis Re: bedzie fajnie jak wyrzuci ta harpie Ize , 29.10.03, 15:27 Pomylił "Kawalera" z "Drugą Twarzą"... hihi Dzisiejszy odcinek nie będzie o "rozpoznawaniu win" tylko o zawodzie sommeliera - to coś dużo więcej i nie dotyczy tylko i wyłącznie wina. Poza tym nie wszystkie odcinki były OK - na przykład odcinek o DJ-ce pokazał, że właściwie (tak wynikało z programu) zostanie DJ-em to kilka zbiegów okoliczności i o kulisach zawodu nic powiedział nic. Z szacunkiem do występująctych tam DJ-ów, ale nie potrafili zupełnie nic przekazać widzom, a chyba program nie jest produkowany dla tej jednej osoby, która przeistacza się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Druga twarz.. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 29.10.03, 19:32 ja ten program ogladam glownie dla calej masy pozytywnych emocji, ktorych tam nie brakuje :), wiec nie jest dla mnie takie wazne pokazanie poszczegolnego zawodu od - podworka etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: Druga twarz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:37 No i właśnie w tym o DJ-ach emocji nie było żadnych, w tym również pozytywnych... wiało nudą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do Foxa IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 29.10.03, 19:51 ano wiolonczelistka wydawała sie byc bardzo niechetna zmianom...byla taka hmm..bardzo "powazna" i lekko dretwa :)).Ale mimo wszystko emocje byly-na samym koncu podczas finalowego zadania.Mówię o dj-ach zdenerwowanych "czy sie uda'-i o samej bohaterce, ktora tez sie denerwowala , ale i -ucieszyla gdy sie powiodło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox Re: do Foxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 19:55 Moim zdaniem to właśnie DJ-e zawiedli na całej linii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: do Foxa -cd :) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 29.10.03, 20:00 Hmm, bo wydaje mi się, ze jest to wyjatkowo hermetyczne srodowisko i -dla postronnego obserwatora byc moze dziwne. Wcale nie jestem pewna, czy ja bylabym na luzie ;) wsrod tych ludzi, bo to zupelnie nie moje klimaty. TRudno mi to wytlumaczyc, bo przeciez na codzien z dyrygentami tez nie mam nic wspolnego ;), jednak o wiele lepiej wspołpracowalo by mi sie z tymi panami (bardzo sympatycznymi zreszta) niz z dj-ami, ktorzy owszem, byli mili-ale mieli problemy z wchłonieciem dziewczyny "do siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: do Foxa -cd :) 30.10.03, 08:50 a ja węszę spisek może to jest i prawsa co pokazują ale sądzę raczej że se jaja z widzów po raz kolejny robia . pomysł nawet fajny ale coś mnie w tym razi. poczekam jak ktoś następny wykona prawidłowo operację na otwartym sercu i religa nie rozpozna że to amator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 09:43 grunt, żeby właściciel serca nie rozpoznał, że to amator :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Do Johnnyego IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 10:01 Hmm, to nie musi byc "Sciema". Wez pod uwage, ze bohater dostaje sie po opieke najlepszych w swojej dziedzinie.Ma ich wylacznie"Dla siebie". Zaden z somelierów nie byl otoczony taka opieką. etc itp. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Do Johnnyego 30.10.03, 10:20 no nie twierdzę że tak jest ja tylko węszę spisek , a to z tego powodu że pamiętajmy: wszystkio co leci w tv jest wyreżyserowane! nawet programy na żywo są rezżyserowane. nie wiem ale te komisje oceniające co to są za ludzie jacyś z danej branży? po prostu nie bardzo jestem przekonany. te entuzjastyczne reakcje ludzi którzy ich przygotowywują też jakieś takie sztuczne. poza tym zauważ: wychodzi na to żę praktycznie w każdej dziedzinie uda się zrobić z kogoś kogos innego w ciągu 30 dni. ludzie czasami pracują po kilka lat żeby dojść do wprawy i też pod okiem jakiś swooich mistrzów. a tu 30 dni i przebija wszystkich. czy był jakiś program gddzie przygotowywany osobnik został rozpoznany? (bo nie oglądam tego regularnie) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: o DJach 30.10.03, 10:24 co do programu o DJ. Jak dla mnie był to chyba najbardziej pozytywny odcinek Drugiej Twarzy. Glasse non stop jechał chyba na ziele, przez co i ogladającemu humorek się poprawiał, Novika też wypadła fajnie, a Diana de Ruez przyprawiała o erekcję - same pozytywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do Sonnyego IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.10.03, 10:47 cos nadpobudliwy jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś