Dodaj do ulubionych

tygodnik polityczny jedynki

IP: *.it-net.pl 30.10.03, 22:39
piękny był dzisiaj odcinek , piękny jak rzadko
szkoda ze pamiec mam dziurawa , bo usmiałem sie setnie
posłanka beger: jak cała polska wiedziała byłam ostatnio chora..
filozof m. sroda do posła lpr-u m. strąka , kt. mowił , ze homoseksualizm
jest nienaturalny : panie posle nienaturalne to jest to że pan tu siedzi w
studiu telewizyjnym w warszawie a widza pana w beskidzie, plomby w zembach sa
nienaturalne...
Obserwuj wątek
    • spatologizowana_sempiterna Re: tygodnik polityczny jedynki 31.10.03, 08:19
      Niezłe było, niezłe. Szkoda tylko że z LPR-u dali jakąś taką niemotę cienką jak
      barszcz z torebki. Żeby to był chociażby Łopuszański czy Niesiołowski, jak za
      starych dobrych lat. Ale to pewnie ukartowana robota określonych kół. A jedyny
      normalny w tym całym bajzlu to Wnuk-Lipiński był, niestety.
    • moboj Re: tygodnik polityczny jedynki 31.10.03, 08:29
      ręce opadają, kiedy słucha się posła Strąka (i całej reszty ludzików z LPR), a
      on rzuca tekst, ze homoseksualizm jest niehigieniczny... no ludzie... albo
      begerowa tłumacząca, ze w Polsce mamy 95% katolików... ta statystyka dawno już
      chyba straciła na aktualności.
      • Gość: szteter Re: tygodnik polityczny jedynki IP: *.uci.uni.torun.pl 31.10.03, 09:54
        ciekawi mnie własnie dlaczego dali skarajności do tego programu...jakąś
        piskliwą wyemancypowaną eseldówę z jednej strony a z drugiej takie tuzy
        intelektu jak strąk czy pani kurwik w oczach...nie mozna dać było kogos z po
        cvzy pisu ... a wogóle ten prowdzący ..jak onm sie zwie kwiatkowski ? to mnie
        od początku wkur...w tym programie
        pas a środa nie tak nie podskakuje! :-)
        • johnny_tomala Re: tygodnik polityczny jedynki 31.10.03, 10:17
          z panem kwiatkowskim to już kiedyś jaja były. zarabiał facio ogromną kasę za
          pieprzenie banałów odpowiadających władzy i po awanturze w gazetach niby go
          wypierdolili ale jak widzać jest dalej. mierny ale wierny.
          a był niezły jako prowadzący "Tydzień - magazyn rolniczy" jakieś 20 lat temu -
          przed telerankiem. powinien wrócić do redakcji rolnej TV bo bez niego to już
          nie to samo.
    • hiacynta2 Re: tygodnik polityczny jedynki 31.10.03, 12:06
      Nie piszecie nic o faciu z partii Zieloni 2004, chyba Legierski sie nazywa.
      Podobały mi sie Jego wypowiedzi. Szkoda, że tak rzadko dopuszczano Go do głosu.

Tembr głosu p.prof. z SLD doprowadzal mnie do białej gorączki.
      Choćby baba miała 100% racji- to "przekupka" w glosie dyskredy-
      towała Ją natychmiast.
      R. Beger- ("Jezus i Maria - na pomoc!!!")
      dr M.Środa i Jaruga- Nowacka- merytorycznie najlepsze
      poseł Strąk - jaki jest każdy widzi
      prof. Wnuk- Lipiński - wyważony aż nadto, wypowiadał
      się asekurancko

W sumie żałowałam, że oglądałam. Ciśnienie mi podskoczyło.
      Źle spałam. Dobrze, że mam Ryszarda.

Pozdr.
      • Gość: Riki Re: tygodnik polityczny jedynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 12:37
        Ty hiacynta to lubisz zdaje się kochających inaczej, skoro ci się ten kolorowy
        spapraniec z gejo-zielonych podobał. Strąk miał przynajmniej w jednym rację -
        tu jest Polska i obowiązuje prawo większości, a nie wolność dla "religii
        oddechu" i innych mniejszości mniejszości. Niech ten gejownik pojedzie do
        Arabów i spróbuje ich np. przekonywać do wolności katolickich buhahhaha
        • hiacynta2 Re: tygodnik polityczny jedynki 31.10.03, 12:59
          Lubię ludzi, którzy mi potrafią zaimponować np. intelektem. Nie interesuje mnie
          jakiej są orientacji. To Twój problem, że pojęcie tolerancji jest dla Ciebie
          pustym słowem. Polakiem jest każdy posiadający nasze obywatelstwo.
          Przerażają mnie ludzie narzucający prawo większości.

Ciekawi mnie czy nie chorujesz na kamicę pęcherzyka żółciowego, bo przy Twojej
          porcji nienawiści...
          • Gość: Riki Re: tygodnik polityczny jedynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 13:25
            Co ma piernik do wiatraka? Nie odmawiam temu południowo-zielonemu inteligencji,
            ale to nie ma nic do rzeczy. Chodziło o to, że Pan Zielony w pewnym momencie
            zażadał pełnej swobody dla wszelkich mniejszości - nie TOLERANCJI, ale
            AKCEPTACJI. Mam nadzieję, że kumasz tę różnicę, bo to dwie różniące się postawy.
            Ja tolerować tego gejownika mogę, niech sobie szuka pięknej mężczyzny w klubie
            Fantom, ale niech nie instruuje rdzennych Polaków w obszarze religii i
            moralności. To jest bezczelność. Powtarzam, niech jedzie do Arabusów i spróbuje
            w tym samym stylu żądać swobód dla innych religii niż islam. Życzę mu
            powodzenia.
            • hiacynta2 Re: tygodnik polityczny jedynki 31.10.03, 13:42
              A więc jednak...
              Życzę zdrowia.
              Ja jednak nie porównywałabym inteligencji do intelektu.
              Pozdrawiam -Riki(tiki-tak).
              • Gość: P-77 Re: tygodnik polityczny jedynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 13:58
                JAruga - Nowacka merytorycznie najlepsza? Zapamiętałem taką jej wypowiedź, że
                palnuje do wychowania przedszkolnego wprowadzić ostrzeżenia przed niepożądaną
                ciążą?
                Dr. Środa - na rozsądną uwagę Wnuka Lipińskiego o niewłaściwym słownictwie -
                reprodukcja - "To nie my, to ONZ". Najprymitywniejszy rodzaj argumentacji to
                odwoływanie się do argumentów osobowych.
                Baba z SLD to w ogóle jakieś nieporozumienie. Najpierw z lubością przytacza
                wyniki badań OBOP (61 procent za aborcją z przyczyn społecznych), ale gdy Wnuk
                Lipiński przytomnie zauważył, że odsetek popierających aborcje na żądanie bez
                powodu jest niższy nawet niż elektorat SLD natychmiastowa reakcja - "Oczywiście
                bo społeczeńśtwo jest indoktrynowane". No i to wchodzenie w słowo przy każdej
                okazji.
                Facet z Zielonych - on sobie może uważać, że życie zaczyna się gdy wyrastają
                zęby stałe, ale co do tego, że płód są to ŻYWE komórki medycyna jest zgodna od
                dawna - jest to fakt naukowy. Jak ktoś tego nie rozumie to tylko współczuć.
                Strąk i Beger przynajmniej nie udawali mądrzejszych niż są.
                A tak przy okazji to gdzie te czasy gdy o aborcji dyskutowali Barbara Labuda z
                JAnem Łopuszańskim?
                • Gość: eszte Re: tygodnik polityczny jedynki IP: 212.109.135.* 31.10.03, 14:11
                  > Baba z SLD to w ogóle jakieś nieporozumienie. Najpierw z lubością przytacza
                  > wyniki badań OBOP (61 procent za aborcją z przyczyn społecznych), ale gdy
                  Wnuk
                  > Lipiński przytomnie zauważył, że odsetek popierających aborcje na żądanie bez
                  > powodu jest niższy nawet niż elektorat SLD natychmiastowa reakcja -
                  "Oczywiście
                  > bo społeczeńśtwo jest indoktrynowane". No i to wchodzenie w słowo przy każdej
                  > okazji.

Wlasnie, przypomnialo mi sie. Skad sie wziela liczba 200-300 tys. aborcji
                  rocznie? Nie chce mi sie w to wierzyc, ze jest ich az tyle.
      • Gość: eszte Re: tygodnik polityczny jedynki IP: 212.109.135.* 31.10.03, 14:05
        hiacynta2 napisała:
        > Nie piszecie nic o faciu z partii Zieloni 2004, chyba Legierski sie nazywa.
        > Podobały mi sie Jego wypowiedzi. Szkoda, że tak rzadko dopuszczano Go do
        głosu.

Bo gadal glupoty. Najlepszy byl przyklad z religia, ktora traktuje czlowieka
        jako osobe zywa od pierwszego do ostatniego oddechu. "Zielony" zasugerowal,
        zeby tak dopasowac prawo aby dopuszczal ten punkt widzenia. Brakowalo mi tylko
        przykladu z religia, w ktorej dopuszcza sie zabicie zony przez meza za
        cudzolostwo. ;)

> Tembr głosu p.prof. z SLD doprowadzal mnie do białej gorączki.
        > Choćby baba miała 100% racji- to "przekupka" w glosie dyskredy-
        > towała Ją natychmiast.

Fakt, nie dalo jej sie sluchac.

> R. Beger- ("Jezus i Maria - na pomoc!!!")
        > dr M.Środa i Jaruga- Nowacka- merytorycznie najlepsze

Co, prosze? Przeciez obie Panie maja potezne problemu z logika.

> poseł Strąk - jaki jest każdy widzi

Strak jakis nadpobudliwy. Dawno nikogo do stawu nie wrzucil. ;)

> prof. Wnuk- Lipiński - wyważony aż nadto, wypowiadał
        > się asekurancko

Akurat dla mnie byl najlepszy w calej dyskusji.

> W sumie żałowałam, że oglądałam. Ciśnienie mi podskoczyło.

Mi cisnienie podskoczylo jak zobaczylem, sklad przeciwnikow aborcji jaki wybral
        Kwiatkowski.

K
        R
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka