kiwaczek11 30.12.08, 22:31 A jednak wszystko da się sp... zepsuć. Kto wpadł na ten pomysł??? No nie znoszę ich i ich głupawych, naciaganych rymowanek z jazgotliwymi podkładami klepanymi na keyboardzie dla 5-latków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baabeczka Re: Szkło i OTTO 30.12.08, 23:11 Tez nie moge tego jazgotania OTTO zniesc,przestalam ogladac szkielko,trudno,po prostu przedobrzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
imoia Re: Szkło i OTTO 30.12.08, 23:32 Zgadza sie. Czy w szkle naprawdę ktoś uważa ze OTTO jest zabawne? Przelaczalam kanal na "byleco" zeby się nie denerwowac. Tragiczni sa ci panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Szkło i OTTO 31.12.08, 07:46 miałem taki wątek dziś zacząć... Otto zawsze było takie, to znaczy zamiast skeczy te rymowanki przy parapetku. zadebiutowali dość dawno i pozostają w obiegu chyba z racji zasiedzenia. miałem wrażenie że Sianeckiemu przedwczoraj i Miecugowowi wczoraj też było trochę niezręcznie, ale to pewnie nie ich decyzja. żenujące rymowanki, cały ten klip z latającą żyletą (logo kabaretu?) to kolejne dziwo. no trudno. mam nadzieję że gospodarze szkła szybko przywróca zwykłe, dobre standardy Odpowiedz Link Zgłoś