Dodaj do ulubionych

co się dzieje dziś z tym forum??

06.11.03, 14:46
ludzie! co się tu dziś dzieje?? mało jakiejś sensownej pisaniny, niektóre
wątki dziwaczne (vide: ile lat ma tomasz lis) itp. od kilku dni kogoś
doprowadza do ekstazy iście zajebisty temat 'ile to pryszczy na dupie ma
jakiś aktor' albo 'ile syfów na jajkach'... no takie mam odczucia, że kilku
pacjentów przypadkowo kliknęło sobie na to forum, wpuszczają jad (vide:
yntelygencja totalna 'konrada') i spieprzają, pozostawiając po sobie dużo
syfu..
wracam w czwartek!
pzdr dla wszystkich forumowiczów z TEGO forum, a nie odprysków
typu 'konrad' :)
Obserwuj wątek
    • Gość: KIRA Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.crowley.pl 06.11.03, 14:57
      Tak jest sonny, ja tez czekam na powrót naszych
      • Gość: mahoney Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: 217.153.143.* 06.11.03, 15:22
        jestem ... zniszczymy te dzieci panie oficerze ...
        • Gość: kicia Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 15:37
          moze wszyscy wyjechali juz na dlugi weekend?
          ale ty sonny przeciez jestes:) nie boli lepek po wczorajszym "inhalatorze"?;)
          • Gość: Margaret Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.11.03, 16:36
            ano nie wiem.Skopiowalam np info z bar strony www.bb.prv.pl(co wiele osob tutaj
            robi, w tym Sonny-tez) i dostalam po tylku ;).
            brr.
            ps-a w ogole to swiat jest zly i jestem samotna jak mahoney ;(
            bu ;0
            • Gość: kicia Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 16:48
              margaret - nie przejmuj sie glupkiem !
              a na zly swiat najlepszy grzaniec:)
              • ziereal Re: co się dzieje dziś z tym forum?? 06.11.03, 16:52
                Gość portalu: kicia napisał(a):

> margaret - nie przejmuj sie glupkiem !
                > a na zly swiat najlepszy grzaniec:)

grzaniec byl tydzien temu, gdy byl i katar, ale czasami swiat jest tak zly a w
                sercu tak zimno, ze i cale litry grzanca nie pomoga.
                pzd
            • aguszak Margerytka :))) 06.11.03, 16:53
              Gość portalu: Margaret napisał(a):

> ano nie wiem.Skopiowalam np info z bar strony www.bb.prv.pl(co wiele osob
              tutaj
              >
              > robi, w tym Sonny-tez) i dostalam po tylku ;).
              > brr.
              > ps-a w ogole to swiat jest zly i jestem samotna jak mahoney ;(
              > bu ;0

Świat nie jest zły tylko ludzie źli i okrutni...
              Nie dołuj, bo Cię na gorące krzesło poślę (mam układy z Sonny ;)))
              • ziereal Re: Margerytka :))) 06.11.03, 16:57
                aguszak napisała:

> Świat nie jest zły tylko ludzie źli i okrutni...
                > Nie dołuj, bo Cię na gorące krzesło poślę (mam układy z Sonny ;)))
                >

chyba Ci maila wysle ..nie martw się, nie bedzie to goracy anons ;). jak wysle-
                dam znac ;)
            • Gość: lilimarlene1 Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.03, 18:44
              I b.dobrze zrobiłaś .Nie jesteś samotna ,ja czytam - chociaż udzielam się
              niewiele.Codzienna lektura Waszych postów poprawia mi humor,a czasami
              wprowadza w iście szampański nastrój.Wydaje mi się, że gdybyście przestali tu
              się udzielać byłoby mi b.smutno.Znam Was wszystkich , ponieważ śledzę Wasze
              opinie i porównuję do swoich.
              Pierś do przodu ,głowa do góry i tak trzymać.
              Powodzenia!
    • Gość: rzecznik konrada Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 09:20
      sonny07 napisał:

> ludzie! co się tu dziś dzieje?? mało jakiejś sensownej pisaniny, niektóre
      > wątki dziwaczne (vide: ile lat ma tomasz lis) itp. od kilku dni kogoś
      > doprowadza do ekstazy iście zajebisty temat 'ile to pryszczy na dupie ma
      > jakiś aktor' albo 'ile syfów na jajkach'... no takie mam odczucia, że kilku
      > pacjentów przypadkowo kliknęło sobie na to forum, wpuszczają jad (vide:
      > yntelygencja totalna 'konrada') i spieprzają, pozostawiając po sobie dużo
      > syfu..
      > wracam w czwartek!
      > pzdr dla wszystkich forumowiczów z TEGO forum, a nie odprysków
      > typu 'konrad' :)

"Wzmożona kontola dżwignią społecznego zaufania"
      Pozdraawiam
    • Gość: vincent vega Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 07.11.03, 15:20
      Strzałeczka dla Ciebie Sonny i reszty składu ! Panie całuję w rączki !
      Rzeczywiście zaobserwowałem - z jakąś taką lekką dozą wkurwienia - że
      buractwo jakieś niespodziewanie na forum wylazło i się w try miga, jak stonka,
      rozpleniło. Po analizie bełkotu zawartego w postach intruzów, wiek tych
      paździerzy oceniłbym na przedział pomiędzy 8 - 15 lat. Dedukcja prosta...
      W tym właśnie przedziale wiekowym buraki rozmaitego autoramentu celebrują
      z namaszczeniem własne narządy płciowe - mizernych jeszcze rozmiarów.
      Zastanawiam się tylko jak ta pryszczata gówniarzeria trafiła podczas
      poszukiwania gołych bab w necie na nasze spokojne i merytorycznie
      niezastąpione fotrum. Cóż.. Mam dla wspomnianych wyżej nielatów propozycję,
      którą wyrażę na dwa sposoby :
      1) sposób pierwszy (edukacyjno- wychowawczy): Droga młodzieży do lat 15!
      Współczesny świat, w którym przyszło Wam żyć jest bajecznie ciekawy. Jest
      wiele pożytecznych i interesujących rzeczy, którymi możecie się zająć. Syndrom
      Janka Muzykanta już Wam raczej nie grozi. Macie wspaniałych rodziców, których
      stać na opłacanie Wam chociażby internetu. Korzystajcie więć z tego cudownego
      wynalazku w rozsądny sposób. Uczcie się języków i poznawajcie świat od jego
      lepszej strony. Nie marnujcie czasu. Przyszłość należy do Was.
      2)i sposób drugi, wywodzący się z Zakładu Karnego we Wronkach ( gdyby sposób
      pierwszy nie dotarł): WYPIERDALAĆ OD KLAWIATURY WIEJSKIE PAZNOKCIE, WON DO
      BUDY MAJTKOSRAJE, BO PRZYJEDZIE DWÓCH SMUTNYCH FACETÓW W GAJERACH I WAM
      NOGI Z DUPY POWYRYWA, GÓWNOJADY !!!
      • Gość: KIRA Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.crowley.pl 07.11.03, 16:08
        vincent vega, ja juz Cie poprostu uwielbiam.....:)))))))
        • Gość: vincent vega Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.smlw.pl 07.11.03, 17:24
          KIRA ! Zawstydzasz mnie. W związku z powyższym, znajdując się w stanie
          najwyższej nieśmiałośći ( nie mylić z nieświadomością), przesyłam Ci .....
          uśmiech mafiosa.
      • Gość: Qrak Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 16:13
        Gość portalu: vincent vega napisał(a):

> i sposób drugi, wywodzący się z Zakładu Karnego we Wronkach ( gdyby sposób
        > pierwszy nie dotarł): WYPIERDALAĆ OD KLAWIATURY WIEJSKIE PAZNOKCIE, WON DO
        > BUDY MAJTKOSRAJE, BO PRZYJEDZIE DWÓCH SMUTNYCH FACETÓW W GAJERACH I WAM
        > NOGI Z DUPY POWYRYWA, GÓWNOJADY !!!

Masz ciekawe doświadczenia.Za co siedziałeś?Robili ci jesień średniowiecza nie.
        • Gość: vincent vega Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.smlw.pl 07.11.03, 17:32
          Sympatyczny stworze o nicku Qrak ! Wiele wskazuje na to, iż nie zrozumiałeś
          tego nieskomplikowanego przekazu. Nie chwyciłeś tonacji i zmieściłeś się
          w konwecji. A szkoda, bo jest na tym forum mnóstwo osób, które w lot chwytają
          przekaz. I chwała im za to. To oni właśnie są adresatami moich postów.
          Ale Ty, drogi Quraku nie przejmuj się i bądź tu razem z nami. Przyjmiemy
          z otwartymi rękoma wszystkich. Nawet tych, których IQ oscyluje na poziomie
          planktonu. Pozdrawiam. Vince
      • Gość: s_l Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 16:19
        vincencie,
        niniejszym zapalam swieczuchne przed twoim oltarzykiem, ktory mam tu wystawiony
        w punkcie newralgicznym, to jest miedzy monitorem a telefonem
        klaniam sie
        • Gość: vincent vega Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.smlw.pl 07.11.03, 17:38
          s_l, przyjacielu z przepięknego Gdańska ! Już dawno chciałem wymienić
          serdeczności, ale moje "nerwowe" pobyty na forum wyznacza równie nerwowy
          i często mało przewidywalny rytm mojego mafijnego dnia. Zaległość niniejszym
          nadrabiam i pozdrawiam. Nie ma to jak stara forumowa gwardia. Vince
    • Gość: Neta Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:16
      No, uff, już myślałam, że to forum osiąga poziom wody w studni mojej babci.
    • Gość: dezerter Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 00:05
      zaraz, zaraz vincent, co ty sobie kurva myślisz ? wstawiłeś kilka zabawnych
      kawałków i już się uważasz za forumowego guru. Kto ci powiedział, że masz
      mówić co jest jenteligentne, a co wsiowe. A może to ty nie kumasz ? co ? Może
      to ty nie wyczułeś jak żałosne jest to miejsce, a kolesie którzy sprawdzili i
      powiedzieli co myślą mają rację ? Ty się wpasowałeś w konwencję, zaznałeś
      pochlebstw i poczułeś się u siebie. Trochę pokory gościu. TO JEST FORUM
      TELEWIZJA, z samego założenia musi być tak durne jak telewizyjne kawałki.
      Piszesz, OK, ale rób to z odpowiednim dystansem, bo inaczej to ty się
      ośmieszasz, a nie ktoś kto liczy pryszcze na dupie twojego telewizyjnego idola.
      • Gość: vincent vega Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.smlw.pl 08.11.03, 11:01
        Czyli jest tak : Pan dezerter zbulgotał się na mnie, bo ja ośmieliłem się
        zgodzić z Sonnym, KIRĄ i kilkoma innymi osobami, iż żałosne jest zachowanie
        kilku debili, którzy w środku tygodnia pojawili się na forum (wcześniej ich tu
        nie widziano) i założyli wątki m.in. pod tytułem "Który aktor ma więcej krost
        na jajach" oraz "Który aktor ma więcej syfów na dupie " itp. Gówniarze ci
        założyli te żałosne tematy, a następnie ulotnili się i tyle ich widziano.
        Należy więc założyć, że trafili tu przypadkiem i w ramach - w ich rozumieniu -
        zrobienia niezłego dowcipu zostawili na forum trochę gnoju. Sonny szybko to
        wyłapał, a po nim kilka innych osób, w tym również ja. I co naturalne
        napisaliśmy co o tym myślimy. Pan dezerter się tym oburzył i wysłał (wyłącznie
        w moją stronę) trochę kwasu. Nie ma problemu. Zdanie odrębne tylko wzbogaca
        dyskusję. Z tym, że w tym wypadku wyrażenie zdania odrębnego przez kolegę
        dezertera oznacza, iż kolega dezerter akceptuje zakładanie na tym forum wątków
        typu : " który aktor ma długa faję", albo "która aktorka ma krosty na
        cyckach". Koledze dezerterowi wolno. Owacja dla kolegi dezertera. Ten sam
        sympatyczny kolega zarzuca mi też, że chcę być guru, gdyż "wstawiłem tu ( na
        forum) kilka zabawnych kawałków". Do tego bełkotu nawet nie będę się odnosił,
        może oprócz stwierdzenia, iż mam nadzieję, że jeszcze niejeden zabawny kawałek
        na to forum wrzucę. Dezerter pisze o forum Telewizja m.in tak : "(vincent) a
        może to ty nie wyczułeś jak żałosne jest to miejsce, a kolesie którzy
        sprawdzili i powiedzieli co myślą mają rację". Tak więc, według dezertera
        debile, którzy założyli wątki o krostach i syfach na dupie, to "kolesie którzy
        powiedzieli co myślą". Zajebiście dezerter... Pozazdrościć młotkom
        błyskotliwych procesów myślowych. I powoli kończąc... Dezerter komentując mój
        post, w którym dowalam smarkaczom od syfów i krost, zwraca się tak : "Piszesz
        OK, ale rób to z odpowiednim dystansem, bo inaczej to ty się ośmieszasz". Otóż
        mój post - co w doskonały sposób zrozumieli pozostali forumowicze - napisany
        jest z kilometrowym dystansem kolego dezerterze i w swojej formie oraz treści
        jest po prostu najwyklejszą szyderą, bo tylko w taki sposób można moim zdaniem
        trafić do prymitywnej gówniarzerii. Po prostu trzeba zawodników zabić
        śmiechem. Ten post ma taką, a nie inną konwencję. Według mnie bardzo czytelną
        i jednoznaczną. Wygląda na to, że tylko Ty go nie zrozumiałeś. Szkoda.
        I jeszcze jedno. Odnoszę wrażenie, że irytuje Cię to, że ktoś po przeczytaniu
        czyjegoś postu pisze autorowi w odpowiedzi - "hej, fajnie
        napisałeś", "pozdrawiam cię" itp., a drugi ( ten który jest autorem) odpisuje -
        "dzięki, fajnie, że myślisz podobnie", "też Cię pozdrawiam", czy coś w tym
        stylu. Wyraźnie Cię to drażni. Niepotrzebnie. Zazdrość ? Frustracja ? Nawet
        tu, na forum, gdzie nikt nikogo nie zna i gdzie wpadamy po to, by po protu
        pogadać, bez twarzy i nazwisk ? Ale nie martw się. Obojetnie co Tobą powoduje,
        myślę, że jest jakieś wyjście. Po prostu pisz ile wlezie, a wreszcie przyjdzie
        taki dzień, gdy ktoś odpisze na Twój post i prześle Ci dobre słowo. Może
        właśnie tego Ci potrzeba. Poprawię się - na pewno bardzo Ci tego potrzeba.

P.S Pozwolę sobie - przy okazji - przypomnieć Ci dezerter, iż przyjęło się
        w naszym ojczystym języku wyrażać szacunek dla osoby, z która się
        koresponduje, m.in poprzez pisanie zaimków osobowych z dużej litery.

P.S 2 Gdybyś jednak dalej był na mnie oburzony, to bez wahania załóż wątek pod
        tytułem : "Która polska aktorka po 40-tce ma owłosione łydy i syfy na
        podbródku oraz kurzajki w nosie". Będzie ubaw po pachy. A wszyscy będą
        wiedzieli, że to Ty sobie ulżyłeś i nie będzie żadnych protest-komentarzy
        pisanych przez takiego na przykład vincenta, co się tylko mądrzy i chciałby
        zostać guru.
        • Gość: dezerter Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 23:14
          o w mordę, kolego V.V. znany jesteś z rzęsistości wypowiedzi, ale tym razem
          pojechałeś jeszcze szerzej. Szacunek wyrażany dużymi literami ? OK, dlaczego
          nie, niech Ci będzie. Rozmawiałem z Tobą kilka razy, kilka razy uśmiechałem
          się czytając co napisałeś, ogólnie jest ok , ale wyluzuj co nieco. Wyobraź
          sobie, że wchodzisz na to forum i po raz pierwszy czytasz tytuły wątków w
          stylu: kto jest gejem w biznesie, albo czy bzyknąłbyś ciocię Stasię z Klanu, a
          90 % pozostałych dotyczyłaby programu BAR. Założę się, że pierwszą myślą jaka
          by ci wpadła do dyńki byłoby: a cóż to za chora banda pojebów ? Debile ,
          którzy założyli wątki o krostach na jajach zrobili to z grzeczności trochę
          nieudolnie próbując wpisać się w główny nurt forum, tak to sobie wytłumaczmy
          i zakończmy temat. Krycząc: WYPIERDALAĆ OD KLAWIATUR GŁUPIE GNOJE itd wcale
          nikogo nie zabijasz śmiechem (no chyba, że Kirę). Tak więc "hej,fajnie
          napisałeś, też cię pozdrawiam". Do usłyszenia w innych wątkach.
          • Gość: vincent vega Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.smlw.pl 09.11.03, 11:38
            Cześć dezerter ! Fajnie, że napisałeś. I miło również - tak przynajmniej
            wywnioskowałem z Twojego ostatniego postu - że tym razem piszesz choć trochę
            o swoich przemyśleniach i własnym punkcie widzenia na całą tę "dermatologiczno-
            seksuologiczną" sprawę. Jeszcze raz powtórzę. Twoje nieco odmienne od reszty
            wypowiadających się na ten temat osób spojrzenie na sprawę ma swoją wartość.
            Chociażby dlatego, iż zachęca - mnie na przykład - do zastanowienia się
            jeszcze raz nad własnym oglądem całej historii. Po analizie, pozwól, że
            pozostanę przy swoim zdaniu, a Tobie opowiem o jeszcze jednym fakcie, którego -
            jak mi się zdaje - nie znasz. Wiąże się to z dokładnym czytaniem WSZYSTKICH
            postów na forum.
            W pewien sposób tłumaczysz to, co zrobili na forum "debile od krost". Ale
            pewnie nie wiesz, że po fali swoich pierwszych "występów" pojawili się na
            forum po raz kolejny i nie bawili się już w zakładanie kolejnych durnych
            wątków, lecz zaczęli odpowiadać na dopiero co zakładane przez stałych bywalców
            forum wątki krótkimi postami o brzmieniu m.in "won kurwo". Jedną z ofiar była -
            jeśli dobrze pamiętam - Margaret. Forumowicze rzucili się natychmiast do
            odpowiedzi gnojom, krzycząc do nich jakim prawem lżą dzieczynę i żeby
            niezwłocznie spierdalali. Dezerter ! Czy Ty zrobiłbyś inaczej ? Czy "kupujesz"
            jazdę "krościarzy" ? Chłopie no pomyśl.... A jeśli chodzi o moją skromną
            osobę. Wysmaliłem posta nieznacznie dłuższego od tego, którego przygotował
            Sonny. Jesli będziesz czytał w kółko tylko jedno zdanie ( finałowe),
            zaczynające się od "WYPIERDALAĆ OD KLAWIATUR itd." to nie zrozumiesz mojego
            postu, choć cała akcja jest przecież bardzo czytelna. Strzelałem do smarkaczy
            ich własną bronią, a przed zdaniem o wypierdalaniu od klawiatur jest masa
            tekstu, który ułożyłem świadomie tak, by dać trochę uśmiechu samemu sobie,
            może kilku forumowiczom, a przy okazji załatwić "gnoi od krost". Jeśli znów
            się pojawią napiszę do nich w podobnym duchu i na pewno wkręcę
            tam "wypierdalać od klawiatur", które to sformułowanie zaczyna - jak widzę -
            nabierać charakteru kultowego (he,he). I jeszcze jedno... Nie wierzę, po
            prostu nie wierzę dezerter, że nie zrozumiałeś o co mi chodzi, skoro wszyscy
            zrozumieli. "Wypierdalać od klawiatur" jest moim zdaniem zabawne jako
            integralna część całego postu i konsekwencja porzedzającego go wywodu. To nie
            było "rzucanie kurwami" dla samego rzucania. I Ty dobrze o tym wiesz.
            Ale zostawmy to już. Zamiast bawić się na forum, nie pozwalając jednocześnie
            pryszczatym nielatom psuć nam zabawy (może płytkiej, może nie najwyższych
            lotów, ale jednak zabawy) wikłamy się w pieprzone analizy własnych postów.
            Jeśli chodzi o mnie to jestem vincent i zawsze będę pisał po vincentowemu
            (he,he) I nie odmówię sobie nigdy - gdy uznam, że mi to w poście pasuje -
            postawić tłustego "fucka". Dlaczego ? Dlatego, że jest to środek wyrazu
            artystycznego i niezbywalna część mowy ojczystej - o czym prof. Miodek
            wielokrotnie z lubością rozgłaszał. Dla Ciebie dezerter mam propozycję.
            Wczoraj dziewczyny narzekały na forum, że straszna nuda, że nikt nie pisze,
            nie wrzuca nowych tematów. Walnij więc parę wątków od siebie. Będziemy
            debatować. Kłaniam się tymczasem.

• Gość: vincent vega Re: co się dzieje dziś z tym forum?? IP: *.smlw.pl 09.11.03, 13:23
              Tiaa.... Spójrz dezerter - jakby na potwierdzenie moich słów, parę minut temu,
              jakiś pierwotniak o nicku bliksa założył wątek pt. "Kto ze znanych
              w szołbiznesie jest pedofilem". A jednak "WYPIERDALAĆ OD KLAWIATUR" wydaje się
              być nieuniknione...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka