Gość: Krytyk IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.11.03, 14:54 Proponuję: Jakimowicz - ładny ale "drewniany". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:00 milowicz Odpowiedz Link Zgłoś
moja_ada Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 10.11.03, 15:43 Krzyśku Ibisz. Sympatyczny, wiecznie uśmiechnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:47 Gonera.... bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:25 Gość portalu: Meg napisał(a): > Gonera.... bez komentarza... Z komentarzem,nie zgadzam się to bardzo dobry aktor! Odpowiedz Link Zgłoś
dark.raven Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 16.11.03, 22:39 moja_ada napisała: > Krzyśku Ibisz. Sympatyczny, wiecznie uśmiechnięty to on jest w ogole aktorem? ??? ale jak go widze w polsacie to juz mi niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 17.11.03, 14:54 dark.raven napisała: > moja_ada napisała: > > > Krzyśku Ibisz. Sympatyczny, wiecznie uśmiechnięty > > to on jest w ogole aktorem? ??? ale jak go widze w polsacie to juz mi > niedobrze... Tak, jest aktorem z wyksztalcenia i nawet gral w filmach, ale to bylo dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
oban Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 11.11.03, 23:54 Ż A R T U J E S Z ??? !!! Po prostu pomylił drogi, gdyby nie to byłby wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:50 Deląg Orłoś (heh) Milowicz Żak Krzysio Antkowiak i oczywiście Ania Mucha laseczki z serialu "Sąsiedzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 15:59 Gość portalu: gg napisał(a): > Orłoś (heh) Od kiedy Orłoś jest aktorem? Chyba coś Ci sie pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.03, 16:21 aaaaaj wiedza nie pzreszkadza......Orłos jest aktorem po szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:16 Gość portalu: merc napisał(a): > aaaaaj wiedza nie pzreszkadza......Orłos jest aktorem po szkole... Ale nie jest aktorem tzw "czynnym"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg sprostowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:02 oj, nie masz racji - Orłoś grywa, np. w "Plecaku pełnym przygód" grał swego czasu pozdrv. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.03, 18:15 filmografia orłosia jest dość pokaźna większość jego ról to postaci dziennikarzy - szczególnie w ostatnich latach www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=14995&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 11.11.03, 18:03 Gość portalu: gg napisał(a): > Deląg > Orłoś (heh) > Milowicz > Żak > Krzysio Antkowiak > i oczywiście Ania Mucha > laseczki z serialu "Sąsiedzi" Laseczki,ale z serialu "Lokatorzy",zapewne ten sitcom masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 08:49 oj, masz rację - chodziło mi o "Lokatorów" pozdrv. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 14.11.03, 17:05 tomcio6776 napisał: > Laseczki,ale z serialu "Lokatorzy",zapewne ten sitcom masz na myśli? Te "Laseczki" grają w dwóch sitcomach": jeden to Lokatorzy, a drugi to Sąsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 17.11.03, 14:54 Gość portalu: gg napisał(a): > i oczywiście Ania Mucha Bardzo sie tu zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper modeleczki Pasikowskiego IP: *.revers.nsm.pl 10.11.03, 15:57 Np. ta z Demonów wojny i Reichu - Nieśpielakowa. Ugh :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: modeleczki Pasikowskiego IP: *.chello.pl 10.11.03, 16:23 doktor gieriatowicz z czułości i kłamstw prywatnie mąż marty mostowiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: modeleczki Pasikowskiego IP: 81.15.254.* 10.11.03, 20:52 A weź mi jeszcze powiedz, jak postać z jednego serialu może być mężem postaci z innego?;) Marta Mostowiak właśnie poślubiła Jacka, adwokata, nie jest żoną doktora, bądź pewien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: modeleczki Pasikowskiego IP: *.chello.pl 10.11.03, 20:57 ojej nie znam dokładnych nazwisk aktorów dlatego posługuję się serialowymi imionami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evik Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.11.03, 16:28 Anna Romantowska... sztuczna i nadęta. Nie widziałem ani jednego filmu z jej udziałem, w którym grała by w miare dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:24 Cezary Pazura. Gra wiecznie tę samą rolę: rolę Cezarego Pazury. Nie wydaje mi się, by potrafił zagrać cokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.visp.energis.pl 10.11.03, 21:16 Olbrychski Fronczewski Barciś Wszyscy grają nazbyt teatralnie (sztucznie). Są beznadziejni. Odpowiedz Link Zgłoś
orzels Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 11.11.03, 05:22 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Olbrychski > Fronczewski > Barciś > > Wszyscy grają nazbyt teatralnie (sztucznie). Są beznadziejni. Ooooo nieee.... Veto! Barcis - cholernie kolorowy, Olbrychski - nie do podrobienia, Fronczewski... Kiedys potezna postac, teraz troche juz chyba mniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 08:03 stawiam na: Cezarego Pazurę ostatnio wszędzie gra rolę kompletnego głupka aż żal oglądać zastanawiam się czy w realu on jest choć trochę normalniejszy, a co do Olbrychskiego to gra zs swoją nieśmiertelną taką manierą i dlatego widz nie da się zaskoczyć czymś nowym wiadomo czego można się po nim spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orald Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.zory.msk.pl 11.11.03, 08:39 Wiktor Zborowski z całą pewnością. Nie panuje nad sobą. Wydaje mu się, że jest śmieszny a nie jest. Powinien zająć się czymś pożyteczniejszym .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:24 Może nieznajgorszy aktor, ale najbardziej przereklamowany - Karol Strasburger. A zdecydowanie najgorsza para aktorska to Gabrielska i Jakimowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.chello.pl 11.11.03, 13:21 co wy z tym jakimowiczem?????? zagrał jedną rolę w życiu i to chyba nienajgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:29 OLAF LUBASZENKO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.chello.pl 11.11.03, 13:37 Gość portalu: wars napisał(a): > stawiam na: Cezarego Pazurę ostatnio wszędzie gra rolę kompletnego głupka aż > żal oglądać Pazura grał kiedyś nie-idiotę w serialu "Pogranicze w ogniu". Ale to było dawno temu i teraz już się do takich ról nie nadaje. Co do Olbrychskiego, to po jego ataku na fotosy w Zachęcie uważam że to kretyn. Nie chcę go oglądać, będę unikał filmów i przedstawień teatralnych z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.03, 13:41 Oazura był rewelacyjny jako Ubek w"Pierścionku z orłemw koronie" Wajdy ,zagrał tam tak ,ze ciary przechodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipka Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 13:59 Małgorzata Foremniak i Jacek Borkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Stawiam na corke premiera Buzek IP: *.icpnet.pl 11.11.03, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki A ja na Bachledę-Curuś n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >))))):> : IP: 213.195.173.* 11.11.03, 15:58 Milowicz Pazura Lubaszenko i jeszcze raz Milowicz tfuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.resetnet.pl 11.11.03, 17:18 Gorszego idioty od Drozdy to już napewno nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 17:20 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Gorszego idioty od Drozdy to już napewno nie ma Qrfa ale to nie jest aktor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 17:21 Jak można do jednego wora wrzucać Jakimowicza, Milowicza itp. "aktorów" razem z p. Fronczewskim, którego uwielbiam, który jest i był świetnym aktorem. Przecież to zupełnie inna półka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.chello.pl 11.11.03, 17:23 fronczewski nie jest złym aktorem!!!!!!!!!! ale wkurzył mnie tym że robił za społeczniaka( a ty chłopcze masz 18 lat???????) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flacha Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.zory.msk.pl 11.11.03, 18:38 Wojciech Malajkat i Wiktor Zborowski. Jaką oni szkołę teatralną kończyli? Kiepską. O tych wymienianych przez was, młodych aktorach, to w ogóle szkoda gadać. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl69 Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 07:28 Gość portalu: max napisał(a): > fronczewski nie jest złym aktorem!!!!!!!!!! ale wkurzył mnie tym że robił za > społeczniaka( a ty chłopcze masz 18 lat???????) Nie musisz się wkur....ać.Pijany szczyl obije Ci maskę na wiwat.Wq..rw się lepiej na szczyla,pijanego szczyla PZDR MOtyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.03, 18:12 oj, czepiasz się :) ale rzeczywiście pan fronczewski zbyt często bierze udział w reklamach - ostatnio występuje jako przedstawiciel pokolenia po czterdziestce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl69 Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 07:22 Gość portalu: Jola napisał(a): > Jak można do jednego wora wrzucać Jakimowicza, Milowicza itp. "aktorów" razem z > > p. Fronczewskim, którego uwielbiam, który jest i był świetnym aktorem. Przecież > > to zupełnie inna półka.) Moi Mili! Pan Piotr jest prywatnie takim równiachą,że hej.Wszystko(piony reżyserskie itp) ma w tzw. po..litowaniu.Jeśli ktoś pracował przy takich produkcjach to wie ile czasu zajmuje przygotowanie sceny(od 40 min do....nawet trzech godzin).Pan Piotr w lato przybywa crossową Hondą na plan,jest perfekt przygotowany,wkur...a go amatorszczyzna partnerów/producentów.Ciekawe jakbym zareagował na zamiatanie śmieci pod wiatr przez gospodarza domu:(( To mniej więcej takie relacje. Kiedyś można było oglądać/produkować kino ambitne-dziś-każdy widzi.Z tej racji wybitni aktorzy przygasają w oczach bezlitosnej widowni,niektórzy nawet upadają. PZDR MOtyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: 212.160.135.* 11.11.03, 18:45 Foremniak Odpowiedz Link Zgłoś
oban PAZURA NIE JEST ZŁY ! 12.11.03, 00:04 Powiem, więcej (jeszcze raz) to świetny aktor, tyle że poszedł w złym kierunku. Ogromny potencjał,potężny warsztat, talent, wrażliwość i ... szkoda faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
angel36 Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 12.11.03, 00:40 1. Foremniak i to na maxa tragicznie(siedzi w tym całym burdelu zwanym kinematografią polską tylko i wylacznie dlatego, ze uczepila sie Waldemara Dzikiego, wiecie...producenta, ojca tego z VIVY-Wita; ex męza Darii Trafankowskiej - swoja droga jak one razem moga grac w na dobre...) 2. Pazura C.-cos okropnego, to samo blaznowanie od dobrych paru lat.No o ile kiedys bylo to nawet smieszne, tak teraz jest nudne, momentami nawet zenujace. OPAMIETAJ SIE CZŁOWIEKU!!juz nawet nie chce wspominac na kim on sie wzoruje! 3. Borkowski(rzeczywiscie)w sumie bez komentarza. Nawet bardziej zastanowilabym sie nad jego corka-widac odziedziczyła talent albo raczej jego brak 4. I moj FAWORYT-Gabrielska!!!Jaka z niej aktorka(uczona) to inna sprawa, ta pani nawet dobra modelka nigdy nie byla. Co mnie nie tyle zastanawia co bardziej drazni, ze jej ostatnie role, to raczej wynik ingerencji jej meza (prezes RMF'u)dobra jak nie ingerencji-to mowmy szczerze na pewno jej akcje poszly w gore-biora ja bo zapewne na cos liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 07:54 Michał Milowicz - zero jakiegokolwiek talentu. Piotr Gąsowski - jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.chello.pl 12.11.03, 10:33 Kiedyś uważałam że Mateusz Damięcki ... a teraz że jego drewniana siostra Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaweł Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:39 Najgorsi: C. Pazura, R. Pazura, Borkowski, Deląg, Jakimowicz, Szwedes, Barciś, Stassburger, Orłoś. Najgłupsi: Majchrzak, C. Pazura Najgorsze: Nieśpielak, Mucha, Powierza, Szela, Chotecka, Gorzelak, Dancewicz, Holtz. Najgłupsze: Foremniak, Brodzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Wieczorkowski,ch... nie aktor!!! n/t IP: *.net / 192.168.1.* 14.11.03, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
bozenik1 Re: Wieczorkowski,ch... nie aktor!!! n/t 14.11.03, 08:12 Naruszewicz Dorota - bleeee (Beatka z Klanu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Najgorsi z najgorszych?? - PAZURA!!! IP: 213.77.14.* 14.11.03, 10:25 no i Luszowski - ten od :"...Apap-Noc spisał się koncertowo" . oni są gorsi od amatorów z parafialnego kółka teatralnego z Gaci Przeworskiej który występuje z Jasełkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Najgorsi z najgorszych?? - PAZURA!!! IP: 213.77.14.* 14.11.03, 10:29 Byłbym zapomniał: Lisień z "sąsiadów" - on nie nadaje się nawet na statystę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Najgorsi z najgorszych?? - PAZURA!!! IP: 213.77.14.* 14.11.03, 10:31 ..Lisień z "Lokatorów" oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empatia Re: Marysia Seweryn!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.11.03, 16:24 to osobisty sąd: nie znoszę Jandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Janda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 17:12 Też nie przepadam za Jandą. Zagrała kilka znakomitych ról, ale potem było już ciągle tak samo: nerwowa gestykulacja, niedołączny papieros, ostre ruchy głową, ta sama mimika. Nie widzę odtwarzanej postaci, lecz aktorkę, a chyba dobry aktor to taki, który sprawia, że widz na ekranie widzi bohatera filmu, a nie aktora. Fajny wątek. Nikt nie napisał, że dotyczy tylko polskich aktorów, a wszyscy wymianiają tylko ich. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: Marysia Seweryn!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 00:15 Dominika Figurska , Izabela Trojanowska Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Mój typ 14.11.03, 17:15 to Katarzyna Żak - żona Cezarego Żaka, która dokumentnie spaprała swoją kaleką grą serial, który tak kiedyś lubiłam (jeszcze z Agnieszką Pilaszewską), czyli "Miodowe lata". :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok Re: Mój typ IP: *.crowley.pl 14.11.03, 19:28 a co wy na ŻEBROWSKIEGO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 11:25 Troński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! IP: *.resetnet.pl 16.11.03, 18:26 A Figura to co dno całkowite Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Najgorsi z najgorszych- AKTORZY! 17.11.03, 15:05 Muche juz wspomnialam. Wielka pomylka jest rowniez M. Damiecki oraz M. Potocka Odpowiedz Link Zgłoś