Dodaj do ulubionych

Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 17:34
Widzieliście to ? Widzieliście to co jest w sieci do ściągnięcia ? Przecież to
zakrawa na cenzurę ? Jeden wywiad nie ma się jak do drugiego. Patrzyłem i nie
wierzyłem jak telewizja manipuluje nami widzami... To szok... Skroili ten
wywiad tak, że wyszło, że Frytka to biedna istotka, a nie tak jak naprawdę ją
przemaglował. Straszne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Margaret Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 16.11.03, 17:41
      daj linka..skad to mozna sciagnac?.a
      • Gość: Morris Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 17:45
        Proszę:
        www.wild.art.pl/frytka.rm
        Jakby co, to mam też w prywatnych zbiorach.
        • Gość: MArgaret do morrisa ;) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 17.11.03, 02:08
          to lepiej mi to jakos przeslij na maila, bo niestety nie otwiera mi sie
          (otwieram za pomoca real one playera), wyskakuje invalid data header.czy jakos
          tak-i ze plik jest nieodczytywalny :)
          pzd.
          (mail- ziereal@gazeta.pl)
          • issis Re: do morrisa ;) 17.11.03, 11:49
            Gość portalu: MArgaret napisał(a):

> to lepiej mi to jakos przeslij na maila, bo niestety nie otwiera mi sie

Ale inni też są zainteresowani... Poproszę tego linka...
            • Gość: Morris Link - raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 12:44
              Słuchajcie, link już postowałem :

a musicie to ściągać (chyba) z tego co gdzieś czytałem na innym forum BEZ
              PRZERYWANIA transferu, za jednym razem. Spróbujcie w ten sposób. Jakby nadal
              komuś nie wychodziło to dajcie znaka, ale powinno działać.
              • Gość: Riki Re: Link - raz jeszcze IP: 212.76.39.* 17.11.03, 12:51
                Próbowałem to wczoraj ściągać ale transfer był beznadziejny 600-700 bajtów/sek.
                Plik ma ponad 11 MB więc trwałoby to circa 4 godziny.
                • Gość: Morris Re: Link - raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 13:10
                  No cóż, nie wiem na jakim serwie to siedzi, ale może inni też poznajdowali i
                  dlatego taki transfer, jakby już było bardzo źle to mogę na maila w paru
                  częściach na przykład przesłać :-P
                  • ziereal Re: Link - raz jeszcze 17.11.03, 13:24
                    Gość portalu: Morris napisał(a):

> No cóż, nie wiem na jakim serwie to siedzi, ale może inni też poznajdowali i
                    > dlatego taki transfer, jakby już było bardzo źle to mogę na maila w paru
                    > częściach na przykład przesłać :-P

zrob tak moze lepiej ;) (wyslij na moj), bo ja mimo iz sciagnelam, to tak jak
                    napisalam, wyskakuje mi ze plik jest uszkodzony... (odtwarzam go w real-one p.)
                    i pojawia sie przepiekne hasło" file is unreadable" czy jakos tka
                    help:):)
              • legal.alien Re: Link - raz jeszcze 21.11.03, 08:04
                Wreszcie mi sie to udalo sciagnac i to nawet szybko w niecale 5 minut. Swietny
                numer, ale brakowalo paru scen, ktore byly wyemitowane w Polsacie. Czyli to tez
                nie byla calosc.
                Wreszcie ktos tej tepej krowie powiedzial co o niej mysli.
        • Gość: seba No on jest poprostu zaje...... IP: *.udn.pl 17.11.03, 08:51
          Ale z nią pojechał . Dzieki za link.
        • wrzka Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 18.11.03, 08:32
          ja ogladałąm wczoraj powtórkę ok. 12 w południe, czekałam , czekałam i nic
          takiego nie usłyszałamm . czy ja tez mogr prosic wrzka@gazeta.pl. Z góry dzikuję
        • Gość: aga Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: 212.14.2.* 21.11.03, 21:25
          możesz mi też przesłaś ten filmik z frytką?? mój adres
          to "agnieszka.kwella@interia.pl" z góry dziękuje. pozdrawiam
    • spatologizowana_sempiterna Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 16.11.03, 17:42
      No popatrz, a ja myśałem, ze wszystko co pokazują w telewizji to prawda jest.
    • Gość: ushi Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 22:28
      teraz dopiero widać jaka ona jest beznadziejnie głupia. fryta wypad z baru.
    • lahliq Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 17.11.03, 08:59
      Kurcze, czy ktoś mógłby to streścić? :) Nie wytrzymam do wieczora, kiedy
      dopiero będe mogła to zobaczyć... Plis... ;)
      • Gość: kicia Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 12:49
        o ktorej jest ta powtorka? dzisiaj wieczorem??
        • Gość: lahliq Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: 81.210.121.* 17.11.03, 12:58
          O powtórce nic nie wiem. :(
          Chodziło mi o to, ze plik z tego linku powyżej będę mogła zobaczyć dopiero
          wieczorem. :(
          A w ogóle są powtórki Cejrowskiego?
      • miss_paradox Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 17.11.03, 12:50
        nie wyswietla sie strona wild art pl
    • azja.pl Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 17.11.03, 12:54
      A czy jest gdzies w sieci tez ten juz zmontowany dla telewizji? Bo niestety
      wczoraj przegapilam.
    • bigstrand a nie mowilem.... he he he 17.11.03, 13:10
      pare dni temu mowilem ze cos sie kroi z Fryta u WC. Spodziewalem sie raczej ze program nie zostanie wyemitowany. Ale zostal co prawda okrojony a szkoda... Jednak WC troche przesadzil... ja wiem ze Fryta jest ograniczona ale widac ze WC stracil troche dystans i pojechal na 100% a przeciez to on ja zaprosil. No chyba ze zaprosil Polszmat i dal Cejrowskiemu na tacy z czego ten skrupulatnie skorzystal i ja zjadl...
      Ciekawi mnie czy to zubozenie wersji pierwotnej to wynik autoryzjacji (przez panne F), czy raczej autocenzury polsatu. Teraz wyjasnila sie tajemnica dlaczego odwlekali tak dlugo emisje, musieli miec czas na ponowny montaz.
    • katarina125 Do Morrisa - prośba 17.11.03, 16:57
      Cześć,
      Tak sie nastawiłam, a tu nędzne "ochłapy" w TV.
      Czy byłby to dla Cienie problem, gdybyś wysłal mi to na maila ?
      (Katarzyna.Kulik-Lodkowska@rabobank.com). Jeśli nie mozesz, albo nie chcesz, to
      też zrozumiem, ale mimo to z góry dzięki !
      K.
    • freija Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 17.11.03, 19:11
      możesz wyslac mi ten plik na meila?
      bede bardzo wdzieczna
      podr.
      freija@gazeta.pl
      • Gość: be Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 19:17
        dlaczego sa takie problemy ze sciaganiem tego pliku?
        Nie mozna go wrzucic na inny serwer?
    • Gość: wszędobylska:) Do Morrisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:54
      Witaj! Bardzo Cie proszę o wyslanie tego pliku na adres e-mail. Bede wdzieczna
      za przysługę. Moze uda mi sie czyms innym zrewanzowac. Pozdrawiam serdecznie!

lideczka75@wp.pl
      • Gość: ollimpia Re: Do Morrisa IP: *.tkb.net.pl 17.11.03, 20:30
        Hej, tez mam problemy z otwarciem strony, bylabym nardzo wdzieczna jak bys
        mogl mi przeslac w meilu. Serdecznei dziekuje i pozdrawiam
        ollimpia1@wp.pl
        • Gość: nioma Re: Do Morrisa IP: *.chello.pl 17.11.03, 22:16
          czy komus sie to otworzylo? mi nijak nie chce.
          ja tez przylaczam sie do prosby: poprosze na maila,
          jesli ktos oczywiscie moze,,,, otma@interia.pl
    • Gość: bart695 Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.acn.pl 17.11.03, 22:50
      mam problemy ze sciagnieciem jak ktos moze przeslac to dzieki baaardzo.
      jestem b.cikawy jak pojechal z ta ...

bart695@gazeta.pl
      • Gość: goryl Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.it / 62.233.189.* 17.11.03, 22:55
        ja tez poprosze goryl01@gazeta.pl
        • Gość: Xionc Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.piaseczno.citystrada.com / *.citystrada.com 18.11.03, 01:42
          ja również poproszę : xioncpb@interia.pl
    • bozenik1 Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 18.11.03, 10:15
      ja tez poprosze o maila :)))
      • miss_paradox Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 18.11.03, 10:21
        mi tez, mi tez = prosze:))

miss_paradox@gazeta.pl

PS. strona w ogole sie nie otwiera:(
        • raszefka Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 18.11.03, 10:27
          Lista społeczna jak widzę się tworzy ;))
          Też POPROSZĘ!!!!

raszefka@gazeta.pl
          • Gość: curly Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: 213.173.205.* 18.11.03, 10:39
            Ponawiam czyjąś prośbę. Niech sie ktoś zlituje i streści ten wywiad.
            • azja.pl Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 18.11.03, 10:48
              To ja tez bym ladnie poprosila o przyslanie mi na poczte.
              • miss_paradox Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 18.11.03, 12:36
                ja ogladalam wczoraj w tv, powtorke.

Pan Cejrowski zapytal pania Frytke - co to jest milosc, czy - co to dla niej
                jest milosc? Ona zaczela..sie platac, na co on - "to moze przejdzmy do
                latwiejszych tematow - seks"

na koniec zapytala go - czemu on ciagle ja o spraway z seksem zwiazane pyta -
                na co cejrowski - machajac do niej rączka - Halo, halo - czy pani zapomniala,
                ale my tu dzis mamy program pt "zycie seksulane dzikich" i na tym program sie
                skonczyl.

Jeszcze rączki sobie podali na koniec..ech ;)
    • Gość: Morris Do osób którym to wysyłam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:16
      Słuchajcie...

Filmik spakowałem i podzieliłem WinRAR-em i logiczne jest, że dopóki nie
      będziecie mieli wszystkich części + WinRAR-a to sobie nie obejrzycie filmu.

Zaskakujące w ogóle dla mnie jest, że szereg tu osób w ogóle nie wie co to jest
      WinRAR ??!?!

I może uprzedzając następne pytania na maila - film jest w formacie
      RealPlayer-owskim. (to nie mój pomysł - to nie ja tworzyłem ten film, ja go
      tylko skądś wziąłem). Do odtwarzania w związku z tym potrzebny jest RealOne
      Player. Jak się go nie ma to trzeba ściągnąć.

To chyba tyle.

Aha - tamten adres co podałem to działał - a jak się wszyscy rzucili na ten
      plik, to pewnie się wziął i usunął przez webmaster-a....

Pozdrowienia.
      • Gość: Daga Moris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:51
        Prośba o film jeśli masz jeszcze siłę wysyłać to była bym bardzo
        wdzięczna.Pozdrawiam serdecznie.
        dagmardagmar@poczta.onet.pl
      • albert36 Re: Do osób którym to wysyłam. 25.11.03, 15:04
        Nie wiem co tak Cię zaskakuje. To forum nie nazywa się informatyka.
    • Gość: bad_seed Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.lodz.gazeta.pl 18.11.03, 16:29
      a czy ktos kto obejrzal ten filmik moglby napisac co tez pan C takiego
      strasznego powiedzial pani F ?
      • Gość: trampek smrodek Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.it-net.pl 18.11.03, 19:21
        może ktoś by założył wirtualny dysk, ja niestety niemogę coś u mnie nie daziała
        próbowałem , mozna tam wrzucic 25 mega i kazdy by sobie sciągnĄŁ, co wy na to?
        WWW.EDYSK.PL
        • Gość: aaaaaaaaaaaaa Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.03, 21:05
          Już działa ten adres. Można ściągać !!
          • Gość: Jagna Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.pil.citynet.pl 18.11.03, 21:20
            Działa, działa, i dość szybko się ściąga
            • margeryta Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 19.11.03, 00:04

niestety znowu nie działa :(((((
              niech ktoś się zlituje i mnie też wyśle, wiem co to winrar :))
              • Gość: trampek smrodek Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.it-net.pl 19.11.03, 01:03
                olaboga ;)
                ale przejechał sie po frycie wc wiesiek "nie każdy daje sobie włożyć przed
                kamerą przez obcego faceta" to jedno z tych delikatniejszych użytych określeń
                szkoda, że przegapiłem wywiad na polasacie, bo nie mam żadnego porówniania -
                może ktoś kto widział oba pokusiłby sie o dogłebne porównanie dla nas- biednych
                żuczków- nie wiem co sie udało z tego sklecic na program o godz 17

taaak wc spiker to prostak jakich mało w telewizji ( albo raczej prostak nie
                kryjacy swego prostactwa a wręcz je eksponujący)

w czasach wc spikera był najlepszy nie do pobicia - zaśmiewaliśmy sie do łez
                ogladając jak wali tym swoim kuflem zaczerniając powoli mape polski
                odznaczeniami ciemnogrodu symbolizującymi miejsca z ludźmi o podobnych do niego
                teraz mi sie przejadł wole leppera , który jest świeższy wnosi nową myśl ;)

wracając do wc pamietam taki program u drzazgi gdzie zaproszony był
                dekalrujący swój homo -seksualizm dość starszy typ i cejrowski nie chciał
                podac mu ręki fe!

a swoją drogą ciekawi mnie jak człowiek o tak zawęzonym światopogladzie radził
                sobie wśród "dzikich" wierzących w różne dziwne bóstwa etc. i w ogóle PO CO
                tam pojechał - chyba tylko po to żeby utwierdzać się w przekonaniu o wielkości
                wiary katolickiej i potędze "cywilizowanego" człowieka

co do pliku -transfer spoko zasysałem ok 20 minut , bez porówniania do
                pierwszego zasysania
                • bozenik1 Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu 19.11.03, 10:31
                  www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/Frytka.rar
                • Gość: Maras Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: 217.153.71.* 19.11.03, 15:35
                  > co do pliku -transfer spoko zasysałem ok 20 minut , bez porówniania do
                  > pierwszego zasysania

Gdzie leży pliczek o takim szybkim trnasferze ?
                  • miss_paradox Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu? 19.11.03, 16:31
                    jaka by szanowna Frytka nie byla, to nisko pan Cejrowski polecial.
                  • Gość: trampek smrodek Re: Frytka vs. Cejrowski - jawne oszustwo Polsatu IP: *.it-net.pl 19.11.03, 17:20
                    ostatnio bo wcześniej była beznadzieja
    • Gość: Faraon Czegóż można by się spodziewać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 11:43
      Nie ma co ukrywać. Telewizja - nie tylko Polsat ma swój interes żeby
      manipulować w ten sposób. Przecież puszczenie całego materiału w Polsacie było
      by dla nich spuszczeniem 16 ton na włąsną głowę - nie zapominajmy, że Polsat
      ssie potężną kasę za programy typu Fryta-show. TVP jest skorumpowana, wyborcza
      tendencyjna, telewizyjne stacje prywatne skomercjalizowane ... pozostaje Ale
      kino, I Program Polskiego Radkia i Świat Nauki. Ideały humanizmu padły - a
      właściwie przejawiły się w najbardziej drapieżnej formie: człowiek postawił
      siebie samego w centrum a następnie wlazł na drzewo.
      • Gość: Margaret Cejrowski-..palant. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 22.11.03, 00:01
        A pisze tak dlatego, bo -to nie byl wywiad..tylko praktycznie rzecz biorac jego
        zlosliwy monolog.. Co chwile wchodzil Frycie w slowo-i praktycznie nie
        dokonczyla ani jednego zdania. Frytka jest beznadziejna, ale ten facet jesszcze
        bardziej..
        • Gość: Victor Re: Cejrowski-..gratulacje IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.11.03, 11:53
          Brawo Cejrowski. Powinien ją na wstępie klepnąć w dupę. Z Chińczykiem rozmawia
          się po chińsku, z dziwką po k...wsku.
          • Gość: bodo Re: Cejrowski-..gratulacje?????? IP: *.rtk.net.pl 23.11.03, 16:47
            jesli gratulacje dla tego głupka - to ja wysiadam. można sobie rozmawiać w
            jakim się chce stylu, ale - NIE W TELEWIZJI!!!
            widziałem "TO". jeli ten głupek zarzuca temu babskiemu bezmózgowiu,
            że "lansuje złe wzory", to - sorry - ale on jakie wzory lansuje? nie tylko
            zresztą w tej rozmowie? widział go ktokiedy, żeby rzeczowo i sensownie
            prowadził rozmowę?

oni mają ze soba cechę wspólną: posuną się do każdego prostactwa, żeby tylko
            byc zauważonym - każde tak jak potrafi:
            - frytka używając tyłka,
            - cejrowski - tupeciarstwem i brakiem wrażliwosci.
            • Gość: quickie Re: Cejrowski-..gratulacje?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 18:54
              podrzuć jak możesz na mail ;) quickie@gazeta.pl. dzieki
            • Gość: misza niesmak! IP: *.kim.pl 24.11.03, 19:45
              jedynie takim słowem moge opisać swoje odczucia, Fryty nie lubię bo robi z
              siebie mądrzejszą niż jest, a tymczasem głupiutka jest i tyle, Cejrowski
              natomiast to dla mnie popłuczynowy dziennikarzyna, który nie umiejąc nic
              wydobyć z dziewczyny zakrzyczał ją potokiem własnych pseudochełpliwych myśli,
              że niby on taki świętojebliwie oburzony. Odnoszę wrażenie, że TA WYZOWLONA
              INTELIGENTCJA objawiona pod postacia Frytki myslała, że Cejrowski zsika się na
              jej widok, bo może porozmawiać z NIĄ! Tymczasem Cejrowski sika tylko na swój
              widok, tylko jego myśl jest światła, i tylko jego odpowiedź na zadane wcześniej
              pytanie jest na tyle błyskotliwa, że powinna zostać puszczona w eter. właściwie
              rozmówca to zbedny dodatek. a tak swoją drogą to chyba NICNIEZNACZĄCY facet,
              skoro nie ma dość siły przebicia, by wyemitować nagrany materiał.
    • Gość: ela Cejrowski to głupi huj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 13:36
      • Gość: baba Re: Cejrowski to głupi huj IP: *.acn.waw.pl 25.11.03, 15:51

Widzialam to wlasnie,tzn "wersje piracka" i musze powiedziec,ze bardzo mnie WC
        rozczarowal. O az takie chamstwo to go nie podejrzewalam, zrobil z siebie
        glupka, a Frytka, paradoksalnie zachowala sie z klasa. Ja na jej miejscu to bym
        przywalila mu w pysk az by zadzwonilo.
        Uwazam osobiscie, ze dziwka to kobieta, ktora daje za pieniadze, a w tym
        przypadku taki casus nie zachodzi. Mozna oczywiscie te definicje rozszerzyc,
        slowa:"..sprzedaje swa prywatnosc za pieniadze", ale w takim razie wiekszosc
        gosci talk szolow tudziez teality szolow to dziwki i zigolaki.
        Merytorycznie Cejrowski wg mnie nie ma racji.
        Stracil 50% sympatii, jaka go darzylam, i uwazam, ze to przede wszystkim dla
        niego lepiej, ze nie caly program zostal wyemitowany.
        • ameelia Re: Cejrowski to głupi huj 25.11.03, 17:39
          no nie wiem, czy to było zachowywanie się z klasą. Ona po prostu kompletnie nie potrafiła się obronić. Ja bym chyba go strzeliła tym termosikiem z herbatką i wyszła :) A ona mu się jeszcze podlizywała, on ją obrażał, a ona się słodko uśmiechała i mówiła, że lubi go coraz bardziej - blee... A cejrowskiego to teraz po prostu nie lubię, zwykły cham, cały czas próbował udowadniać publiczności, jaka to frytka jest głupia (i faktycznie jest), ale przy tym robił z siebie takiego palanta, jakich mało.

Amelia
          • Gość: baba Re: WC-rozczarowalam sie poziomem goscia IP: *.acn.waw.pl 25.11.03, 18:15

Relatywnie z klasa, relatywnie. Nie wiem, czy strzelenie termosikiem byloby
            zachowaniem z klasa,a Fryta probowala zachowac spokoj i w tym, co mowila jakas
            logika byla (choc nie musimy sie z nia zgadzac). Nie twierdze wcale, ze
            dziewczyna jest madra, tylko, ze w porownaniu do gospodarza zachowywala sie
            bardziej kulturalnie.
            PRAWDZIWA klase by pokazala, gdyby wstala, wyszla i stanowczo odmowila
            dalszego udzialu w programie.
      • Gość: krycha Re: Cejrowski to głupi huj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 23:24
        a gdzie on zebrał tyle matołków do swojej publiczności?
        te ich oklaski i śmichy to żenada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka