bombalska 13.03.09, 23:20 A to co to bylo?!! :))) Ten program swiadczy o upadku... tylko czego? :) Na pewno o upadku na leb tego, co to wymyslil, hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bloopsar Re: Moment Prawdy 19.03.09, 00:48 Wlasnie ogladam powtorke i jakos nie moge sie pozbyc wrazenia, ze to jest od poczatku do konca wyrezyserowane widowisko. Wydaje mi sie, ze realni ludzie nie zgodzili by sie na cos takiego, na takie odkrywanie prywatnych spraw, nawet za kase. Ta babka, ktora uwaza, ze "romans odswieza malzenstwo"... no come on! I te rozmowy rodziny w czasie "przerwy technicznej" strasznie sztucznie brzmialy, jakby wyglaszali przygotowane kwestie. No i skad Polsat wiedzialby np. ze babka szantazowala kiedys swojego zonatego kochanka? Wynajmuja agencje detektywistyczna zeby grzebala w przeszlosci babki? Nie kupuje tego. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Oczywiście, że to fikcja 19.03.09, 01:53 Tutaj można przeczytać, jak to się robi w przypadku innego show www.wiadomosci24.pl/artykul/jerry_springer_show_karykatura_usa_57473.html Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Artykul- obywatelskie lanie wody 19.03.09, 13:20 Ten artykul jest o NICZYM, juz wiecej sie dowiem jak sobie wikipedie poczytam! I kim jest ta Iza bez nazwiska- studetnka nie wiadomo jakiego kierunku? Co mnie obchodzi jej zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Moment Prawdy 19.03.09, 09:55 ile jeszcze wątkow o tym programie powstanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: Moment Prawdy 20.03.09, 20:43 Wczoraj było dobre 26-cio letni koleś uważajacy się za atrakcyjnego: pytanie: czy jesteś zadowolony ze swojego życia seksualnego? Tak pytanie kolejne: czy jesteś prawiczkiem? Tak Obie odpowiedzi prawidłowe a mina Vizira bezcenna:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
independent27 Re: Moment Prawdy 20.03.09, 23:30 na jakim pytaniu ten koleś skłamał? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.na.mloda Re: Moment Prawdy 21.03.09, 12:01 "Skłamał" na pytaniu: Czy kiedykolwiek myślałeś o tym, żeby wyjść z domu i więcej nie wrócić?" Moim zdaniem po prostu chcieli się go pozbyć bo nie było brudów do prania w jego przypadku. Gościu prawiczek, grzecznie mieszkający z mamą, którego największym przewinieniem są myśli erotyczne podczas mszy. Zero kochanek, zdrad, prostytucji....nudy. Polowałam na ten program bo chciałam w końcu zobaczyć ten kontrowersyjny twór telewizyjny a w poprzednich tygodniach nie miałam czasu... nie spodziewałam się, że będzie aż tak słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.na.mloda Re: Moment Prawdy 21.03.09, 12:02 "Skłamał" na pytaniu: Czy kiedykolwiek myślałeś o tym, żeby wyjść z domu i > więcej nie wrócić?" Acha on powiedział: NIE i to było "kłamstwo"... rzeczywiście miał co ukrywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
independent27 Re: Moment Prawdy 21.03.09, 12:36 dzięki;-) swoją drogą, pytania są te w większości te same co w wersji amerykańskiej. Mogliby się bardziej postarać, a nie zrzynać... Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Moment Prawdy 20.03.09, 23:31 A czemu się martwicie? Jeśli debil sam daje się ośmieszyć przed całą Polską, to czemu mu przeszkadzać? Jeśli ludzie chcą wywlekać najgorsze syfy na wierzch to niech to robią! To wszystko najlepiej świadczy zarówno o twórcach programu jak i o uczestnikach. Żałość, oj, żałość... Odpowiedz Link Zgłoś