Dodaj do ulubionych

Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ?

25.11.03, 11:45
Modra Morda na kastingu do filmu to juz skandal .I znoow ten sam
ton :spierdalamy stad !Nie przypomina sie wam spadoowa ?I kolo ?Czy ta Iwona
na leb upadla zeby jej moowic ,ze ma talent i sie powinna tym w zyciu zajac ?
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 25.11.03, 12:13
      no i co z tego, że chce sobie zagrać??? co z tego??? ;)
      Pujszo podzieli chyba swoją drogą los Gruzy i coś mi się wydaje, że nakręci
      jakiś film z barmanami :)) Już zacieram ręce z radości ;)
      A Morda - pisałem już kiedyś.. zero kobiecości, wulgarna kobieta-koń..
      A co pokaże Czaruś Pazura w sobotę?? Będzie gościem BARu, zaśpiewa 'Przystojny
      jestem'?? Ta zajawka kiedy Czaruś leży obok Mordy.. I ten jej zsolarowany
      face :]]]
      • uptowngirl Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 25.11.03, 20:02
        tiaaa..a kto to jest pujszo-jakis niezidentyfikowany zjeb[sorry],ktory costam
        usiluje wymeczyc i sili sie na jakis luzik-te debiuty,te jego inne wypociny-na
        mile widac ze facet ma nasrane we lbie i nie umie znalezc miejsca w zyciu[a
        duzo mu juz nie zostalo sadzac po facjacie].
        co do tej lumpiary to po prostu biedaczka uwierzyla w swoje mozliwosci
        [haha],tylko nie czai ze po skonczeniu programu polsat kopnie ja w tylek jak
        cala reszte-juz byli lepsi od niej[patrz Grzesiu -oscar za autopromocje]i co mu
        to dalo?
        o jej zalosnej fizycznosci pisac sie nie chce-morda na maske halloween sie
        nadaje a i z figura to przesada[zaiste pocieszna byla ta "sesja"do ckm czy
        czegos-z przodu deska,z tylu deska ,epatowanie sutkami bo piersi chyba przez
        lupe trzeba by szukac-to juz tomala miala wiecej].

• Gość: max Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? IP: *.chello.pl 25.11.03, 21:04
          przypomina mi się takie powiedzenie: "z przodu plecy z tyłu plecy pan bóg
          stworzył ją dla checy"
          • beauty_baby Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 26.11.03, 09:34
            Jeśli chodzi o teksty typu: kolooo i spadówa to chyba nie ona sama to wymyśliła
            tylko ten co pisał tekst.
            A jeśli chodzi o wygląd to nie przesadzajcie, Magda jest najładniejszą
            uczestniczką tej edycji baru. Sesji do CKM nie widziałam ale wydaje mi się,że
            biust ma w normie (większy niż Frytka czy inne), no chyba, że czymś wypycha.
            • tropicielka to była improwizacja 26.11.03, 09:44
              Kazano im improwizować.A co do urody , też wydawała mi sie ładna i fajna na
              poczatku - a teraz widzę w niej tylko prostaczkę - sorry.
            • sonny07 Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 26.11.03, 09:51
              Najładniejszą uczestniczką tej edycji BARdelu są chyba panowie... ;)
              A tak na serio, to jak dla mnie najbardziej kobieca w tym programie była
              paradoksalnie Amanda. Kobieca, bo to co prezentuje Morda i Fryta z kobiecością
              nic wspólnego jak dla mnie nie ma. Prymitywizm, wulgarność...
              Siemiński jeszcze jako tako jest ok :)
            • Gość: Margaret do beauty baby IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 10:50
              faktycznie wypycha;), juz o tym pisalam , normalnie Magda nosi push upy, a pod
              prysznicem widac-ze jej miseczka "normalna"to tak mniej wiecej A/B.
              Piersi mam na pewon mniejsze niz Frytka(ktora rozmiar pewnie i C by zalozyla ,
              gdyby nie to ze tak jej ..zwisają..). Mnie Magda odstrecza swoim zachowaniem,
              na poczatku wydawała mi sie bardzo ladna..a teraz?SZkoda gadac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka