kiwas 25.11.03, 11:45 Modra Morda na kastingu do filmu to juz skandal .I znoow ten sam ton :spierdalamy stad !Nie przypomina sie wam spadoowa ?I kolo ?Czy ta Iwona na leb upadla zeby jej moowic ,ze ma talent i sie powinna tym w zyciu zajac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonny07 Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 25.11.03, 12:13 no i co z tego, że chce sobie zagrać??? co z tego??? ;) Pujszo podzieli chyba swoją drogą los Gruzy i coś mi się wydaje, że nakręci jakiś film z barmanami :)) Już zacieram ręce z radości ;) A Morda - pisałem już kiedyś.. zero kobiecości, wulgarna kobieta-koń.. A co pokaże Czaruś Pazura w sobotę?? Będzie gościem BARu, zaśpiewa 'Przystojny jestem'?? Ta zajawka kiedy Czaruś leży obok Mordy.. I ten jej zsolarowany face :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
uptowngirl Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 25.11.03, 20:02 tiaaa..a kto to jest pujszo-jakis niezidentyfikowany zjeb[sorry],ktory costam usiluje wymeczyc i sili sie na jakis luzik-te debiuty,te jego inne wypociny-na mile widac ze facet ma nasrane we lbie i nie umie znalezc miejsca w zyciu[a duzo mu juz nie zostalo sadzac po facjacie]. co do tej lumpiary to po prostu biedaczka uwierzyla w swoje mozliwosci [haha],tylko nie czai ze po skonczeniu programu polsat kopnie ja w tylek jak cala reszte-juz byli lepsi od niej[patrz Grzesiu -oscar za autopromocje]i co mu to dalo? o jej zalosnej fizycznosci pisac sie nie chce-morda na maske halloween sie nadaje a i z figura to przesada[zaiste pocieszna byla ta "sesja"do ckm czy czegos-z przodu deska,z tylu deska ,epatowanie sutkami bo piersi chyba przez lupe trzeba by szukac-to juz tomala miala wiecej]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? IP: *.chello.pl 25.11.03, 21:04 przypomina mi się takie powiedzenie: "z przodu plecy z tyłu plecy pan bóg stworzył ją dla checy" Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 26.11.03, 09:34 Jeśli chodzi o teksty typu: kolooo i spadówa to chyba nie ona sama to wymyśliła tylko ten co pisał tekst. A jeśli chodzi o wygląd to nie przesadzajcie, Magda jest najładniejszą uczestniczką tej edycji baru. Sesji do CKM nie widziałam ale wydaje mi się,że biust ma w normie (większy niż Frytka czy inne), no chyba, że czymś wypycha. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka to była improwizacja 26.11.03, 09:44 Kazano im improwizować.A co do urody , też wydawała mi sie ładna i fajna na poczatku - a teraz widzę w niej tylko prostaczkę - sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Kuffa ,gdzie jeszcze zaangazuja barowiczoow ? 26.11.03, 09:51 Najładniejszą uczestniczką tej edycji BARdelu są chyba panowie... ;) A tak na serio, to jak dla mnie najbardziej kobieca w tym programie była paradoksalnie Amanda. Kobieca, bo to co prezentuje Morda i Fryta z kobiecością nic wspólnego jak dla mnie nie ma. Prymitywizm, wulgarność... Siemiński jeszcze jako tako jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret do beauty baby IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 10:50 faktycznie wypycha;), juz o tym pisalam , normalnie Magda nosi push upy, a pod prysznicem widac-ze jej miseczka "normalna"to tak mniej wiecej A/B. Piersi mam na pewon mniejsze niz Frytka(ktora rozmiar pewnie i C by zalozyla , gdyby nie to ze tak jej ..zwisają..). Mnie Magda odstrecza swoim zachowaniem, na poczatku wydawała mi sie bardzo ladna..a teraz?SZkoda gadac :) Odpowiedz Link Zgłoś