Dodaj do ulubionych

Studio otwarte Cybernetyki 7 na tv puls

26.11.03, 13:58
qrqa momentami porywający program.Byłby jednym z najlepszych programów gdyby
nie marka stacji(tv puls-niepokalano).A do tego he he panoptikum osobowosci,
zywe dyskusje...eh zeby tylko nie gadali o antykoncepcji
Fajnie ,że powócił na antenę!!Co sądzicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: 3x Re: Studio otwarte Cybernetyki 7 na tv puls IP: 62.233.183.* 26.11.03, 19:07
      Dzis popoludniu nadawali powtorke Studia Otwartego. Z perspektywy czasu oceniam
      ten program jako bardza dobra publicystyke. Nie wiem dlaczego tak malo osob
      docenilo ten program. Teraz ma byc w czwartki. Mnie denerwuje troche
      prowadzacy, ale jak za bardzo nie przeszkadza, to zwykle program zyskuje. :-)
      • haneman Re: Studio otwarte Cybernetyki 7 na tv puls 26.11.03, 19:11
        szkoda,że teraz rama czasowa programu bedzie ograniczona; wcześniej zależała
        ona od temperatury dyskusji i kondycji uczestników;-). To było super,
        naprawdę!!!
    • Gość: Jola Re: Studio otwarte Cybernetyki 7 na tv puls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 19:22
      Naprawdę się cieszę. "Najlepsza" widownia w programach na żywo. Nigdzie indziej
      takiej nie ma. Dla niej samej mogę oglądać. Dobre też było nadawanie "do
      upadłego" jak dyskusja się rozkręciła. Ach te gorące dyskusje o aferze Rywina,
      te błyskotliwe osobowości: p. Michalski i wspaniale "nietuzinkowe autorytety",
      których w żadnej innej tv nie zobaczymy np. p. prof. Łagutko. I słynny p.
      Nowak. Już się cieszę. Puls się dźwiga, zatrudnili Jacka Sobalę do Pulsu Dnia.
      Puls to niekoniecznie moja opcja, ale BARDZO dobrze, że jest.
    • Gość: widz Re: Studio otwarte Cybernetyki 7 na tv puls IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 08:08
      program calkiem w porzadku, chociaz wole Janka grajacego na basie :)
      • Gość: kornik Re: Studio otwarte Cybernetyki 7 na tv puls IP: *.euronet.net.pl 27.11.03, 08:16
        a ja wole Janka, jak go nie widze i nie slysze - to typowy przyklad czlowieka,
        jakich u nas ostatnio wielu, ktorzy "brali zycie pelna garscia" a w pewnym
        momencie swego zycia, kiedy byli juz nad przepascia, doszlo do nawrocenia.
        akurat to mi nie przeszkadza, kazdy ma prawo zrozumiec swoje bledy. Ale jak
        probuje nawracac innych, to wtedy zapala sie u mnie swiatelko stopu dla takiego
        osobnika. tacy neofici sa najgorsi. bylem ostatnio na spotkaniu z tym panem i w
        momencie jak za swoim mentorem o. Rydzykiem, zaczal nawijac o homoseksualnych
        watkach w bajkach dla dzieci (min. Teletubisie), to nie zdzierzylem....
    • Gość: lahaine Czy ktokolwiek z was bral udzial w nagraniu? IP: 62.233.175.* 27.11.03, 08:54
      Ktos wspomnial o publice. Ciekaw jestem jak to wyglada "z drugiej strony". Ktos
      byl? Jakie wrazenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka