Dodaj do ulubionych

pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i...

27.11.03, 12:44
Jak się ona zwie to nie pamiętam, ale zapewnie wiecie o kogo chodzi -
prowadziła kiedyś expressa juniora..
jak Wam się podoba jej nowa fryzurka?? Trochę jak Kleopatra, tyle że blondi..
Jak dla mnie pozytywniej jej było w poprzednim wcieleniu..
a i tak Orłoś w Teleexpressie jest najlepszy.
A kto prowadził Teleexpresyy kiedyś??
Ja pamiętam Wojciecha Reszczyńskiego, Hankę Smoktunowicz i Sławka
Zielińskiego. No i tych wyżej wspomnianych.. kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: papapat Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:47
      taa ja pamietam jak prowadzil wspanialy kamel tomek
      a co do tej pani chyba olech czy cos sie zwie to za bardzo moim zdaniem
      szczerzy swoje zeby no a w tej nowej fryz. dla mię tragedia ale moze sie nie
      znam
      a tak pozatym nie moge zniesc tego szeleszczenia jak podają wiadomosci no i
      pospiechu mogliby wydluzyc teleexpress do 20 minut i powiedziec wszystko
      wolniej:)
      • sonny07 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 12:48
        kamel prowadził teleexpress?? kurde, nie pamiętam!!
      • Gość: pia Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.adsl.proxad.net 28.11.03, 22:41
        Gość portalu: papapat napisał(a):
        > a tak pozatym nie moge zniesc tego szeleszczenia jak podają wiadomosci no i
        > pospiechu mogliby wydluzyc teleexpress do 20 minut i powiedziec wszystko
        > wolniej:)

Osobowy odchodzi o 19.30. :))))
    • Gość: łezka Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.11.03, 12:49
      mnie się Betka Chmielowska w nowym fryzie podoba!a Telexpress wspólprowadziła
      rownież J.Fajkowska-w czasach gdy czytali niusy z takich długaśnych arkuszy
      papieru i ten gosć z szopa na głowie,który teraz na Polonii dziala(programy
      podróznicze czy cos w tym stylu).i Piotr Krajewski.
      • Gość: papapat Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:51
        kamel prowadzil ale dosyc krotko pewnie nie umial tak szybko gadac
        a mi sie wydaje ze chyba gembarowski tesz
        pap
        • sonny07 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 12:52
          o to to! Gembarowski tak, na 100%!
        • Gość: dobrze poinform Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.w3cache.pl / *.pl 27.11.03, 18:16
          Ludzie, zaden kamel nigdy nie prowadził teleexpressu. Gembarowski, owszem.
      • sonny07 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 12:51
        tego z szopą to kojarzę! prawie afro :) I pierwsze logo T było ok, to teraz
        już nie jest tak klimatyczne!
        • Gość: papapat Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:53
          najlepsze som wejscia hirka wrony lub sierockiego aa no i wspanialy dowcip czy
          cokolwiek to jest na koniec
          pap
          • sonny07 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 12:55
            w tych końcowych dowcipach najlepszy jest Orłoś. A Hirek jest lepszy od
            Sierockiego jak dla mnie. Pamiętam, że kiedyś Sierocki to guru prawie był,
            hehehe!
            • Gość: papapat Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:56
              a chyba dzieckiem teleexpressu jest sportowy express z niezastompionym
              macikiem kurzajewskim i paulinko chylewsko
              pap
          • Gość: dorota Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.11.03, 16:39
            A już w szczególności żarty Beatki Chmielowskiej
        • Gość: łezka Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.11.03, 12:53
          pierwsze to było to z rozdziawiona paszczą???
          • sonny07 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 12:55
            ta, i takie kłaki dookoła, broda chyba... kurde albo nie wiem już :)
            • Gość: m3 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 15:42
              i z wielkimi cyframi 17:15, bo taka była kiedyś godzina teleexpressu
              oczywiście była też czołówka zastępcza z napisem "teleexpress" gdy był
              nadawany o innej godzinie np. z powodu meczu

swoją drogą przydałaby się jakaś stronka z mpgami czołówek programów
              informacyjnych - teleex. dość często zmienia, podobnie panorama i wiadomości;
              a fakty chyba od początku mają taką samą
              • michal_82 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 29.11.03, 20:45
                Gość portalu: m3 napisał(a):

> i z wielkimi cyframi 17:15, bo taka była kiedyś godzina teleexpressu
                > oczywiście była też czołówka zastępcza z napisem "teleexpress" gdy był
                > nadawany o innej godzinie np. z powodu meczu

Taaaaak, teraz niedawno była jakaś rocznica i to ogromne logo wisi gdzieś w
                redakcji. Pokazywali je. Jest ono niedaleko ściany, na której zawsze
                podpisywały się zapraszane gwiazdy. Ale już od wielu lat nie jest to
                praktykowane, bo jest pewnie cała zapisana.

> swoją drogą przydałaby się jakaś stronka z mpgami czołówek programów
                > informacyjnych - teleex. dość często zmienia, podobnie panorama i wiadomości;
                > a fakty chyba od początku mają taką samą

Fajnie by było sobie te czołówki obejrzeć. A Fakty miały zmienianą czołówkę na
                początku wakacji 2001.
        • Gość: s_l Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:56
          a pamietacie z wojciechem reszczynskim i kudlatym byla jeszcze kudlata w
          grzywce bozena targosz i taki gosc (glownie lektor teraz), ktory bozenke muskal
          w biodro jak sie mijali wychodzac co chwila z njusrumu i niby na biezaco
          odczytywali njusy - taki dawny polski chodzony, ten gosc muskajacy i
          oblapiajacy byl dosc wysoki, w okularach i lekko lysiejacy acz zaczesujacy sie
          (z tych co sie nie poddaja - klania sie madame flora)
          • Gość: papapat Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:58
            a ile latek ma ten teleexpress? bo ja nie pamietam początkow
            • sonny07 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 13:00
              z 13 to pewnie już ma...
              pamiętam moje totalne rozczarowanie jak w pewnym programie pokazali, że te
              telewizory to nie są centralnie za nimi poustawiane, tylko na tle bladym oni
              stoją a to wszystko tylko w tiwi tak wygląda jakby one... no prawie załamaniem
              nerwowym to przyjąłem, ale to dawno było ;)))
            • Gość: nnn Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.w3cache.pl / *.pl 27.11.03, 18:19
              powstał w czerwcu 1986 roku.
              • Gość: m3 Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 15:45
                chyba raczej 1987
    • lahliq Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 12:59
      Fryzurka pozwoliła jej dorosnąć. ;)
      ja za to wczoraj natknęłam się na Hanię Smoktunowicz, troche wiecej nałożyła
      makijażu, nie była taka wyblakła jak kiedyś i całkiem, całkiem było jej w tym
      różu.
      A poza tym "Telexpres" to koszmarek. A te dowcipy na koniec...
      • Gość: papapat Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 13:02
        taa hania smok. to byla fajna a teraz na 4 tesz jej nieźle wychodzi ja tam ją
        lubie
        a teleexpressa nie bo mnie wkurza i tyle
        pap
        • lahliq Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 27.11.03, 13:09
          Ja jej nie znoisłam. Ale ostatnio zobaczyłam z nią wywiad i wydała się taka
          bardziej ludzka, normalna, a nie taka sztywna z przyklejonym uśmiechem jak
          wszystkie w Teleexpresie. Zawsze też dla mnie była za blada. Widac było, że ma
          na sobie full tapety ale po to by wygladała niby naturalnie.
          • Gość: dżastina Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 17:55
            hania s. jest niestety sztywna
            syndrom wody sodowej też jej nie ominął
    • Gość: kasia Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 18:00
      a pamiętacie Adrianne Niecko?
      • Gość: s_l Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 19:00
        studiowalem z ada...
      • Gość: papapat Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 21:38
        czy to prawda ze ada niecko jest zoną sławka siezieniewskiego?
        tego od kuriera w 3
        pap
        • Gość: s_l Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:44
          o nie, to byla niezla love story
          rzucila slawka dla kasianego goscia, potentata w granulkach homeopatycznych,
          slubiszcze bylo, ze sie ziemia w polsze zatrzesla, lacznie z prezentami w
          postaci czerwonych sportowych autek, szczescie trwalo niezadlugo, wszystko
          jeblo, ada zostala sama, zniknela z wizji, a slawek sie otrzasnal, znalazl
          dziewczyne, pobrali sie nie za glosno i zyja sobie 'dlugo i szczesliwie'
          • Gość: KIki Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.crowley.pl 27.11.03, 22:19
            ada ma dzieciaka, tylko nie wiadomo z kim. a smoktunowicz to stara rura sie
            zrobiła, ryj pomarszczony, fuj.
    • Gość: Krytyk Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.03, 21:09
      Co do fryza to identyczny ...zapodała sobie pani z Polsatu ta od ...sportu.
      • Gość: józefka Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 23:53
        no dobrze, ale dlaczego ta grzywka taka krzywo obcięta!
      • Gość: ziuta Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 13:24
        pani z polsatu znaczy się karolina miała tą fryzure już przed wakacjamiczyli
        była pierwsza i wygląda w niej super, teraz są takie trnedy na grzywki-krzywe,
        proste itd. A Beata ma tą fryzure od niedawna i wygląda słabo z ta okrągłą
        buźką.
    • cyklistka Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... 28.11.03, 15:52
      a ja wiem z pewnych zródeł,ze Smoktunowicz to sie pusciła bedąc jeszcze zoną
      Smoktunowicza Roberta i zaszła w ciązę
      a zrobiła to dlatego,ze p.Robert nie moze miec dzieci'
      no i pogonił ją
      nasza Hania siedzi teraz z tym faciem,ktory równiez z zasiłku nie zyje(fabryka
      artykułow biurowych)
      • Gość: KIki Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.crowley.pl 28.11.03, 21:42
        tja, tylko, że żonaty, biedaczysko:P
        • Gość: martyna Re: pani TELEEXPRESS, jej nowy fryz i... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 10:04
          masz nieaktualne info. Rozwiedziony.
    • spatologizowana_sempiterna Prezenterzy 29.11.03, 16:34
      Z tego co ja pamiętam:

Wojciech Reszczyński
      Bożena Targosz,
      Wojciech Nowakowski,
      Jolanta Fajkowska, (ta trójka mówiła: Teleexpress-depesze i chodziła z długimi
      kartkami)
      chyba też Magdalena Mikołajczak (obecnie Olszewska)
      pKrajewski (ten z radia, w okularach)
      Sławomir Zieliński
      Jarosław Kret
      Maciej Gudowski
      Hanna Smoktunowicz
      Gembarowski
      Adrianna Niecko
      • wwwaldekkk Re: Prezenterzy 29.11.03, 18:42
        spatologizowana_sempiterna napisała:

> Z tego co ja pamiętam:
        >
        > Wojciech Reszczyński
        > Bożena Targosz,
        > Wojciech Nowakowski,
        > Jolanta Fajkowska, (ta trójka mówiła: Teleexpress-depesze i chodziła z
        długimi
        > kartkami)
        > chyba też Magdalena Mikołajczak (obecnie Olszewska)
        > pKrajewski (ten z radia, w okularach)
        > Sławomir Zieliński
        > Jarosław Kret
        > Maciej Gudowski
        > Hanna Smoktunowicz
        > Gembarowski
        > Adrianna Niecko

Były jeszcze:
        - Magdalena Jaworska, była miss Polonia, bardzo krótko pracowała, zginęła
        tragicznie
        - Anna Rybałtowska, zakończyła karierę, kiedy powiedziała na antenie Udecja, bo
        myślała, że tak rozwija się skrót UD (chodziło o Unię Demokratyczną)
      • michal_82 Re: Prezenterzy 29.11.03, 20:32
        > Z tego co ja pamiętam:
        >
        > Wojciech Reszczyński
        > Bożena Targosz,
        > Wojciech Nowakowski,
        > Jolanta Fajkowska, (ta trójka mówiła: Teleexpress-depesze i chodziła z
        długimi
        > kartkami)

Fajkowska i Nowakowski na pewno prowadzili też zwykły Teleexpress, a nie tylko
        depesze.

> chyba też Magdalena Mikołajczak (obecnie Olszewska)

No to to na pewno. Prowadziła kilka lat. Dla mnie jak ją widzę nadal kojarzę
        jako Mikołajczak.

> pKrajewski (ten z radia, w okularach)
        > Sławomir Zieliński
        > Jarosław Kret

Nie pamiętam tego pajaca i aż nie chce mi się wierzyć...

> Maciej Gudowski

Hehe, to był niezły gościu.

> Hanna Smoktunowicz
        > Gembarowski
        > Adrianna Niecko

Jej na imię chyba było jednak Adriana.

Na samym początku z tego co pamiętam prowadził tylko Reszczyński i nie miał
        żadnego zmiennika. Potem zastępował go taki starszy pan (to chyba ten, który
        teraz często bywa gościem 7 Dni Świat albo jest tylko do niego bardzo podobny).

Jeszcze z ostatniego okresu:
        Urszula Boruch
        Patrycja Hryniewicz-Nowak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka