malange 05.04.09, 20:03 Zaczęło się kiepsko ;) Ktoś jeszcze ogląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:06 Ogląda, zastanawiam się czy ten biust Skrzyneckiej to na pewno tylko efekt push up Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:13 Fakt, wygląda jak zainstalowany na stałe podskórny pushup ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:25 ja oglądam. Widzilam koncówkę tanca Doroty ( fajny mi się wydał), a teraz widzę Ibiszową. I kolejna łzawa historia,o nie!! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:28 No nie mów, że się nie wzruszyłaś :D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:35 malange napisała: > No nie mów, że się nie wzruszyłaś :D Jakoś nie. Bo ja zla kobieta jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:44 Zazdrościsz, że ona jest Ibisz, a Ty nie! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:50 malange napisała: > Zazdrościsz, że ona jest Ibisz, a Ty nie! :D:D:D Rozgryzłaś mnie :D Od lat kocham się w Krzysiu nieszczęśliwa miłością... :P A on ostanio chyba drugą młodość przeżywa, bo kobiety jak rękawiczki zmienia. Może więc i ja mam szansę :D Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Ibisz/Ibisz - prosba do TVN 05.04.09, 20:32 bardzo prosze darowac nam juz lzawe historyjki o Krzysztofie bardzo prosze przestac juz lansowac tego podstarzalego lowelasa z konkurencji czy pani Ibisz nie ma nic do przekazania oprocz tego, ze nazywa sie Ibisz i jej syn też nazywa się Ibisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:41 Francis ma coś ze Żmudy, szczególnie na fotkach Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:46 Mi w niektórych ujęciach przypomina "grubszą" Koroniewską. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:50 Chyba marnie tańczą, bo żadnych uwag na ten temat;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:53 A to ktoś jeszcze ten program dla tańca ogląda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 20:58 malange napisała: > A to ktoś jeszcze ten program dla tańca ogląda? ;) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 21:01 malange napisała: > A to ktoś jeszcze ten program dla tańca ogląda? ;) dla wypowiedzi jurorów też chyba nie, ja chyba widziałam inną sambę Kasprzykowskiego niż Mamba Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Bartek i Blanka 05.04.09, 20:58 Blanka tańczy w tej samej sukience w której tańczyła sambę z Anderszem, a Kasprzykowski gdyby to wszystko powiedział przed programem nie musiałby się teraz tak tłumaczyć, trochę przyciężka ta samba w jego wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Bartek i Blanka 05.04.09, 21:02 Bo i sam Bartek lekko przyciężki jest... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Bartek i Blanka 05.04.09, 21:03 Kasprzykowski schódł moim zdaniem. O wiele lepiej teraz wygląda. Choć do rewelacji mu daleko :P Niech żyje spostrzegawczosć, teraz dopiero zauważylam, że zamienili miejscami jury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Bartek i Blanka 05.04.09, 21:04 Boże Drogi- schudł.... Pora spać chyba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Bartek i Blanka 05.04.09, 21:19 > Kasprzykowski gdyby to wszystko powiedział przed > programem nie musiałby się teraz tak tłumaczyć, komentarz mamby skandaliczny dla mnie: oceniamy efekty, a nie to, kto ile czasu tańczy. bezczelne to dosyć, bo przecież oczywiste, że jak ktoś naprawdę zaczął się uczyć przed programem, to będzie umiał mniej niż ktoś, kto dwa lata nawet dawno temu trenował taniec towarzyski, a w liceum parę lat był w zespole tanecznym Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania dla mnie to nie skandaliczna wypowiedz 05.04.09, 21:25 i naprawde nie ma znaczenia kto ile tanczy w sensie lat. Naprawde licza sie efekty - to ile godzin poswieca sie na treningi ( i to jest ten slawetny talent taneczny - gdy ktos go ma, szybciej te efekty beda widoczne). Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 21:00 ogladam :) co prawda poczatek troche przegapilam. Ale teraz samba Bartka Kasprzykowskiego - rewelacja! Jeszcze zaden z facetow nie-tancerzy tak nie zatanczyl w zadnej edycji! Coraz bardziej staje sie moim faworytem - i pomyslec, ze go kiedys nie lubilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 21:03 maniaczytania napisała: > > Ale teraz samba Bartka Kasprzykowskiego - rewelacja! Jeszcze zaden z > facetow nie-tancerzy tak nie zatanczyl w zadnej edycji! > nietancerzem to jest Nastula, na pewno nie Kasprzykowski Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 9 - odcinek 5 05.04.09, 21:05 maniaczytania napisała: > ogladam :) co prawda poczatek troche przegapilam. Bez obawy, przekazano już "DOBRĄ" wiadomość, że FEEL wystąpi raz jeszcze :D Ja u Kasprzykowskiego widzę tylko trzęsacy sie wielki brzuch, który przysłania mi całą wizję. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Jay i Kamila 05.04.09, 21:15 super!!! I nawet Kamila fajnie wygladala :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jay i Kamila 05.04.09, 21:17 i do tego super kawalek - ktos zna tytul i wykonawce? Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Jay i Kamila 05.04.09, 21:20 super zwłaszcza dlatego że nietypowy dla tego programu Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: Jay i Kamila 05.04.09, 21:57 zlotych5.wrzuta.pl/audio/a9DHIzPHZL/03_-_black_machine_-_jazz_machine_samba_-_50_bpm Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Monika i Krzysztof 05.04.09, 21:26 ach, sama bym z nim zatanczyla walca z "Anastazji" ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Monika i Krzysztof 05.04.09, 21:40 maniaczytania napisała: > ach, sama bym z nim zatanczyla walca z "Anastazji" ... :) kolejka jest długa;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Monika i Krzysztof 05.04.09, 23:51 ja tam nie wiem co jest interesujacego w Krzysztofie Hulboju. owszem wydaje sie sympatyczny, ale mnie nie zachwyca. zal mi go jednak ze musi tanczyc z Richardson, jakas ona drewniana mi sie zdaje,niby poprawnie wszystko, ale .. przypomina mi troche taka Elizabeth Duda, co tez niby wszystko wspaniale wykonywala ale przekonac mnie do siebie nie potrafila:-) Jury jednak zchwycone Monika. Publika smsowa chyba tez, zgroza.. Moze w przyszlym tygodniu odpadnie Anna Nowak Ibisz i przynajmniej zniknie z programu cierpietnica dzis przynajmniej nie bylo gadki o "czekoladowym" ciastku, torciku itd dzieki TzG wyprasowalam dzis caly stos ubran:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 09:23 kto wczoraj odpadł ze wspaniałego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 12:38 Frazyz ;) pożegnaliśmy z radością :-) Łukasz też został uwolniony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 14:09 Też się cieszę że Francyz, czy jak jej tam sobie poszla. Gdyby nie to że Monika z Krzyśkiem tańczy, to też bym jej podziękowała... Szczerzy się podczas tańca i potem przed jury prawie jak Ania Głogowska... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 15:29 Z pozostałych par podziękowałabym w następującej kolejności: Annie I. i Jay Delano, a potem... to już chyba wszystkich troszkę żal by było ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 17:44 kiedyś w kulisach sugerowali, że ono mają romans ;P wiec nie wiem czy łukasz taki ucieszony :P Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 18:35 a co z romansem Kamili Kajak i Lukasza? niedawno niby to byli para? ale teraz wyraznie widac jak Kamila wiesza sie na Delano, a jak mu kiedys reka pot z czola scierala to po prostu smiech na sali.. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 18:42 mallina napisała: > jak Kamila wiesza sie na Delano, a jak mu kiedys reka > pot z czola scierala to po prostu smiech na sali.. ej, ja bym nie wyciągała zbyt pochopnych wniosków... ona tak robi każdemu ;-) ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Monika i Krzysztof 06.04.09, 18:41 paulinaa napisała: > kiedyś w kulisach sugerowali, że ono mają romans ;P wiec nie wiem czy łukasz > taki ucieszony :P Teraz mogą romansować do woli, bo przecież nie o kamery tutaj chodzi, prawdaż? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: TzG 9 - odcinek 5 06.04.09, 20:10 Czemu sie cieszycie ze odpadła jedyna piękna kobieta w tym show? :( Uwielbiam ten typ urody. No ale cóż- została Richardson, Ibisz... brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: TzG 9 - odcinek 5 06.04.09, 23:15 ze piekna to prawda. Chociaz mnie najbardziej spodobala sie w filmikach, gdzie byla bardzo delikatnie umalowana lub prawie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek gardias strasznie wychudzona ostatnio 07.04.09, 12:23 zdecydowanie zniesmaczyło mnie to eksponowanie polnagiego ciała w tę niedziele przez pogodynke. nogi jak patyczki w łydkach i żylasta straszliwie ..zero biustu niech przytyje bo niedługo będą pisać oniej tak jak o żmudzie ze za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś