dona.a 13.04.09, 13:40 Patrzę i nie wierzę, nikt nie oglądał, czy było tak słabe, że szkoda słów?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 15:11 no ja też dzisiaj szok przeżylam jak zajrzalam na forum. Myślalam że poczytam chociaż skąpą relację, a tu taka posucha :) Nawet nie wiem kto odpadł, buuu ;) Skandal, skandal i jeszcze raz skandal, ot co :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 15:16 wiem, ze odpadl Medynski, ktory btw strasznie statusial, chociaz w jego przypadku to moze nienajlepszy termin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 15:38 ja oglądalam końcówkę, jeśli cały odcinek był taki słodki to dobrze, że widziałam tylko fragment Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 15:41 O. A mialam nadzieję, że odpadnie Anna Nowak - Ibisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 16:01 No, fakt, trochę szkoda :) Ale pewnie i tak polecą w następnym odcinku... Oni, albo Paweł Nastula, choc przyznam szczerze, że w tej edycji nie bardzo wiem kto jakie ma notowania u widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 16:05 Nastula chyba dobre, bo podobno tańczy fatalnie ;P Soszyńska znowu dostała beztalencie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 16:15 Widzialam chyba dwa tańce Pawła i to prawda że niezbyt mu idzie ;) Ale i tak mam do niego sentyment większy niż do Pudziana, który już pootem mnie irytował, jak odpadali ci naprawdę fanie tańczący a on przechodził i przechodził ... A pamiętam jak medalowe walki Pawla oglądalam z oczami na zapalkach, bo jakoś pożno to było. Wtedy- jak dla mnie poźno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 9 - odc.6 13.04.09, 16:38 idasierpniowa28 napisała: > Widzialam chyba dwa tańce Pawła i to prawda że niezbyt mu idzie ;) > Ale i tak mam do niego sentyment większy niż do Pudziana, który już > pootem mnie irytował, jak odpadali ci naprawdę fanie tańczący a on > przechodził i przechodził ... > A pamiętam jak medalowe walki Pawla oglądalam z oczami na zapalkach, > bo jakoś pożno to było. Wtedy- jak dla mnie poźno ;) dokładnie z tego samego powodu mam duży sentyment do Nastuli i wcale nie przeszkadza mi, że tańczy jak tańczy, bez wątpienia jest gwiazdą, sportu w tym przypadku:) Odpowiedz Link Zgłoś