Gość: sw Mikus nie bardziej ciezka niz innych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 11:11 ano miala dziolcha zamety rodzinne, ktore do konca nie sa wyjasnione (przynajmniej ja nie wiem), jej tato ponoc zamordowany zostal, a i cos tam kiedys jej rodzina (tato? dziadek?) o bande charlesa mansonem sie otarl (co ponoc zyciem przyplacil), ale sam niewiele wiem n/t wiec i chetnie przeczytam inne posty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Mikus Re: nie bardziej ciezka niz innych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 11:14 aha i nie sugeruje ze tato fryty zostal zamordowany dwukrotnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Wojtek Frykowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 13:50 Pod poniższym linkiem jest trochę informacji + dwa zdjęcia. Dużo więcej znajdziecie w książce prokuratora prowadzącego sprawę Mansona. Vincent Bugliosi, Curt Gentry "Helter Skelter" Prószyński i Ska 1999 Ostrzegam - lekturę tej książki trudno nazwać lekką i przyjemną. www.charliemanson.com/frykowski-1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Mikus Re: Wojtek Frykowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:04 dzieki za linka hm ale frytce cos sie pokielbasilo w glowie albo robi to na pokaz no bo jesli jej ojciec byl ofiara to dlaczego odebrala tak osobiscie slowa aldka...? czegos tu nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Wojtek Frykowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 14:12 Wojtek Frykowski to dziadek Frytki. Bartek - ojciec - zmarł chyba w 2000 roku w dotąd niewyjaśnionych okolicznościach w dworku Karoliny Wajdówny w Głuchach. Sprawa została ZATUSZOWANA i uznana za samobójstwo. Dziwnym trafem Wajdówna kompletnie zniknęła z mediów, choć kiedyś wylewała się zewsząd. Młody Frykowski (był operatorem filmowym) został znaleziony w kuchni z głębokimi ranami ciętymi brzucha, zmarł chyba w drodze do szpitala. Podobno Fryta wynajęła Rutkowskiego do wyjaśnienia tej zagadkowej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Mikus Re: Wojtek Frykowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:30 ale to kolejna ofiara, z tego wychodzi, że w USA pecha miał dziadek, a w PL tato. Nadal nie kumam dlaczego frytka tak bardzo wziela sobie do serca slowa aldka ktore w tym kontekscie kompletnie nie poruszaja jej spraw rodzinnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:52 Mamusia Frytki prowadzi Dom Publiczny, tatus popelnil samobujstwo za pomoca noza w restauracji, brat jest zagranicznym żigolakiem, z tym mansonem tez cos bylo( ale juz nie pamietam) A sama frytka jest dzieckiem nieślubnym (NA podst. informacji z pewnej gazety) PS. czy to prawda to nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 01:06 moim zdanie ta wariatke, trzeba leczyc jej prawie leciala piana z ust jak rzucila sie na aldka moze to ona jest morderca ojca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voge Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 19:11 ej, bez przesady - licz sie ze słowami, bez względu na to co o niej myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 01:04 sorry, ale po tym jak wrzeszczala ze zabije aldka wydaje mi sie ze ona nie panuje nad soba i jest zdolna do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś