Dodaj do ulubionych

Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wiem!!

02.12.03, 08:36
Obserwuj wątek
    • Gość: sw Mikus nie bardziej ciezka niz innych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 11:11
      ano miala dziolcha zamety rodzinne, ktore do konca nie sa wyjasnione
      (przynajmniej ja nie wiem), jej tato ponoc zamordowany zostal, a i cos tam
      kiedys jej rodzina (tato? dziadek?) o bande charlesa mansonem sie otarl (co
      ponoc zyciem przyplacil), ale sam niewiele wiem n/t wiec i chetnie przeczytam
      inne posty ;-)
      • Gość: sw Mikus Re: nie bardziej ciezka niz innych ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 11:14
        aha i nie sugeruje ze tato fryty zostal zamordowany dwukrotnie ;-)
      • Gość: ksenia Wojtek Frykowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 13:50
        Pod poniższym linkiem jest trochę informacji + dwa zdjęcia. Dużo więcej
        znajdziecie w książce prokuratora prowadzącego sprawę Mansona.
        Vincent Bugliosi, Curt Gentry "Helter Skelter" Prószyński i Ska 1999
        Ostrzegam - lekturę tej książki trudno nazwać lekką i przyjemną.
        www.charliemanson.com/frykowski-1.htm
        • Gość: sw Mikus Re: Wojtek Frykowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:04
          dzieki za linka
          hm ale frytce cos sie pokielbasilo w glowie albo robi to na pokaz no bo jesli
          jej ojciec byl ofiara to dlaczego odebrala tak osobiscie slowa aldka...?
          czegos tu nie rozumiem...
          • Gość: ksenia Re: Wojtek Frykowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 14:12
            Wojtek Frykowski to dziadek Frytki. Bartek - ojciec - zmarł chyba w 2000 roku
            w dotąd niewyjaśnionych okolicznościach w dworku Karoliny Wajdówny w Głuchach.
            Sprawa została ZATUSZOWANA i uznana za samobójstwo. Dziwnym trafem Wajdówna
            kompletnie zniknęła z mediów, choć kiedyś wylewała się zewsząd. Młody
            Frykowski (był operatorem filmowym) został znaleziony w kuchni z głębokimi
            ranami ciętymi brzucha, zmarł chyba w drodze do szpitala. Podobno Fryta
            wynajęła Rutkowskiego do wyjaśnienia tej zagadkowej śmierci.
            • Gość: sw Mikus Re: Wojtek Frykowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 14:30
              ale to kolejna ofiara, z tego wychodzi, że w USA pecha miał dziadek, a w PL
              tato. Nadal nie kumam dlaczego frytka tak bardzo wziela sobie do serca slowa
              aldka ktore w tym kontekscie kompletnie nie poruszaja jej spraw rodzinnych?
    • Gość: poinformowana Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:52
      Mamusia Frytki prowadzi Dom Publiczny, tatus popelnil samobujstwo za pomoca
      noza w restauracji, brat jest zagranicznym żigolakiem, z tym mansonem tez cos
      bylo( ale juz nie pamietam)
      A sama frytka jest dzieckiem nieślubnym

(NA podst. informacji z pewnej gazety)
      PS. czy to prawda to nie wiem ...
      • Gość: x Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 01:06
        moim zdanie ta wariatke, trzeba leczyc
        jej prawie leciala piana z ust jak rzucila sie na aldka
        moze to ona jest morderca ojca???
        • Gość: voge Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 19:11
          ej, bez przesady - licz sie ze słowami, bez względu na to co o niej myślisz
          • Gość: x Re: Jaka jest sytuacja rodzinna Frytki?-bo nie wi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 01:04
            sorry, ale po tym jak wrzeszczala ze zabije aldka
            wydaje mi sie ze ona nie panuje nad soba
            i jest zdolna do wszystkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka