Gość: g IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 04.12.03, 16:40 www.mangomodels.pl/boys/adver/Images/11_bartek_okowity_11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westpoint Re: takie ladne 04.12.03, 17:01 Wyświadczę Ci przysługę i zrobię z tego aktywnego linka, tak będzie łatwiej: www.mangomodels.pl/boys/adver/Images/11_bartek_okowity_11.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: takie ladne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 17:07 inne tez są niezłe!!! Alez ten gościu jest beznadziejny, to samo twierdziłam jak go zobaczyłam w gazetce Real'a...jak prezentował jakies gacie, co one (te babki ) w nim widzą! Aha to taka gra... www.mangomodels.pl/boys/adver/Images/13_bartek_okowity_13.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: takie ladne IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 04.12.03, 17:09 tutaj reklamuje szczypior czy o co chodzi;)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: takie ladne IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 04.12.03, 17:12 dzieki. pogubilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: takie ladne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 17:12 www.mangomodels.pl/boys/adver/bokowity.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: takie ladne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 17:17 O co chodzi? Kto to jest, że takie poruszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: takie ladne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 17:25 Gość portalu: mysza napisał(a): > O co chodzi? Kto to jest, że takie poruszenie? Kto?A co za różnica.Nie widzisz jaki ładny??Nie masz oczu kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: takie ladne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 17:28 Mam oczy i widzę mydłka z dyskoteki. Fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: takie ladne IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 17:38 dziewczyny jaja sobie robicie, skoro on(model)jest beznadziejny to co powiecie o chłpakach,facetach z waszego otoczenia. co innego zachowanie sie w programie a co innego wygląd. wydaje mi się że większość z was chciała by mieć tak przystojnego faceta. ps.nie jestem gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: takie ladne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 17:44 No to może ktoś mi powie co to za wybitna osobowosć? Nie znam faceta - a z tego co tu czytam wynika, że to gwizador (sic). I nie robię sobie jaj. Modele mnie nie kręcą. Facet, który zarabia na życie prężeniem się do zdjęć jest wybitnie antypodniecający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: takie ladne IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 18:19 skoro modele cie nie kreca, to wyobraz sobie ze B.O. jest gornikiem! (dzisiaj Barborka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: takie ladne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 18:25 Wolałbym sobie wyobrazić że jest wybitnym intelektualistą. Niestety aż tak wybujałej wyobraźni nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: do mysza IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 18:30 teraz szczerze: naprawde on jes beznadziejny? chodzi o urode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: do mysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:32 Bartuś, tak JESTEŚ TRAGICZNY ;PPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: do mysza IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 18:34 chodzi mi o kawalera, żeby nie było ze o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: takie ladne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:33 Gość portalu: mysza napisał(a): > Wolałbym sobie wyobrazić że jest wybitnym intelektualistą. Niestety aż tak > wybujałej wyobraźni nie mam. No jak nie?W tych okularkach..... Odpowiedz Link Zgłoś