Dodaj do ulubionych

Ala Janosz w Barze

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 21:07
Co ona tak sepleni? Ma aparat na zebach czy co? W takim razie nie popisze
sie spiewaniem na Idolu miedzynarodowym.
Jakas taka zrobila sie "luzara" w negatywnym tego slowa znaczeniu.
A jak wam sie nie/podoba?
Obserwuj wątek
    • ruda.102 Re: Ala Janosz w Barze 06.12.03, 21:19
      Nie podoba... Przykro mi bardzo, ale ona jest żałosna.
      • Gość: grazynka-lubicz Re: Ala Janosz w Barze IP: *.acn.pl 06.12.03, 21:37
        Ludzie dajcie spokój, to jakiś ohydny mały pokurcz ! jak wlazła za stół obok
        Ibisza to ledwo co jej głowa stamtąd wystawała. A w ogóle kto tego kurdupla tak
        ubrał- za duze galoty, majty spod spodu wyłażą, jakieś getry- przeciez jak ktoś
        jest karlicą to trzeba ten fakt odpowiednio zatuszować, a nie eksponować
        nieodpowiednim strojem.
        I toto jedzie nas reprezentowac do Londynu ? Haha, chyba ,ze na festiwal dla
        dzieci.
        • Gość: papapat Re: Ala Janosz w Barze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 21:39
          hmm ja jej nie lubiłem od początku jak tylko sie ukazala w ekranie tv jakos
          ani jej spiew wypowiedzi ani tym bardziej sposob wypowiadania sie mi nie
          odpowiadają
          ale widocznie innym sie podoba
          pap:)
        • Gość: al Re: Ala Janosz w Barze IP: 213.17.230.* 09.12.03, 14:12
          Ty chyba zdychasz z zazdrości. Ala nie jest karlicą, tytlko jest drobna i
          niska. Poza tym tu chodzi o jej śpiew ty głupia i na 100% wielkodupiasta i
          rozwalista krowo!!!! Pieprz się sama bo na pewno nikt inny nie chce i tak
          zawodzisz cipo!
          • g.lubicz Re: Ala Janosz w Barze 09.12.03, 14:44
            Gość portalu: al napisał(a):

> Ty chyba zdychasz z zazdrości. Ala nie jest karlicą, tytlko jest drobna i
            > niska. Poza tym tu chodzi o jej śpiew ty głupia i na 100% wielkodupiasta i
            > rozwalista krowo!!!! Pieprz się sama bo na pewno nikt inny nie chce i tak
            > zawodzisz cipo!

Słuchaj Ty kurduplu! jak sam masz 150 cm wzrostu to może Janosz jest dla Ciebie
            niska, a dla normalnego człowieka z normalnym wzrostem jest pokurczem i karlicą.
            Śpiew jej też mnie nie zachwycił.
            A dla twojej informacji- ma mnie kto pieprzyć, a tobie małolacie jeno własna
            rączka pozostała ?
        • mea_mea Re: Ala Janosz w Barze 09.12.03, 20:38
          zawistna jestes i tyle. jak mozna napisac o kims "ohydny pokurcz"!
          Pewnie sama nie masz sie czym popisac i pozostalo ci tylko obgadywanie tych ,
          ktorym udalo sie odnies sukces. Żal mi ciebie.
          • g.lubicz Re: Ala Janosz w Barze 09.12.03, 21:53
            mea_mea napisała:

> zawistna jestes i tyle. jak mozna napisac o kims "ohydny pokurcz"!
            -----
            Widać mozna. Jak chcesz mogę Ci to napisać jeszcze z 10 razy.
            -----
            > Pewnie sama nie masz sie czym popisac i pozostalo ci tylko obgadywanie tych ,
            > ktorym udalo sie odnies sukces.
            -------
            No sorry, ale n Ala nie jest dla mnie wyznacznikiem sukcesu,jak ty masz takie
            kryteria sukcesu i takie idolki to współczuję.
            Aha i zazdroszczę Ali tych 140 cm wzrostu, to piekne być krasnoludkiem.
            -----
            Żal mi ciebie.
            -----
            Ależ niepotrzebnie kochanieńka. Żyję, mam się świetnie i odnoszę sukcesy czego
            i Tobie serdecznie zyczę.
            • Gość: Vera Re: Ala Janosz w Barze IP: *.acn.waw.pl 09.12.03, 23:35
              czy oceniasz ludzi po wzroście? po czym jeszcze, po kolorze oczu czy jeszcze
              po czymś innym, na co nie mają wpływu? a może po kolorze skóry też? ech...
              może i jesteś wysoka, ale masz "ohydnie pokurczone" wnętrze i móżdżek chyba
              też. bez odbioru. Vera (1,58 wzrostu).
    • eroll1985 Re: Ala Janosz w Barze 06.12.03, 21:46
      nigdy za nią nie przepadałem ale ta nowa piosenka w porównaniu do innych bardzo
      ok. Papapat gdzie byłeś jak cię nie było chłopaku?????
    • Gość: ktos Re: Ala Janosz w Barze IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 04:45
      beznadzieja jak ja wogle mozna bylo wybrac w tym idolu . nie
      trawie wyborow polaczkow.
      • Gość: telewidzka Re: Ala Janosz w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 05:57
        ktos a ja nie trawie jak sie pisze o nas polaczki!!!Znowu jakis
        zamerykanizowany dupek co zmywa tam naczynia i uwaza sie za pana?
        A co do Janosz - nie podoba mi sie.
      • Gość: ale56 Re: Ala Janosz w Barze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 19:58
        a ty co włocławek?z ruskich jesteś czy z niemiaszków?
        • Gość: franz.maurer Re: Ala Janosz w Barze IP: 80.48.43.* 10.12.03, 12:24
          Hehehehe... na wschód od Konina Azja się zaczyna
    • Gość: myslnik Re: Ala Janosz w Barze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 08:05
      w/w dziecko - zenada.
      jej 'kapela' (zenskie LO27 dobrane z klucza wzrostu do wokalistki) - tez zenada.
      nawet nie potrafia udawac grania przy playbacku. przyklad: dziecko na perkusji w
      momencie kiedy nie bylo slychac talerzy walilo zapamietale po hihatach, w
      momencie kiedy byly tlko hihaty, walilo w bebny.
      dziwne ze to skosnookoie dziecko utrzymalo w ogole gitare (moze byla ze styropianu).
      • Gość: tokyo Re: Ala Janosz w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:57
        Te dziewczyny z tyłu to fanki Ali J.
        Obiektywnie rzecz biorąc, dziewczyna zrobiła od strony muzycznej spore postepy
        w stosunku di debiutanckiej płyty. No ale rewelacja nadal to niestety nie
        jest...
        Nie przyczepię się do stroju, choć mam ochotę:PPP Ale dobiło mnie jedno, a
        mianowicie Jej zachowanie, postradała zmysły chyba dziewczyna... Przykład:
        odpowiedź na pytanie na czacie " czy zmieniłaś się wewnętrznie po IDOLu?".
        Alusia odpowiada " ODPIER.....O MI" oczywiście to miał być zart;]]]]
    • Gość: dezerter Re: Ala Janosz w Barze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 23:06
      cienka jest, plastikowa i już urobiona przez tzw. szoł-biznes, ale niech się
      dalej stara, zresztą,mimo że na klon Britney Spears się nie daje zrobią z niej
      gwiazdkę, czy tego chcecie, czy nie. A z tym ohydnym pokurczem to przesada
      gruba, bo choć mała jest wyjątkowo, to przecież dość proporcjanalnie
      pomniejszona.
      • Gość: bodo Re: Ala Janosz w Barze IP: *.rtk.net.pl 09.12.03, 23:33
        nie widziałem, przyznaję. ale z tego co piszecie Ala wpada w jakiś estradowy
        kicz.
        a szkoda.
        bo mimo, że lata świetlne dzielą ją jeszcze od Flinty - to Ala ma w sobie duży
        potencjał, który mógłby się rozwinąć w coś dojrzałego i fajnego.

sukces przyszedł za wcześnie? - chyba tak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka