Gość: zbulwersowana IP: *.aster.pl 10.12.03, 22:08 I po jaką cholerę zawracał Izę do programu? Chyba tylko, żeby jej zrobić nadzieję na coś więcej... Jestem zbulwersowana :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Re: OKOWITY - facet bez KLASY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:10 Gość portalu: zbulwersowana napisał(a): > I po jaką cholerę zawracał Izę do programu? > Chyba tylko, żeby jej zrobić nadzieję na coś więcej... > Jestem zbulwersowana :( Niezdecydowany dupek żołędny. Pewnie swoją "wybrankę" już zostawił dla innej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alenna Re: OKOWITY - facet bez KLASY!! IP: *.pool80182.interbusiness.it 10.12.03, 22:11 Zeby podniesc ogladalnosc...a ja przez malutka chwilke myslalam, ze nie wszystko jest rezyserowane...oj gupia ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: OKOWITY - facet bez KLASY!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.12.03, 22:23 tylko szkoda tych dziewczyn, bo one chyba nie udawaly z tym placzem, jedna z radosci, druga ze smutku...ale po co jesli i tak wszystko bylo juz z gory wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn toz mowie ze zagubiona cioteczka z niego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: OKOWITY - facet bez KLASY!! 10.12.03, 23:35 Jakbym nie widziała sceny na basenie, to powiedziałabym że facet bez jaj... ale to przecież byłoby oszczerstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś