krzysztof.r.m 10.06.01, 12:36 Ostatnie doniesienia mowia o przybyciu w rejon Sekocina detektywa Rutkowskiego i supergliny Dziewulskiego. Niewykluczona wspolpraca przy rozbrajaniu spodziewanej kolejnej bomby sms-owej. Kto POP i ERA - ten ma PLUS. krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Detektyw Rutkowski 10.06.01, 13:25 > Kto POP i ERA - ten ma PLUS. > krm Krzysiek, nie wiem czy to Twoje haslo ale _bardzo_ mi sie podoba!!! gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Detektyw Rutkowski 10.06.01, 16:06 krzysztof.r.m napisał(a): > Ostatnie doniesienia mowia o przybyciu w rejon Sekocina detektywa Rutkowskiego > i supergliny Dziewulskiego. Niewykluczona wspolpraca przy rozbrajaniu spodziewa > nej kolejnej bomby sms-owej. > Kto POP i ERA - ten ma PLUS. > krm Bystre to było. Podobało mi się... aidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Detektyw Rutkowski IP: *.chello.pl 10.06.01, 16:45 Skoro można słać pochwały, to ja również się przyłączam. Odpowiedz Link Zgłoś