Gość: mat IP: *.energis.pl 21.12.03, 18:58 Czy ktoś pamięta jaki był telewizyjny sygnał Interwiji? Chodzi mi o tę muzyczkę, kiedy była wyświetlana plansza z pomnikiem Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brian Re: INTREWIZJA IP: *.defbank.com.pl 22.12.03, 15:02 Gość portalu: mat napisał(a): > Czy ktoś pamięta jaki był telewizyjny sygnał Interwiji? Chodzi mi o tę > muzyczkę, kiedy była wyświetlana plansza z pomnikiem Chopina. Pamiętam, ale niestety nie znam zapisu nutowego więc jak Ci przekazać tę linię melodyczną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: INTREWIZJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 21:03 Hej, a może jakoś mógłbyś ja nagrać? ;-) a tak na serio, to jest mój e-mail: matti.23@wp.pl gdybyś mógł mi jakoś pomóc, będę wdzięczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
asztet Re: INTREWIZJA 05.01.04, 21:42 Truuuuu tiiituuuuuuuuuuuuuu titaaamtaaaam trututututiiii .... i tu już było polifonicznie. To coś w rodzaju fanfary było, brzmiało podobnie - dostojnie i uroczyście - jak czołówka PKF - ale w trochę wolniejszym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś