Dodaj do ulubionych

Alex Janosz w starości = Nina T.

29.12.03, 22:00
Nie nasuwa się Wam to niesłychane podobieństwo...?
Obserwuj wątek
    • ruda_szczurka Re: Alex Janosz w starości = Nina T. 29.12.03, 22:02
      hihihihihi
      faktycznie cos w tym jest :)
      te poliki pucolowate, oczka zapadniete, ogolne wrazenie na widok ryjka -
      prosiaczek :)
      • Gość: Ala Re: Alex Janosz w starości = Nina T. IP: 195.187.84.* 08.01.04, 18:37
        Naprawdę super trafne porównanie.
    • Gość: 3x Zadnych podobienstw IP: 62.233.183.* 29.12.03, 22:35
      oprocz czysto zewnetrznych. Temeprament, zywiolowosc, otwartosc Ali nie ma
      odzwierciedlenia w zachowaniu Niny, ktora sama o sobie mowila, ze raczej nie
      nalezala do przebowjowych osob. Niektorzy twierdza, ze wrecz przeciwnie, ale ze
      spontanicznoscia malej Ali raczej nie miala nic wspolnego.
      • mojahistori Re: Zadnych podobienstw 30.12.03, 21:16
        Chyba zartujecie - widzialam ja w barze - wyskoczyl jakis karzel na pokreconych
        obcasikach - myslalam , ze to jakas prowokacja - czarny humor Okiła a tu mi
        Krzysiu Ibisz mowi powitajmy Alex - o malo nie zemdlalam - to jest niesmaczne
        (powinna wygrac E.Flinta - ladna+swietny glos) - karzelkom mowimy nie w show
        businessie. Pozdrawiam Lady D.

www.Mojahistoria.republika.pl
    • Gość: imax Re: Alex Janosz w starości = Nina T. IP: *.ok.wroc.pl 30.12.03, 00:17
      a dla mnie Janosz to jest wykapana sekretarka glownego bohatera serialu Zycie jak sen... ona ma co prawda 45 lat, ale Janosz bedzie tak wygladac za 15 lat.
      • kowa.lik Re: Alex Janosz w starości = Nina T. 30.12.03, 09:10
        A kto za 15 lat będzie pamietał o takiej gwiazdce jednego błysku? (i to
        kiepskiego)....
    • aguszak Re: Alex Janosz w starości = Nina T. 30.12.03, 10:50
      issis napisała:

> Nie nasuwa się Wam to niesłychane podobieństwo...?

Jakoś mi się nie nasuwa...
      Za to uważam, że Twoje zachowanie (ten post) jest podobne do lepperowego...
      :-/
      • carrie_b issis= świnka Piggy 31.12.03, 12:19
        Zwłaszcza, ze nasza droga Issis uroda nie grzeszy (tłusta tleniona blondyna
        fatalnie ubrana i umalowana, wygląda na pięćdziesiątkę, a jest po
        trzydziestce). Na galerii trzydziestek umieściła chyba ze 40 swoich zdjęć, ale
        ją obśmiali faceci na prywatnym forum mężczyzn, wiec je usunęła, hihi:-)
        • Gość: Ona Re: issis= świnka Piggy IP: *.crowley.pl 31.12.03, 15:49
          hahaha, widziałąm tą issis, fakticznie, koszmarek:))))))))))))))))))))
          ja bym z takim wygladem rozważała samobója:P
        • kiwas carie ma zas 31.12.03, 19:21
          problemy z antykoncepcja .a jej maz uczulenie na prezerwtywe .
          prawda carie ?
          • carrie_b Re: carie ma zas 02.01.04, 12:10
            kiwas napisał:

> problemy z antykoncepcja .a jej maz uczulenie na prezerwtywe .
            > prawda carie ?

Owszem, zadawałam takie pytanie na forum. A co to ma twoim zdaniem do postu
            Issis obrażającego Alę? Kobieton po prostu zazdrości tej dwa razy młodszej
            dziewczynie, bo juz osiągneła wiecej. A Issis do grobowej deski bedzie wyjcem
            na prowincji. C'est la vie:)
            Gdybyś zobaczył/zobaczyła zdjęcia Issis i porównał/a je z Alą i Niną terentiew
            to byś zrozumiał/a, o czym piszę...
            • kiwas Re: carie ma zas 02.01.04, 12:49
              carrie_b napisała:

> co to ma twoim zdaniem do postu Issis obrażającego Alę?

czemu wedlug ciebie ten post obraza ale ?nie podoba ci sie nina ?co jest tam
              obrazliwego ?

> Kobieton po prostu zazdrości tej dwa razy młodszej dziewczynie

nieladnie sie wyrazasz i chyba liczyc nie umiesz .z tego co wyszukalem to ty
              jestes dwa razy z okladem starsza od swojej idolki ali i wedlug mnie to raczej
              ty czegos komus zazdroscisz .

> bo juz osiągneła wiecej. A Issis do grobowej deski bedzie wyjcem
              > na prowincji.

no tak .to normalne ze wedlug ciebie ala ma osiagniecia ,normalne zapatrzenie w
              kulture masowa ,pewnie postacie z baru tez sa dla ciebie idolami ?

> Gdybyś zobaczył/zobaczyła zdjęcia Issis i porównał/a je z Alą i Niną
              terentiew to byś zrozumiał/a, o czym piszę...

i tu juz widac ,ze jestes pelna zawisci .tak sie sklada ze widzialem Issis na
              zywo i jest jedna z piekniejszych kobiet jakie widzialem .zdjec nie widzialem
              ale moze na zdjeciach nie wyszla korzystnie .
              i gratuluje gustu jesli podoba ci sie ala janosz .
              • carrie_b Re: carie ma zas 02.01.04, 13:12
                No to bardzo serdecznie ci współczuję zarówno gustu, jak i znajomych. Nie chce
                mi się szukac, ile dokładnie Issis ma lat, ale wygląda na co najmniej dziesięć
                wiecej, niż sugerowałoby udzielanie się na forum dla trzydziestolatek. Ma sporą
                nadwagę, niemodną fryzurę utlenioną (zapewne w domu, bo wyglada to bardzo
                nieporadnie) na nienaturalny blond, pospolite rysy twarzy i koszmarne ciuchy.
                Można byc niefotogenicznym, owszem, ale nie do tego stopnia, zresztą - zdjęcia
                chyba nie zniekształcają rysów, nie dodają kilkunastu kilogramów i nie
                zmieniają ciuchów z klasa w badziewne i xle dobrane szmaty? Z uporem
                maniaczki,acz bez wiekszego powodzenia bierze udział w kretyńskich
                teleturniejach, zapewne usiłując sobie w ten sposób zrekompensować brak
                sukcesów zawodowych.

Ja bynajmniej nie jestem "dwa razy z okładem" starsza od Ali, mam nieco mniej
                niż 38 lat, nie mam tez powoodu, żeby czegokolwiek jej zazdrościć (przeciwnie,
                trzymałam za nią kciuki na Idolu, chociaż nie podoba mi sie jej pierwsza płyta.
                Dziewczyna ma świetny głos, ale kiepskiego stylistę) ani Ninie Terentiew
                (jeślki chodzi o wyglad, to oczywiscie Nina mi się nie podoba - jak chyba
                każdemu, kto ma oczy). O Issis nie wspominam, bo gdybym tak wygladała,
                zapłakałabym się chyba:), a na serio - jak najszybciej bym zastosowała dietę i
                intensywne cwiczenia, obciełabym włosy, dobrze je odżywiła, popracowała nad
                cerą i kupiła dobry krem pod oczy. Ala janosz ma jako Alex koszmarny image -
                ale i tak o niebo lepszy od Issis.

odpisałam ci w trzeciej osobie, ale mam nieodparte wrażenie, że jesteś
                przelogowaną Issis, kiwasie:)))

P.s. W ferworze poznawania uroków wyszukiwarki zapomniałeś mi odpowiedzieć, co
                ma wspólnego żenujący post Issis z moim pytaniem o antykoncepcję? A może, droga
                izo, zazdrościsz mi młodego męzusia? Ty się już chyba o nieplanowaną ciążę nie
                musisz martwić?
                • kiwas Re: carie ma zas 02.01.04, 13:20
                  nie chce mi sie z toba gadac .popieprzylo cie chyba .
                  • Gość: a ja tez widzialam Isis IP: *.4kroki.pl 02.01.04, 20:52
                    ja tez widzialam Isis i wcale nie uwazam by zle wygladala
                    to bardzo dowcipna, inteligentna i mila osoba
                    wyglada bardzo sympatycznie
                    swoja droga nie wiem co chcecie od Niny
                    powiedziec komus ze bedzie wygladal jak Nina za pare lat to przeciez nic zlego
                    kobieta wyglada na swoj wiek, jest zadbana i milo sie usmiecha
                    poza tym jest bardzo bystra i "zdrowomyslaca"
                    kurcze... co sie dzieje - po co to pieniactwo?
                    jakies oceny wygladu, jakies przytyki - zagladanie komus w prezerwatywe
                    oj!
                    ale tu na forum pelno jest takich sfrustrowanych ludzi
                    to przykre ale zal mi ich
    • Gość: Żabuchna Re: Alex Janosz w starości = Nina T. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 13:46
      Mojahistori napisała:
      >Chyba zartujecie - widzialam ja w barze - wyskoczyl jakis karzel na
      >pokreconych
      >obcasikach - myslalam , ze to jakas prowokacja - czarny humor Okiła a tu mi
      >Krzysiu Ibisz mowi powitajmy Alex - o malo nie zemdlalam - to jest niesmaczne
      >(powinna wygrac E.Flinta - ladna+swietny glos) - karzelkom mowimy nie w show
      >businessie. Pozdrawiam Lady D.

Karzełkom mówisz nie w show businessie?
      Edith Piaff była jeszcze niższa od Alicji i jakoś dała sobie radę.
      Niscy to są karzełki? Czy do ludzi ze skoliozą też mówisz ty garbusie, a za
      kimś z krótszą nogą krótszą nogą wołasz kulasie ? Bo jeśli tak, to nie pasuje
      do ciebie pseudonim Lady D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka