kismadar 23.10.09, 19:36 Co byście zrobili gdyby współpracownik podkradał Wam klientów, obsmarowywał Was u szefowej i jeszcze urządzał Wam pyskówki? Wczoraj chciałam się zwolnić, bo już mam dosyć, ale szkoda mi bo dobra praca... Co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polska Re: co robić? IP: *.aster.pl 23.10.09, 20:04 trzeba podejść i mu przypie!@#$%^ a jak się nie da to porozmawiać z kolegami narzeczonego, namierzyć i jak wyżej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 dokumentować swoją pracę 24.10.09, 16:42 Pisać maile do swoich klientów z kopią do szefowej - będzie widać, że to Twoi klienci. Po rozmowie telefonicznej pisać klientowi maila (podsumowanie rozmowy czy przekazanie informacji, które obiecałeś) z kopią do szefowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: dokumentować swoją pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 19:10 Dodatkowo: = Hasło na komp (przy włączaniu) = Hasło na wygaszacz ekranu, skrót do wygaszacza na pulpit, odchodząc od kompa klik! wygaszacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:07 zło dobrem zwycieżaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywalizacja Re: co robić? IP: 46.113.60.* 05.07.10, 15:14 porozmawiaj z szefową , zainteresuj problemem :) może jest zapracowana na tyle że nie widzi tego co się u was dzieje. Wszystkiego przecież nie wie. Po drugie jest kobietą wiec powinna cie bardziej zrozumieć niż współpracownika. Widziałem niejedną solidarność jajników chociaż miałem rację i trudno z kobietami wygrać nawet gdy stoją przy swoim głupim stanowisku i kłopotów sobie narobią. Albo nadajesz się na to stanowisko i jesteś w stanie odeprzeć atak albo zwolnij się skoro nie dajesz sobie rady. Nie zawsze jest z górki...jeżeli dobrze pracujesz i uczciwie nie masz się czego obawiać. Zazwyczaj największe cwaniaki przegrywają gdy tylko nadaży się okazja udowodnić im winę . Chcieli mnie wyrolować ale na koniec sami się wyrolowali , już nie pierwszy raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: co robić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:07 najlepiej nić ale kto za to zapłaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: co robić? IP: 81.219.150.* 19.07.10, 19:12 I to jest jeden z kilku powodów dla których nigdy nie będę pracował dla kogoś. Trzeba mieć duszę niewolnika żeby dać się tak poniżać. Odpowiedz Link Zgłoś