Dodaj do ulubionych

Praca w CRIT proszę o opinie

28.07.11, 10:31
Witam,
Chciałabym się czegoś dowiedzieć o pracy w Centrum Rozwoju Inicjatyw Technologicznych w Warszawie. Chodzi mi dokładnie o stanowisko Junior Event Assistant. Czy ktoś może coś wie jaka atmosfera, jakie pieniądze, jak to w ogóle wygląda w tej firmie? Bardzo proszę o prawdziwe i szczere opinie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: dfgfg Re: Praca w CRIT proszę o opinie IP: *.elartnet.pl 18.09.11, 14:54
      podbijam wątek. Proszę o opinie na temat pracy na stanowisku asystentki zarządu. Czy atmosfera do wytrzymania, czy ta praca jest tu trudna. O co chodzi z tą umową stażową na pierwszy miesiąc. Jak później (po miesiącu) wygląda współpraca (zarobki, i czy jest umowa o prace czy umowa zlecenie). Proszę o wyczerpujące wypowiedzi.
    • Gość: gosc Re: Praca w CRIT proszę o opinie IP: *.tech4server.com 18.09.11, 17:39
      no myślę ze fajny wybór
      • Gość: xv Re: Praca w CRIT proszę o opinie IP: *.elartnet.pl 18.09.11, 18:27

>no myślę ze fajny wybór
        dlaczego tak myślisz??
    • Gość: dsaa Inne nazwy tej firmy to: IP: *.elartnet.pl 19.09.11, 11:52
      ECE, PRO SALUTEM. Prosze o opinie na temat warunków pracy tam i atmosfery.
      • Gość: SG Re: Inne nazwy tej firmy to: IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 15:54
        Ludzie cisi, przestraszeni, nadgodziny nawet w piątek do 21, recepcjonistka zapłakana.
        Nie podobało mi się na rozmowie.
        • Gość: gh Re: Inne nazwy tej firmy to: IP: *.elartnet.pl 10.11.11, 12:49
          > Ludzie cisi, przestraszeni, nadgodziny nawet w piątek do 21, recepcjonistka zap
          > łakana.
          > Nie podobało mi się na rozmowie.
          skąd to wiesz???
          ps. mnie tez nie podobało sie na rozmowie bylem kilka mies. temu...
          • Gość: SG Re: Inne nazwy tej firmy to: IP: *.play-internet.pl 16.11.11, 18:59
            dodam jeszcze, że mają bałagan, bo próbowali mnie właśnie zaprosić drugi raz. za często szukają. stanowiska nazywają się niżej, a potem trzeba robić samodzielne projekty do oporu aż się wyrobisz.
            byłam i uważnie obserwowałam. ludzie przychodzili cały dzień co 15 min. aż do wspomnianej nocy.
            i tam jest wiele firm, a to mi się źle kojarzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka