Dodaj do ulubionych

Fotomodelka

08.07.04, 21:24
Chciałabym zostać fotomodelką. Czy moglibyście podać mi jakieś adresy
sprawdzonych agencji?
Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • kitty_ot Re: Fotomodelka 08.07.04, 21:28
      www.galeriatwarzy.pl
      • Gość: Jojne Re: Fotomodelka IP: *.vc.shawcable.net 09.07.04, 01:46
        Potrzebujemy-Fotomodelki-w naszej gazecie tj.w GLOSIE FURMANA-dysponujemy
        sprzetem pomocniczym tj.Kun,beret,bat i kufaja-Wista wio na te Foto.
    • fiu-fiu Re: Fotomodelka 12.07.04, 11:41
      moge ci dac namiary na agencje modelek w mediolanie ale...
      musisz miec portfolio. Masz?
      jesli nie masz to myslac o tym zajeciu powaznie musisz zainwestowac w siebie troche kasy.
      Rozejrzyj sie za dobrymi fotografami i zamow portfolio - moze u kogos znanego ?
      zuchniewicz czy kto inny -wazne aby byl dobry. Pamietaj ze za darmo to nikt dobry nic nie zrobi
      , nawet jak z nim spedzisz kilka wieczorow. Oprocz tego musisz miec zawodowa makijazystke,
      fryzjera i styliste. Razem wyjdzie okolo 10 tys zlotych ale bez tego nie masz co marzyc o
      znalezieniu pracy. Najwyzej praca w macro-cash na promocji precelkow lub jogurtu jogobella.
      Znasz jakies jezyki obce?
      fiu-fiu@gazeta.pl
      • Gość: Jojne Re: Fotomodelka IP: *.vc.shawcable.net 12.07.04, 17:51
        Tak tak ona b.dobrze zna-ESPERANTO-
    • nanan1 Re: Fotomodelka 12.07.04, 19:53
      zgłoś sie do jakijś dobrej agencji (Model Plus, Division, w Warszawie) i oni Ci
      powiedzączy się nadajesz. Jeśli tak, to sami zapłacą za testy (portfolio) i za
      ew. wyjazd za granice. Agencje które wymieniłam jaczej nie zrobą Ci krzywdy
      (finansowo), od dawna działają na rynku i wypromowały już wiele dziewczyn.

www.modelplus.com.pl
      www.division.pl

powodzenia
      • Gość: galwa Re: Fotomodelka IP: *.acn.pl 12.07.04, 20:00
        kolezanka raz poszla do jednej z takich agencji.... jest naprawde ładna... i
        pewnie by jej sie udało... gdyby nei to ze jest blondynka (naturalna) a oni
        brunetek szukali.... pan "stylista" powiedzial jej ze jak sie przefarbuje to
        moze byc.... kolega (grafik komputerowy...bardzo odbry zreszta) zmodyfikowal
        nieco jej fotke... i przerobil wlasnie jej wlosy na ciemne.... i poeim szczerze
        ze wyglądało to TRAGICZNIE.... wiec trzeba uwazac na panow stylistow :))

(nie wiem czy to jedna z tych agencji ktore wymienilas.... kolezank siedzi
        teraz w tunezji i nie mam z nią kontaktu jeszcze przez jakis czas :P )

pzdr
        • nanan1 Re: Fotomodelka 12.07.04, 20:16
          możliwe....
          ale im nie chodzi o to, żeby dziewczyna obiektywnie dobrze wyglądała, tylko o
          to, żeby dobrze pracowała tam, gdzie ją wyślą. A znają się nna tym.. modelki
          nie na takie rzeczy się muszą zgadzać ;)
          • Gość: galwa Re: Fotomodelka IP: *.acn.pl 13.07.04, 13:10
            luzik :) podalem tylko przykład ze w tym przypadku pan ktory jednak odpowiada
            za wizerunek ewentualnej modelki nie popisal sie zbytnio.... jezeli jest takim
            specem od tego tematu to powinien (przynajmniej ja tak uwazam) umiec ocenic z
            miejsca ze do takiej karnacji danej dziewczyny ciemne włosy po prostu nie
            pasują.... i że jako blondynka jest naprawde ładna... a jako brunetka bedzie
            wygladała znacznie gorzej....

pzdr :)
    • Gość: greg Re: Fotomodelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:01
      Prześlij na forum linka do Twoich fotek. Mogą być akty. Ocenię czy się
      nadajesz - gratis!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka