missundaztood 08.07.04, 21:24 Chciałabym zostać fotomodelką. Czy moglibyście podać mi jakieś adresy sprawdzonych agencji? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jojne Re: Fotomodelka IP: *.vc.shawcable.net 09.07.04, 01:46 Potrzebujemy-Fotomodelki-w naszej gazecie tj.w GLOSIE FURMANA-dysponujemy sprzetem pomocniczym tj.Kun,beret,bat i kufaja-Wista wio na te Foto. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-fiu Re: Fotomodelka 12.07.04, 11:41 moge ci dac namiary na agencje modelek w mediolanie ale... musisz miec portfolio. Masz? jesli nie masz to myslac o tym zajeciu powaznie musisz zainwestowac w siebie troche kasy. Rozejrzyj sie za dobrymi fotografami i zamow portfolio - moze u kogos znanego ? zuchniewicz czy kto inny -wazne aby byl dobry. Pamietaj ze za darmo to nikt dobry nic nie zrobi , nawet jak z nim spedzisz kilka wieczorow. Oprocz tego musisz miec zawodowa makijazystke, fryzjera i styliste. Razem wyjdzie okolo 10 tys zlotych ale bez tego nie masz co marzyc o znalezieniu pracy. Najwyzej praca w macro-cash na promocji precelkow lub jogurtu jogobella. Znasz jakies jezyki obce? fiu-fiu@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojne Re: Fotomodelka IP: *.vc.shawcable.net 12.07.04, 17:51 Tak tak ona b.dobrze zna-ESPERANTO- Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: Fotomodelka 12.07.04, 19:53 zgłoś sie do jakijś dobrej agencji (Model Plus, Division, w Warszawie) i oni Ci powiedzączy się nadajesz. Jeśli tak, to sami zapłacą za testy (portfolio) i za ew. wyjazd za granice. Agencje które wymieniłam jaczej nie zrobą Ci krzywdy (finansowo), od dawna działają na rynku i wypromowały już wiele dziewczyn. www.modelplus.com.pl www.division.pl powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galwa Re: Fotomodelka IP: *.acn.pl 12.07.04, 20:00 kolezanka raz poszla do jednej z takich agencji.... jest naprawde ładna... i pewnie by jej sie udało... gdyby nei to ze jest blondynka (naturalna) a oni brunetek szukali.... pan "stylista" powiedzial jej ze jak sie przefarbuje to moze byc.... kolega (grafik komputerowy...bardzo odbry zreszta) zmodyfikowal nieco jej fotke... i przerobil wlasnie jej wlosy na ciemne.... i poeim szczerze ze wyglądało to TRAGICZNIE.... wiec trzeba uwazac na panow stylistow :)) (nie wiem czy to jedna z tych agencji ktore wymienilas.... kolezank siedzi teraz w tunezji i nie mam z nią kontaktu jeszcze przez jakis czas :P ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: Fotomodelka 12.07.04, 20:16 możliwe.... ale im nie chodzi o to, żeby dziewczyna obiektywnie dobrze wyglądała, tylko o to, żeby dobrze pracowała tam, gdzie ją wyślą. A znają się nna tym.. modelki nie na takie rzeczy się muszą zgadzać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galwa Re: Fotomodelka IP: *.acn.pl 13.07.04, 13:10 luzik :) podalem tylko przykład ze w tym przypadku pan ktory jednak odpowiada za wizerunek ewentualnej modelki nie popisal sie zbytnio.... jezeli jest takim specem od tego tematu to powinien (przynajmniej ja tak uwazam) umiec ocenic z miejsca ze do takiej karnacji danej dziewczyny ciemne włosy po prostu nie pasują.... i że jako blondynka jest naprawde ładna... a jako brunetka bedzie wygladała znacznie gorzej.... pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Fotomodelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:01 Prześlij na forum linka do Twoich fotek. Mogą być akty. Ocenię czy się nadajesz - gratis! Odpowiedz Link Zgłoś