poszukiwaczka_2 23.12.14, 03:08 Czy ktoś z Państwa wie coś na temat pracy w tej firmie? Jak się pracuje? I jak wygląda rekrutacja do tej firmy? Chodzi mi konkretnie o centrum usług wspólnych. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rekrutowany Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.15, 13:30 Nie przeszedłem rozmowy i była to jedna z najtrudniejszych rozmów z jakimi mi przyszło mieć do czynienia. Tutaj uwaga jest do Pana dyrektora który poszukuje osoby która ma sklonowany jego genialny umysł. Widać za dużo się oczytał książek o idealnym project managerze. I debugowanie za pomocą printfów w kodzie dosyć archaiczne ale pewnie to jest związane z tym że firma nie dysponuje emulatorami z prawdziwego zdażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekrutowany Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.15, 13:31 *zdarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.15, 00:29 Jakiś czas temu miałem tę wątpliwą "przyjemność" wzięcia udziału w rozmowie kwalifikacyjnej do firmy Verifone. Rozmowa przebiegała w bardzo, ale to bardzo niesympatycznej atmosferze. Osoba prowadząca spotkanie, Pani Anna Toporowska, w ogóle nie słuchała odpowiedzi, przerywała w połowie lub nawet na początku mojej wypowiedzi. Wszystkie pytania były wypowiedziane od niechcenia, prawie automatycznie, widać, że bardzo się męczyła, przeprowadzając rozmowę. Generalnie, wydawało mi się, że Pani Rekruterka traktuje kandydatów jak jakieś śmieci do posegregowania. Jak dla mnie, było to najgorsze (pod względem profesjonalizmu i podejścia do kandydata) spotkanie rekrutacyjne, jakie w życiu miałem. Z takim chamstwem w życiu się nie spotkałem podczas rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś tam Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.15, 00:32 Zgadzam się z powyższym opisem. Spotkało mnie coś podobnego. Przebieg rozmowy - koszmarny i koszmarna rekruterka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.15, 22:16 Mialem podobne wrazenia na rekrutacji jakis czas temu. Rekruterka, ta sama Anna Toporowska,niedosc, ze nieprzygotowana do rozmowy to co wiecej w ogole nie byla zainteresowana moimi odpowiedziami na pytania. Liczylo sie tylko by jak najszybciej przeprowadzic rozmowe do konca. Po rozmowie wykonala do mnie serie dziwnych telefonow z dodatkowymi pytaniami co sprowadzilo tylko dodatkowe zamieszanie...generalnie bardzo nieprofesjonalnie przeprowadzona rekrutacja odstraszyla mnie od przyjecia oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytająca Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.15, 03:13 A ja mam takie pytanie: na jednym z portali społecznościowych na profilu tej koszmarnej rekruterki przeczytałam, że ona pracuje teraz w jakiejś innej firmie. Mógłby to ktoś potwierdzić? Ciągnie na dwóch etatach, czy może wyniosła się z Verifone? Pytam, bo zastanawiam się, czy może znów nie spróbować zaaplikować do firmy Verifone, bo może moje CV nie wpadłoby ponownie w ręce niekompetentnej Anny T......Może za drugim razem rekrutacja wyglądałaby inaczej, jeśli Pani Toporowska już tam nie pracuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.play-internet.pl 13.06.15, 23:30 Pani Anna T nie jest juz pracownikiem Verifone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.static.ip.netia.com.pl 21.09.15, 18:46 Potwierdzam, że już tam nie pracuje, ale nie polecam pracy w tej firmie. Bardzo wygórowane wymagania, ogromny stres i przedmiotowe traktowanie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farfa Re: Firma Verifone Sp. z.o.o IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.15, 21:22 Ala, mogłabym wiedzieć q jakim dziale jest tak słabo? też tam aplikowalam Odpowiedz Link Zgłoś