Dodaj do ulubionych

Praca w Atlantik'u

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.09.04, 10:18
Niebawem rozpoczne prace w firmie Atlantik, mieszczącej sie na ul. Wołoskiej
jako sprzedawca.
Mam ogromną prośbę do Tych osób które wiedzą wszystko o pracy w tej firmie.
Z góry dziekuje. Pozdrawiam wszystkich Warszawiaków!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Praca w Atlantik'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:28
      były już posty w tej sprawie, raczej negatywne. (przejrzyj archiwum).
      • Gość: Kropka Re: Praca w Atlantik'u IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.10.04, 08:30
        Dzieki serdeczne za info ale nie moge nic znależc w arhiwum.
        Pozd.
    • Gość: gosc Re: Praca w Atlantik'u IP: *.aster.pl 01.10.04, 10:29
      atlantic nie atlantik.
      archiwum nie arhiwum.

teraz powinnas znalezc.
      • Gość: kropka Re: Praca w Atlantik'u IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.10.04, 12:20
        ... no proszę Cie..... bez przesady! to była zwykła pomyłka przy szybkim
        pisaniu na komputerze , ale wiem ze Atlantic , pomyliłam sie i nie mogłam juz
        poprawić.
        Chciałam aby ktoś pomógł mi przy szukaniu wiadomości na temat tej firmy a nie
        zwracał uwagę na pisownie!!!!
        • Gość: ania Re: Praca w Atlantik'u IP: *.chello.pl 01.10.04, 14:11
          "arhiwum" to tez byla zwykla pomylka?
          • Gość: kropka Re: Praca w Atlantik'u IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.10.04, 14:16
            ... ludzie!!!! przestańcie się czepiać??? nie macie nic innego do roboty???
            Nie rozpoczynałam wątku o ortografii!!!!!!!!!!!!!!
            Co za kraj , Najlepiej jest wytykać komuś błędy , a samemu się nie widzi że
            odpowiada się nie na to pytanie które jest w temacie!!!!!
            • Gość: mike Re: Praca w Atlantik'u IP: *.u.mcnet.pl 01.10.04, 14:21
              to my warszawiacy ha ha ha
              • Gość: idę z pomocą Re: Praca w Atlantik'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:29
                To proste. Spojrz, Nad tekstem praca w Warszawie masz wyszukiwarkę, gdzie jest
                napisane "szukaj na tym forum", wpisz tam atlantic, dalej kropką jest juz
                zaznaczone "w treści" (w datę i autora nic nie zaznaczaj), następnie kliknij
                OK. i ukaże ci się 13 wątków o Atlanticu, (w tym twój), a w kazdym po kilka
                wypowiedzi. Ale nie wiem czy jestes przygotowana na to, co jest tam napisane.
                ale swoją drogą bieliznę mają ok. (ja do Atlantica sama dwukrotnie wysyłałam
                aplikację ale się nie odezwali, sama nie wiem czy to dobrze czy to źle).
                Pozdrawiam.
                • Gość: kropka Re: Praca w Atlantik'u IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.10.04, 14:40
                  dzięki serdeczne.
                  kończę wątek bo mnie zjedzą Ci od ortografii
          • Gość: Aniu Re: Praca w Atlantik'u IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 19:06
            Aniu zachowujesz sie jak typowy tepy, pseudo-intelektualny, nie-doyebany
            polaczek, kazdy moze sie pomylic
    • Gość: były pracownik Re: Praca w Atlantik'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:07
      Współczuje, współczuje, dziewczyno nie pakuj sie do tego burdelu, wykończą cie
      psycicznie zwłaszcza czymaj się zdaleka od niejakiej kierowniczki na Polske
      M.B., wredna fałszywa suka, która potrafi cie całkowicie wykorzystać i np.
      możesz nie dostac premii (która i tak żadko jest) za to że informatycy nie
      wywiązują sie ze swoich obowiązków i np spieprzył sie komputer. Tak naprawde
      nie ma w tej firmie pewnej posady, ciągle bedą cie straszys ze cie zwolni
      itd.będą cię straszyć podstawionymi klientami itd. Zdecydowanie odradzam.
      • Gość: kropka Re: Praca w Atlantik'u IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.04, 07:39
        Rozmowe mam dzisiaj , ale napewno oni mnie na niej nie zobaczą.
        No cóż pozostaje nadal szukanie czegoś za co zapłaci mi ktoś uczciwe pieniądze,
        i uczciwie potraktuje.
        Bardzo Wszystkim dziekuje.
        Udanego tygodnia.
        • Gość: były pracownik Re: Praca w Atlantik'u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:26
          Oj, kropka, kropka - łatwo Cie zniechęcić! Do pracy w sprzedaży to Ty sie w
          ogóle nie nadajesz! Nie chcemy Cie w naszej drużynie, ha ha ha. TEST OBLANY NA
          MAXA! Nie dość, że wierzysz w info na forum, to jeszcze maila z błędami
          ortograficznymi do naszego klienta napiszesz! Kup sobie bielizne na
          pocieszenie! Zycie zawodowe jest brutalne. Ha Ha ha! Wspóczuje współczuje!
          • Gość: Kropka Re: Praca w Atlantik'u IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.10.04, 15:36
            Proszę???? Akurat tak się składa, że niczego nie oblałam i od wczoraj jestem
            pracownikiem Atlantic'a,
            Widzę jednak, że były pracownik ma problem, prawdopodobnie dlatego ,że jest juz
            niestety BYŁY!!!!
            P.S ja nie noszę bielizny, proponuję zaś dla Ciebie dobrą opaskę uciskową na
            główkę , bo widzę że się trochę poprzewracało z tego nieróbstwa.
            Dla mnie ten wątek jest już dawno zakończony.Odpowiedziałam jednak, bo trzeba
            czasami głupich oświecić .
            • Gość: G. Re: Praca w Atlantik'u IP: *.aster.pl 19.10.04, 11:16
              dziwne....
              bo atlantic nie przyjal nikogo do pracy w ostatnim czasie....
              • Gość: sss Re: Praca w Atlantik'u IP: 62.29.138.* 20.10.04, 16:22
                słyszałem, że na magazynie szperają w plecakach bez wiedzy pracownika!!!
                Podobno też nie płacą obiecanych premii i zmuszają do nadgodzin, bo jak nie...
                to... wiadomo...znajdą kogoś lepszego, kto będzie zapierdzielał 7 dni w
                tygodniu po 12 godzin i do tego brał czasem nockę!!! Podobno też towarzystwo
                tam jest nieciekawe. Każdy tylko patrzy komu jaką świnię podłożyć!!! A poza tym
                rotacja!!!
                • Gość: kiki Re: Praca w Atlantik'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka