Dodaj do ulubionych

** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka praca??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 01:27
Chcialabym sie dowiedziec ile mniej wiecej zarabia Barman w Warszawie.
Y czy to jest jakas stala pensja, bo np. w dyskotekach to chyba napiwkow juz
sie nie daje? Czy mozecie powiedziec mi cos wiecej o tej pracy.
Bede bardzo wdzieczna :)

Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 23:21
      ??????????????????????????????????????????????????
      • Gość: ja Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 09:47
        Co z tymi napiwkami? Czy po to idziesz do pracy, by dostawac napiwki?? Kurcze,
        placa ci przeciez pensje. A, ze nie spelnia ona twoich oczekiwan, to juz inna
        sprawa. M ostatnio facet, ktory przywiozl pizze licytowal napiwek - wkurzyl
        mnie, bo przesadzil. teraz napiwek dostaja tylko Ci, ktorzy naprawde sie
        staraja, sa mili, interesuja sie klientem, a nie ci, ktorzy pracuja w barach,
        restauracjach itp
        • Gość: AGA Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 17:31
          Widzisz nie zrozumiales/las mnie. Bo ja wlasnie sie pytam jaka jest pensja
          barmana. Ale widze, ze tego sie nie dowiem :(
          Bo zastanawiam sie czy zrobic kurs barmanski, ale nie mam pojecia ile mniej
          wiecej zarabia barman.
          A z tego co zauwazylam to napiwki wyszly z mody i tylko tak o nich wspomnialam!
          • Gość: Ciekawski Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 04.11.04, 17:45
            ...nie wiem ile zarabia barman, ale wiem ze dawanie napiwków uwazałem za
            bzdure. Ale jak troche pobyłem tu i tam to uwazam, ze jest to dobry sosób na
            delikatne powiedzenie czy byłem dobrze obsłużonyn i daje do myslenia co było
            nie tak. Im wiecej napiwków tym nawey szef bezie bardziej zadowolony...
            oczywiscie rzegieciem pały jest na krupówkach w jenej z rest. naisanie
            napierwszej stronie jadłospisu "ceny nie uwzgledniają obsługi"
            • Gość: piotr Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:41
              Proponuję ci poszukać pracy jako kelner(jeśli nie masz doświadczenia
              barmańskiego) - nauczysz się.Kursy są piekielnie drogie, lepiej się uczyć
              samemu.
              Ile zarabiają?
              od 1500 w zwyż, ale to ciężka praca czasem po 18 godzin. Sam jestem barmanem z
              6 letnim doświadczeniem i mam powoli dosyć. Dobra informacja: dają napiwki ale
              tylko tym, którzy się naprawdę starają i są szybcy, mili i zawsze uśmiechnięci.
              • Gość: AGA Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 00:31
                Dzieki, w koncu jakas konkretna odpowiedz :)
                Tylko zdziwilo mnie to ze pracuje sie nawet 18 godzin.
                Te 18 h to tak bez przerwy??? Tak od poczatku otwarcia baru, az do zamkniecia?
                A czy mozesz napisac cos jeszcze o pracy barmana???
                Bede bardzo wdzieczna :)
    • dmpx Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr 11.11.04, 23:59
      po za tym sam kurs Ci nic nie da - ja skonczyłem kurs w MSBiS a potem zaczołem
      przygodę z flair i ze znajomosciami jest cięzko - bujam się po cateringach -
      pracuje się cięzko - na napiwki nie narzekam ale trzeba się ostro starac i miec
      to coś - nie jest to lekka praca i trzeba mieć do tego predyspozycje - apropo
      zarobków średnio zarabia się 2000 oficjalnie 700 ale to różnie bywa - od lokalu
      i oczywiscie od Ciebie - i przynajmniej 12 godzin non stop z różnymi ludźmi -
      też takimi co nie dadzą Ci napiwku a zgnoją na amen - pozdroo
    • Gość: knajpiany ludek A propos napiwków IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 00:29
      Daję tylko barmanKom i to też tylko, jeżeli są miłe, a to chociażby dlatego, że
      nie jestem pedałem;) W takiej np. Harendzie koleś nie dostanie ode mnie grosza.
      • dmpx Re: A propos napiwków 17.11.04, 11:12
        ... napiwek chyba nie jest wyznacznikiem twoich preferencji sexualnych - tylko
        czy byłes miło i profesjonalnie obsłuzony - nie qmam o co ci biega ...
      • dmpx Re: A propos napiwków 28.11.04, 22:23
        Gość portalu: knajpiany ludek napisał(a):

> Daję tylko barmanKom i to też tylko, jeżeli są miłe, a to chociażby dlatego,
        że
        >
        > nie jestem pedałem;) W takiej np. Harendzie koleś nie dostanie ode mnie
        grosza.
        ... Drogi kolego - nie wiem co Ci zawinił barman z Harendy - a byłes w
        Portclub - zajefajne miejsce i nie ma barmanek - napiwek mozesz dac kelnerce -
        niezła klima i obsługa he he ...
        • adam.michnig Re: A propos napiwków 29.11.04, 15:06
          a co to w ogóle jest za wymysł - napiwek?
          moja sklepowa pod blokiem też jest bardzo miła ale nigdy jej nie zostawiam 2 zł
          z reszty jak kupuję bułki czy mleko!
          a jak ktos mało zarabia w pabie czy restauracji to niech zmieni prace, proste?
          • Gość: pier Re: A propos napiwków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:04
            a to po co chodzisz do tych knajp, nie lepirj ci będzie kupić browca u tej miłej
            slepowej i obalić w bramie?
            • adam.michnig Re: A propos napiwków 01.12.04, 11:19
              więc ja najpierw kupuje 6 browarów w sklepie a potem jak juz jestem wesoly
              kupuje jedno w knajpie i mi starcza, sącze je sobie i podrywam dupy
    • Gość: barman88 Re: ** Ile zarabia BARMAN i czy jest to ciezka pr IP: *.static.ip.netia.com.pl 08.05.16, 10:25
      Jak zaczac i ile zarabia barman, niemma odpowiedzi jednoznacznej. Ciekawa stronka warto zobaczyc www.barwikipedia.pl/poczatek/ duzo sie z niej nauczylem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka