Gość: n-l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:15 Zespół pop-rock poszukuje wokalisty. Jeśli jesteś facetem, który dobrze śpiewa, napisz maila: natmail2@o2.pl Nie gramy na weselach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zgredziu Re: SZUKAMY WOKALISTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:51 Ja spiewam zajebiscie.Mam47 lat i jestem wyluzowanym facetem.Nawet bralem udzial w szansie na sukces.kilka razy wygralem konkurs karaoke w Porterze i Sece.TYlko nie mam za duzo czasu i spiewam co lubie, a nie to co musze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: SZUKAMY WOKALISTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:12 Ja tez spiewam dobrze ... czym wiecej wypije tym mi idzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmak że jak,,,,,,,disco polo-rock??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:03 hehehe...............a co to pop rock równie dobrze moznaby powiedzieć......disco polo-rock....buahahaha...niedługo ludzie wymyślą disco polo- metal?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokalistKa Re: SZUKAMY WOKALISTY IP: *.prenet.pl 28.07.05, 00:18 Hmmm... a dlaczego nie wokalistki ? Może zmienicie zdanie ? Ja chetnie przyłaczyłabym sie do zespołu. Moze chociaz jakies przesłuchanie zaaranzujecie i sprawdzimy "co i jak" ? To tylko moja propozycja,którą pewnie warto rozwazyć. Co zespół na to ? Pozdrawiam Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgredziu Re: SZUKAMY WOKALISTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:20 Przesluchanie chetnie.Znowu moze wygram . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokalistKa Re: SZUKAMY WOKALISTY IP: *.prenet.pl 28.07.05, 00:25 Jeśli spiewasz po barach karaoke, to...bedaku...nie masz ze mną szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgredziu Re: SZUKAMY WOKALISTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:31 Nigdy nie wiadomo mloda damo.Nigdy???? Nie spiewam po barach ,lecz robie to jak mam kaprys i czas na zabawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-l Re: SZUKAMY WOKALISTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:49 Skontaktuj sie na maila, to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: SZUKAMY WOKALISTY 28.07.05, 02:59 Chetnie bym sie dolaczyl, ale na razie moj warsztaw wokalny jest za slaby i zdaje sobie z tego sprawe. Moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: SZUKAMY WOKALISTY 04.08.05, 00:26 Napisałam do was i... nic, cisza. Tojak ? gracie? Czy macie wakacje ? To odezwijcie sie po odpoczynku,koniecznie! Pozdrawiam zasłuchana w ciszę Rubia Odpowiedz Link Zgłoś