Dodaj do ulubionych

szukam pracy w perfumerj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:35
czesc, widze ze tu duzo ludzi interesuje sie pracom moze mi pomozecie szukam
pracy w perfumerj jestem osoba mila i znam sie na kosmetykach gdzie to trzeba
isc zeby take prace dostac i co trzeba powiedziec jakie warunki placowe jedna
kolezanka mowila ze dostaje dwujke na reke jak posprzedaje testery
Obserwuj wątek
    • kkolasinska Re: szukam pracy w perfumerj 03.11.04, 10:56
      Witam
      Wiem ze potrzebuja teraz do pracy na dział kosmetyczny w Galerii Centrum , w G.
      Mokotów. Warunki ok, ale ciezka praca, bo trzeba sie zdrowo nachodzic.
      • Gość: marta Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:04
        to w centrum czy mokotow bo ja nie jestem z warszawy i tak bardzo to nie wiem
        galeria centrum to wiem gdzie bo bylam z kolezanka
        • kkolasinska Re: szukam pracy w perfumerj 03.11.04, 11:21
          To jest w Galerii Mokotów, na ul. Wołoskiej w Warszawie. W tej galerii w srodku
          jest sklep Galeria Centrum
    • Gość: JA Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:42
      OJ MARTA, PISZE SIĘ PRACĄ NIE PRACOM. TO WAZNE ŻEBY NIE NAROBIĆ BŁĘDÓW W cv. a
      DO DOBREJ PERFUMERII BĘDZIE TRZEBA JE NAPISAĆ.
      POLECAM SEFORY. O ILE WIESZ CO TO JEST. zAPYTAJ SIE PO PROSTU W SEFORZE GDZIE
      MOŻESZ ZŁOŻYĆ cv.
      TE TESERY KTÓRE SPRZEDAJE KOLEŻANKA TO CO KRADNIE Z PÓŁEK?, CZY DOSTAJE OD
      PRZEDSTAWICIELI?. NIE NASTAWIAJ SIĘ NA TO !!!!!!!!!!!!
      • Gość: Inka Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:43
        właśnie brakuje takich ludzi jak Ty, że aż ręce opadają jak się czyta Twój
        post. Dziewczyna szuka pracy to jeszcze jej dokop. Może lepiej jakby zaczeła
        kraść albo się sprzedawać ?
        Za to bardzo lubię polskie społeczeństwo że jest takie "życzliwe"
    • Gość: do inki Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:30
      na celu nie było dokopanie marcie. No ale te kardynalne błedy rażą w oczy,
      "perfumerj". i te kombinowanie od poczatku z testerami. to jest właśnie nasze
      społeczeństwo. Chce popracować w perfumerii bo można pokombinować na lewo z
      testerami.

pozdrawiam
      • dobbi Re: szukam pracy w perfumerj 05.11.04, 13:52
        teser ak sama nazwa wskazuje jest do testowania (czy ewentualny zakup bedzie
        oplacalny), a nie do sprzedawania
        a z tymi bledami to fakt...
    • Gość: anka Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.chello.pl 05.11.04, 15:19
      Ja w sumie tez bym chciala pracowac w perfumerii. W kazdym razie znam dobrze
      jezyk polski, wiec chyba przy biednej marcie mam szanse?
      • Gość: bogdanio Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:49
        No tak, laska robi błędy ortograficzne, nie zna znaków przestankowych a tu
        każdy z radą śpieszy. Rozmowe zaczyna od tego, ze jak sie dobrze zakręci to pod
        spódnicą wyniesie kilka testerów. A Wy nic, tylko każdy wujek dobra rada!
        Opanujcie się trochę. Nie ma miejsca dla ludzi tego pokroju, zbyt duże
        bezrobocie mamy moi drodzy. A na dodatek jeszcze kogoś tam pouczacie, że
        niesympatyczny.. no ręce opadają.
        Marta bierz się do roboty i przestań kombinować to może jeszcze coś z Ciebie
        wyrośnie.
    • maja101 Re: szukam pracy w perfumerj 05.11.04, 20:13
      tu możesz spróbować:
      www.sephora.v-net.pl/
      • Gość: ja Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:18
        cieszę się że ktoś jeszcze podziela moje zdanie na temat testerów i pracy w
        perfumerii
    • Gość: gość Re: szukam pracy w perfumerj IP: *.media4.pl 09.11.04, 17:06
      Marta a ja szukam dziewczyny która pracuje w perfumerii ;))) bo są najlepsze:)
      i w dodatku przenosze sie do Warszafki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka