IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:40
Może ktoś wie jakie testy przeprowadza citibank na stanowisko doradca
citiphone? Proszę o szybką odpowiedź spotaknie mam już w najblizszy
poniedziałek :( i niewiem czego mam sie spodziewać
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: CITIBANK IP: *.ssmb.com 19.11.04, 09:12
      test z angielskiego, na szybkość, spostrzegawczość, rozumienie tekstu, są też
      zadania z rachunkowości, ale proste - coś w stylu masz na rachunku 2500 PLN
      oprocentowanie miesięczne = 3,5% ile kasy będziesz miał po roku, albo po 15
      miesiącach itp.
      jak masz problemy ze wzrokiem to lepiej weź okulary, bo ci się cyferki
      pomajtają - ja tak miałam, ogólnie do przejścia, bo naprawdę łatwy jak ktoś zna
      angielski, ale zwykle przechodzi go ze 3-4 osoby z grupy, które później są
      zapraszane na rozmowę
      • Gość: CATT Re: CITIBANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:10
        Dziękuje bardzo, naprawdę teraz już jestem spokojniejsza, a ile czasu mam na
        rozwiązanie tego testu, czy ktoś ze mna jest czy tylko te osoby, które piszą
        test?
        • Gość: ja Re: CITIBANK IP: 199.67.140.* 19.11.04, 11:21
          w pokoju siedzi 1 kobieta od rekrutacji i filuje żeby nikt nie ściągał ;)

ile czasu to niepamiętam, ale na każde zadanie czas jest liczony osobno i
          później już nie można wracać do poprzednich zadań, najgorsze jest jak musisz
          porównywać pary różnych dziwnych nazwisk, niektóre z nich różnią się jedną
          literką a ty masz zaznaczyć te dobre, tego nie a się skończyć w wyznaczonym
          czasie
          • Gość: CATT Re: CITIBANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:36
            Dzięki za rady, a Ty pracujesz na infolinii w citibanku , jak tak to opowiedz
            jak jest, jaka atmosfera i na jakich warunkach przyjmują :)
            • Gość: ja Re: CITIBANK IP: 199.67.140.* 19.11.04, 15:32
              pracuję w citibanku, ale nie na infolinii

w sumie to dziwne bo po udanym teście nie przeszłam rozmowy kwalifikacyjnej, a
              teraz pracuję na dużo wyższym stanowisku, więc bardzo dobrze, że mnie do
              infolinii nie przyjęli :)
              atmosfera chyba jest spoko tylko robota niewdzięczna, w związku z tym, że
              systemy często szwankują wszyscy wyżywają się na citiphone - łącznie ze mną,
              chciaż i tak jestem bardzo wyrozumiała ;)
              • Gość: CATT Re: CITIBANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:20
                Dobrze wiedzieć, a w takim razie co jest na tej rozmowie kwalifikacyjnej, że
                tak trudno ją przejść? Już się boję :(
    • Gość: Kasia Re: CITIBANK IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 19.11.04, 22:08
      Ja byłam na początku października na teście. Trwał 2 godziny, był dość prosty,
      tylko trzeba znać angielski na poziomie średniozaawansowanym (rozumienie, tekst
      do napisania i przetłumaczenia). Dostałam 88 pkt na 100 i zaprosili mnie na
      rozmowę kwalifikacyjną z człowiekiem, który bezpośrednio nadzoruje grupę
      doradców. Facet nie za bardzo mi się spodobał, zadawał pytania bardzo sztampowe
      (patrz porady dotyczące rozmów kwalifikacyjnych), odpowiadałam raczej nieźle.
      Nie odezwał się więcej i nie zostałam zaproszona na ostateczną rozmowę (wyżej).
      Myślę, że po prostu coś nie zaskoczyło między nami. Przyznam, że facet mi się
      nie bardzo spodobał i nie złapałam z nim żadnego kontaktu. Życzę powodzenia.
    • Gość: CATT Re: CITIBANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:41
      Dzięki za podpowiedzi :) jakbym jeszcze musiała coś wiedzieć, narazie o
      teście to piszcie :)
    • Gość: TOM Re: CITIBANK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 14:08
      Czesc Wam.

Załapałem sie po I etapie na ten test.
      Ale powiedzcie mi czy da radę więcej zarobić niż 8 zł do ręki za godzinę???

Bo aktualnie mam taką pracę, na infolinii ale Neostrady.

Jakie są zarobki na tym Citiphone????

prosze o szybka odpowiedz!
      • nierymek Re: CITIBANK 11.12.04, 11:05
        nie wiem jak to jest z zarobkami na citiphone, ale praca o niebo lepsza niż na
        infolinii neo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka