Gość: barnaba IP: *.olsztyn.mm.pl 08.02.08, 18:33 Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje na temat tego stanowiska: atmosfera, zarobki itd .itp. no i jak to wyglada w praktyce cały ten staż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lokuś Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.toya.net.pl 08.02.08, 20:25 powiem krótko lepiej idź do LIDL'a który właśnie rekrutuje na kierowników. Po 2 latach masz pensję 3200 netto! A szkolenie to 4-5 miesięcy ciężkiej pracy na sklepie. Zaczynasz od stanowiska sprzedawcy a potem kolejno awansujesz, jeśli w miarę szybko przyswajasz wiedzę. Nie licz że pracujesz po 8h/dobę. Zasuwasz głównie na początku 8-10h. W wielu sklepach są braki kadrowe. Uważaj na Kierownków Rejonów. To oni tak na prawdę rządzą sklepem. Opłaca się mieć z nimi dobry układ. Rozliczają Cię z 2 rzeczy - wynik inwentaryzacji, utrzymanie wzrostu obrotu. Jeśli coś z tego zawodzi to pierwsza oznaka że możesz mieć kłopoty. Jeśli chcesz więcej to pisz. 4 lata byłem kierownikiem w LIDL'u i znam się na rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.olsztyn.mm.pl 08.02.08, 22:58 Do Lidla tez się zgłaszałem, ale na razie mam odzew z biedronki i wkrótce rozmowę. Tam jest gorzej niż w Lidlu? Ale ty byłeś kierownikiem rejonu tak? 3200 to podstawa a jeszcze pewnie do tego dochodzą premie? W sumie to byłoby warte kilkumiesięcznej przeprawy przez cały sklep. Zastanawiam się jeszcze jak to jest, czy przyjęta jest jedna osoba przeznaczona na kierownika rejonu w przyszłości, czy kilka które w jakiś sposób rywalizują ze sobą o tego kierownika rejonu? Jeśli już się nim zostaje to oni cię rzucają w rejon jaki sobie tylko wymyślą np na drugi koniec Polski? No i czy kierownik rejonu ma nad sobą duże ciśnienie na wyniki ze swego terenu? trochę Cię zasypałem pytaniami ale byłbym naprawdę bardzo wdzięczny za odpowiedzi, bo poszerzy to moje pojęcie o tej pracy i o tym w co sie ewentualnie będę pakował :)) No i jeśli znasz różnice między Lidlem a Biedronką pod kątem kierownika rejonu albo nawet ogólnie to byłoby super :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokuś Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.toya.net.pl 09.02.08, 14:35 Ja byłem kierownikiem sklepu w LIDL, ale o Kierownikach Rejonu też sporo wiem. w LIDL'u zaczynają od 3000, w drugiem roku 4200, w trzecim 5200 i w czwartym 6200 - wszystkie kwoty są netto na rękę! Kasa spora, ale i roboty w ch... często w nocy lub po 12 godzin dziennie. Biedronka i Tesco na pewno płacą mniej. Jestem tego całkowicie pewien. Z kolei Stokrotka ma u siebie kogoś takiego jak audytor operacyjny - to mniej więcej funkcja Kierownika rejonu LIDL/Biedronka, a zarobki w okolicy 4,5 tys na rękę + auto. Co do twoich pytań to przyjmują w LIDL Kierowników Rejonu na pół roku szkolenia a region dostają jak albo się zwolni albo jak otworzą się nowe markety. Nie wiesz gdzie dostaniesz region. Może to być równie dobrze Śląsk (pochodzę z Myslenic) albo i Suwałki. Kierownik ma pod sobą 2-3 sklepy. Ciśnienie ze strony dyrekcji jest OGROMNE i dotyczy każdego aspekty pracy - głównie inwentaryzacji i obrotów. Mało kto wytrzymuje w tej robocie więcej jak 2-3 lata. Są to nieliczni. Ja ma 4 lata pracy miałem nad sobą 5 Kierowników rejonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SA Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 17:20 lokuś orientujesz sie może w jakiej formie przyjmują na to półroczne szkolenie? dają umowę o pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokuś Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.toya.net.pl 09.02.08, 18:28 LIDL daje kandydatom na kierownika rejonu od razu umowę na czas nieokreślony. Jest tam jednak punkt że miejscem pracy jest cała Polska, oraz że nie przysługują Ci nadgodziny za czas pracy w niedziele, świeta, w nocy i powyżej 8 h/doba. Tak więc często tyrasz jak wół po 10 godzin a nawet 12, a kierownictwo może oddelegować Cię nagle w odległu koniec Polski. Nie raz słyszalem o kierownikach ktorzy dostali tel. w środku nocy z rozkazem"jutro na 7 rano melduje się pan w Wa-wie na inwentaryzacji". w tej firmie to norma. Co do rozmowy kwalifikacyjnej jest jeden etap, pytania bardziej na logikę niż wiedzę o handlu, coś w rodzaju scenek sytuacyjnych. Sprawdzają umiejętność szybkiej reakcji, podjemowania decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 09.02.08, 19:08 > Jest tam jednak punkt że miejscem pracy jest cała Polska, oraz że nie > przysługują Ci nadgodziny za czas pracy w niedziele, świeta, w nocy i powyżej 8 > h/doba. Jesli to umowa o prace (i nie tylko- managerska w wiekszosci przypadkow tez) to sobie te zastrzezenia co do nieplatncyh nadgodzin moga w buty wsadzic- sa niezgodne z prawem pracy. Po jakims czasie pracy tam i rezygnacji mozna za nie dostac niezle odszkodowanie na odchodne- przyznane naturalnie przez sad pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SA Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:15 Masz rację,też przeszło mi to przez myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronek Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.08, 00:21 Nie bo są zatrudnieni w zadaniowym czasie pracy a że się nie wyrabiają to już ich wina , więc nie ma mowy o sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.02.09, 21:36 Czas zadaniowy nie morze przekraczać ustalonej przez prawo liczby godzin.Tak czy siak nie wytłumaczą się podpisaną umową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faustyn Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: 88.199.105.* 18.06.12, 23:05 Pracowałem w Lidlu bardzo długo bo ponad 10 lat i nikomu nie polecam ,zarobki może dobre jak na stanowisko Kierownik Rejonu na początek 6 tys,potem 8 tys,12 tys, ale tu nie ma nic za darmo jesteś prawdę mówiąc własnością firmy tak jak wcześniej kolega napisał w czasie szkolenia dostajesz telefon i musisz się wstawić w sklepie Lidla chociaż byłby on na drugim końcu Polski i nikogo nie interesuje że skończyłeś inwenturę o 3 00 w nocy na 7 00 masz być i już ,czysty wyzysk i brak szacunku dla ludzi ,jeżeli masz rodzinę i Ci na prawdę na niej zależy to nie pchaj się w to bagno ,bo tam powinni pracować tylko tacy co nikogo nie mają ,samotni ,kawalerowie lub rozwodnicy jeżeli jesteś z kimś to ta praca i ciągła dyspozycyjność to zniszczy ,a z własnego doświadczenia wiem że nie warto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: 94.141.129.* 20.06.12, 12:14 to idz pracować za 2000 od 8 do 16 jak ci się nie podoba. Ciekawe tylko dlaczego pracowałeś w Lidlu aż 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 16:26 A czy ktoś może coś napisać o stanowisku: Kierownik Rejonu ds. technicznych?Niedługo mam rozmowę w Jankowicach na to stanowisko i nie wiem czy gra jest warta świeczki?na pierwszym etapie zapowiedzieli mi z góry że czeka mnie 4 miesięczne szkolenie i to poza miejscem zamieszkania.. tylko co szkolenie na stanowisku sprzedawcy potem magazyniera ma wspólnego z kierowniczym stanowiskiem?Proszę i jakieś info w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SA Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 19:13 Z tym nocnym telefonem to aż mnie dreszcz przeszedł :-)ale wielkie dzięki za informacje. Przynajmniej mam pojęcie co mnie ewentualnie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokuś Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.toya.net.pl 09.02.08, 19:35 Przykładów mnożyć można na pęczki, raz jak miałem nocną przebudowę całego układu regałów w sklepie to skończyliśmy pracę o 6 rano. Kiedy czlowiek słaniał się na nogach jak śnięta ryba, dostałem tel że jutro inwentura i kolejna noc nieprzespana. Jako że część personelu wzięła chorobowe i celowo nie przyszła, robiłem inwenturę z kierownikiem rejonu plus 2 osobami. skończyliśmy też o 6.... bądź więc przygotowany na takie zdarzenia. co do umowy o pracę, jest ona owszem niezgodna z prawem i zdarzyło się raz że pewien kierownik dostał bardzo wysokie odszkodowanie a swoich praw domagał się w sądzie. co by jednak nie mówić... firma wycenia pracownika na dużą kasę, w końcu 6 tys na rękę pieszo nie chodzi i w zamian za to wymaga odpowiedzialności. kolejna rzecz to klopoty kadrowe na sklepach, brak rąk do pracy, 3-4 osoby na zmianie nie są w stanie posprzątać i zamknąć sklepu o 22 więc normą jest siedzenie do 24 dzień w dzień! ludzie się buntują, zwalniają masowo, a kierownik dostaje za to po głowie. Sam miałem dość takiej paranoji i dlatego odszedlem. zresztą kto ciekaw szczegolw niech odwiedzi stronke www.komentuj.pl tam są zakladki po prawej stronie lidl, biedronka, auchan, tesco i wszystko napisane prawdziwie jak sie pracuje w tych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SA Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 20:03 A ile płacą na samym początku przyjmując na szkolenie? W Lidl np. bo w biedronce możesz nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokuś Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.toya.net.pl 10.02.08, 15:56 w lidl 3 tys na rękę. zarobków kierowników rejonów w Biedronce nie znam ale chętnie się dowiem. ponoć mają mniej niż e lidlu ok. 2,5 netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnb Re: lidl kierownik sklepu IP: 84.38.160.* 10.02.08, 21:51 Ile sie zarabia? Jakie warunki pracy+odpowiedzialnośc materialna- prosze niech ktos napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawcio Re: lidl kierownik sklepu IP: *.sileman.net.pl 20.10.10, 12:05 Moja kumpela jast kierowniczka w lidlu na poczatek 6000 brutto a po roku nawet 11 tys brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: lidl kierownik sklepu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 19:10 to ta twoja kumpela nie złą bujdę Ci pusciła,żaden kierownik sklepu nie ma tyle kasy brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega kolegi kole Re: lidl kierownik sklepu IP: *.smevpn.tpnet.pl 04.05.11, 15:44 Bzdura nie oszukuj ludzi "koleżanko" ty jedna po 4 latach o ile ktoś przetrwa jest możliwość zarabiania 11 tyś. brutto z początko w zależności od regionu dają od 5 tyś do 6 tyś. BRUTTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):):) Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.isp.tvkg.net 31.08.11, 19:12 Śmieszne jest to co piszesz 2500 to z premią mają zastępcy Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 10.02.08, 22:21 A nie przyszlo ci do glowy aby zawalczyc o pracownika!? Twoim kosztem,twoim zarobkiem?I co z tego ty bys nie odczul te kilka zlotych a taki robol tak! Suma sumarum je*8bales "za kogos" a i tak juz tam nie pracujesz,czy bylo warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość12 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.icpnet.pl 17.08.09, 14:14 zgodzę się praca w lidlu to droga przez bagno, pracowałem po 17, 18 godzin czasami nawet dłużej!!!! (inwentaryzacje, sprzątanie n-f, bo za mało ludzi, bo trzeba na jutro to zrobić itp.) byłem kierownikiem sklepu, a rejonowi heh nie mają wcale lepiej, słyszałem o przypadkach że w noc sylwestrową musieli taksówką jechać do sklepu bo alarm się włączył!!! znam kierowników którzy biją rekordy nadgodzin - za 3 miesiące nawet 250 nadgodzin, będąc kierownikiem nie masz życia prywatnego podobnie będąc krsem to praca na krótki dystans stracisz sporo zdrowia nic w zamian nie zyskując Odpowiedz Link Zgłoś
czemublokujecie_mikonto serwis komentuj.pl nie działa 22.11.13, 14:38 Nie otwiera się i pojawia się ciemna zasłonka z napisem że serwis do sprzedaży:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły kierownik Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.chello.pl 26.08.08, 21:18 Kolego, a czy możesz coś więcej napisać o tych rozmowach kwalifikacyjnych, jakie to scenki, jakie pytania itp? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły kierownik Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.chello.pl 26.08.08, 21:21 Kolego, a czy możesz napisać coś więcej na temat samych rozmów kwalifikacyjnych, jakie konkretnie scenki, jakie pytania itp? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Lokuś 12.02.08, 14:35 czy wiesz coś wiecej na temat tego audytora w Stokrotce? Będę bardzo wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokuś Re: Lokuś IP: *.toya.net.pl 12.02.08, 22:29 do: wypasiona_foczka Stokrotka płaci tak samo jak LIDL czyli ok. 3-6 tys na rekę w zależności od czasu pracy w firmie. Laptop, komórka i auto = standard. Praca jest o wiele lepsza jak w LIDLU gdyz audytor ma region pod sobą i nie zajmuje się sprzedażą a jedynie dostawami, logistyką, sprawami personalnymi, obiegiem dokumentów handlowych, jakością pracy i obslugi klienta. Minus taki że Stokrotka na audytorów rekrutuje bardzo rzadko gdyż to młoda sieć handlowa, ma mało sklepów i rozwija się bardzo wolno, w przeciwieństwie do Lidla, który w najlepszych miesiącach jest w stanie otworzyć nawet 6-7 nowych marketów na miesiąc w polsce. (tak a propos w Warszawie w ciągu 2 lat będzie 12 nowych Lidlów) kto więc chce zostrać kierownikiem rejonu niech szykuje cv:-) w Wa-wie też lidl lepiej płaci niz na prowincji. Rejonowy pewno wyciągnie z 7 tys na reke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Lokuś 13.02.08, 10:26 Bardzo Ci dziękuję. Nawet nie wiesz jak bardzo pomogłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.elpos.net 29.07.10, 15:27 chyba żle jesteś poinformowany bo w biedronce to kierownik sklepu ma więcej niż 3000 zł a kierownik rejonu ma dużo więcej jak się nie orientujesz w pracy w biedronce to nie wypowiadaj się na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marazm01 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.szczecinek.vectranet.pl 07.02.12, 20:33 Takie oświadczenia podpisuje się w LIDL'u Polska. Jeżeli choć przez chwilę się zawahasz to Cię zwolnią pod byle pretekstem. Czyli noga, d...a, brama. chwalciepana.netne.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 08.02.08, 21:23 Do Biedronki???? Przecież to wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 09.02.08, 01:54 W tej chwili Biedronka placi lepiej niz wiekszosc innych marketow spozywczych. Na dzien dzisiejszy obciachem jest pracowac w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.chello.pl 09.08.08, 22:05 Komu sie tak wydaje ? 1600 zł brutto na wejście , w sklepach odzieżowych tyle samo. A praca jak różna. Bez dzwigania , popędzania i odpowiedzialności za terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutka Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: 178.235.62.* 09.09.10, 12:15 1600 w odzieżowym? chyba w Warszawie.... W Biedronce kasjer na wejście ma 1470 brutto po pół roku to się zmienia potem jest od 100-150 zł więcej.Kierownik sklepu ma na wejściu 3000 Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 11.02.08, 09:20 E tam wstyd! Praca w Biedronce nie oznacza wcale i tylko pracy na kasie. Fakt, że Biedronka dobrze sie nie kojarzy i fakt, że wyjatkowo na to zapracowała umęczając latami swoich pracowników ale oprócz stanowisk kasjerek, magazynierów czy wykładaczy towarów są tez inne, dające większe mozliwości rozwoju. Czemu nie skorzystać jeśli jest okazja? Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 16.02.08, 14:59 No tak, jak startujesz to tego ich programu menedżerskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.chello.pl 09.08.08, 21:52 Masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio! Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.unregistered.net.exatel.pl 04.06.09, 22:53 a ja pracuję w biedronce i się nie wstydzę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.31.196.214.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.13, 13:55 Napisz jak to jest z tymi zarobkami w biedronce i jal wygląda praca czy jest ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.lukman.pl 10.12.11, 23:04 wstyd? to chyba twoje drugie imie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier.staz Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 23:45 obecnie w biedronce kierownik rejonu stazysta zarabia okolo 4 tys netto, otrzymuje umowe na 1 rok, przez pierwsze 3 miesiace szkoli sie zaczynajac od stanowiska kasjer sprzedawca a konczy na stanowisku kierownik sklepu , po pozytywnym przejsciu tych etapow otrzumuje wlasny rejon , samochod (opel astra kombi ) komurke o laptopie nic nie slyszalem. fakt ze rejon moze otrzymac na drugim koncu Polski ale zapewniony mu jest pobyt czyli zwrot kosztow wynajecia mieszkania itp. ps. zarobki kasjera to niecale 1200 na reka a II zastepcy kierownika okolo 1800 netto I zastepce bieze okolo 2400 a kierownik w zaleznosci od rejonu ( w warszawie zarobki sa wieksze itp) okolo 3000 pln ale to wszystko w przypadku kierownikow i tak uzaleznione jest od miesiecznego utargu. inna sprawa sa paczki dla wszystkich pracownikow okolo 300 pln na swieta wyjazdy dla dzieci na kolonie czy bezzwrotna pomoc finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marbo7 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 24.03.08, 11:33 a jak wyglada praca audytora operacyjnego w stokrotce-wiecej szczegołow moze ktos zna-jak zarobki,atmosfera pracy,jaki samochod itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianeczka Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.lodz.msk.pl 03.07.08, 12:14 Śmieszne te polskie nazwy sklepów: Biedronki, Stokrotki, może jeszcze ktoś wymyśli Słoneczniki, Motylki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: millla Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: 94.254.136.* 13.01.10, 16:15 A carrefour=skrzyżowanie, to wg ciebie górnolotna nazwa? Zamin coś palniesz pomyśl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osioł Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.chello.pl 09.08.08, 22:10 Bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tufulec Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: 82.160.207.* 07.10.08, 20:09 No dobra takie oto pytanie mam w kwestii kierownika rejonu. Przez pierwsze trzy miesiące praktyka 3 miesiące staż od kasjera do kierownika sklepu - w tym czasie wynagrodzenie ile wynosi? Tyle co zajmowane aktualnie stażowe stanowisko odpowiednio kasjer, zastępca, czy ok 4 tysiące jak przez cały czas trwania tejże praktyki. Gdzie odbywa się szkolenie teoretyczne i ile ono trwa? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowniczka79 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.lupro.net 19.08.09, 21:54 Witam.W małej miejscowości kierownik biedronki wyciąga aktualnie około 4 tys brutto czyli jakieś 2700-3000 tys maxymalnie na rękę w zależności od utargów.Praca stała a wypłata na koncie czasem 3-4 dni przed planowanym dziesiątym.Wszystko na papierze + premie + wysokie ubezpieczenie grupowe i inne świadczenia a do tego bony na święta.Praca jednak dość ciężka i stresująca.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sigurimix Konzetrationslager auschwitz-biedronkau 16.09.09, 16:31 jestem zainteresowany posada straznika w biedronce albo kapo...... Mutzen ab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.ver.abpl.pl 17.08.09, 12:26 Jak teraz kształtują się początkowe zarobki kierownika rejonu-stażysty? Czy płaca jest od początku okresu stażowego taka sama , bo podobno zaczyna się od samego dołu poznając kolejne stanowiska w sklepie. Jak wygląda sytuacja ze zmianą miejsca zamieszkania, czy rzucają już na początkowym szkoleniu na drugi koniec Polski, czy można się może szkolić w miejscu zamieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
fish_flesh_fowl Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 18.09.09, 13:53 Odpowiem na podstawie LIDLa, ale to prawie to samo. Gość portalu: michal napisał(a): > Jak teraz kształtują się początkowe zarobki kierownika rejonu-stażysty? Mój brat jest właśnie takim kierownikiem rejonu-stażystą, zarobki: ok. 3,5 netto. Jego kolega to samo w Biedronce i zaczynał też około od tej kwoty. > Czy płaca jest od początku okresu stażowego taka sama , bo podobno zaczyna się > od samego dołu poznając kolejne stanowiska w sklepie. To prawda, że zaczyna się od samego dołu, ale płaca jest od początku ta sama, tj. siedząc na kasie nie zarabiasz jak kasjer. > Jak wygląda sytuacja ze zmianą miejsca zamieszkania, czy rzucają już na > początkowym szkoleniu na drugi koniec Polski, czy można się może szkolić w > miejscu zamieszkania? Mogą rzucić Cię dość daleko, ale raczej nie na drugi koniec Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 16:21 tylko nie Biedronka(oszukują kłamią) Odpowiedz Link Zgłoś
tomaki Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 18.09.09, 13:25 Witam wszystkich. Ktoś z Was wie jakie pytania sytuacyjnie najczęściej padają na rozmowie o prace na kierownika rejonu? Czy są gdzieś jakieś haczyki? Wiecie tez może ile osób przepytuje na rozmowie?? dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mannn Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kielce.vectranet.pl 29.09.09, 16:48 I jak Ci poszlo na rozmowie? ja jej nie przeszedlem, a zadawali sporo pytan dociekliwych. Ktos wogole doszedl do etapu rozmowy z zarzadem? Odpowiedz Link Zgłoś
tomaki Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 29.09.09, 19:23 a gdzie byles na rozmowie w jakiej firmie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mannn Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kielce.vectranet.pl 30.09.09, 10:37 do biedronki probowalem a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
tomaki Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 01.10.09, 21:30 ja narazie nigdzie ale chce sprubowac. a o co pytali?? jakieszsytuacyje pytania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mannn Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kielce.vectranet.pl 02.10.09, 20:22 ale do biedronki nie ma juz rekrutacji, przyjmowali aplikacje do 30 sierpnia, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.torun.mm.pl 03.10.09, 22:27 Mam pytanie, na czym polega spotkanie z zarzadem, czy ktos moze mi udzielic odpowiedzi. Dziekuje z gory;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoshi Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kielce.vectranet.pl 04.10.09, 09:48 >Mam pytanie, na czym polega spotkanie z zarzadem, czy ktos moze mi udzielic odpowiedzi. Dziekuje z gory;)< A nie prosciej wziasc telefon, wykrecic numer do osoby rekrutujacej i poprostu o to zapytac?? eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.torun.mm.pl 05.10.09, 09:14 Dzieki yoshi za zyczliwosc...Ja sie nie dostalam dalej, chcialam tylko wiedziec,co by bylo gdyby...Jestem ciekawa po prostu, czy jest jeszcze kilka etapow rekrutacji, ale moze kiedys sie dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoshi Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kielce.vectranet.pl 05.10.09, 13:03 sorki, z tego co wiem spotkanie z zarzadem jest to rozmowa w calosci po angielsku i dostaje sie jakis problem do rozwiazania i trzeba go omowic ale tak slyszalem tylko, nie wiem czy tak jest na 100%. Jest to ostatni etap rekrutacji. A o co Cie pytali na rozmowie? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.torun.mm.pl 05.10.09, 20:02 Rozmowa trwala ponad godzine, ale po polsku, w wiekszosci scenki sytuacyjne, ale oczywiscie tez pytania o firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedroneczka Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.09, 23:43 Rozmowa trwała godzinę?? To o co oni pytali?? Te scenki to coś w stylu tych, które były podczas rozmowy na I etapie?? A od razu ogłosili wyniki, czy trzeba znowu czekać?? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoshi Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kielce.vectranet.pl 09.10.09, 21:10 o jakim I etapie mowisz? o rozmowie telefonicznej? U mnie rozmowa tez kolo godziny trwala. A odpowiedz do 2 tygodni daja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irma Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 19:55 bo ta po angielsku , to rozmowa z zarzadzem do programu MT, a na KR jest rozmowa po polsku, rekrutacja do mt zaczeła sie własnie a zarząd może pytac o wszystko, np; czy lubisz wina portugalskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 21:06 teraz szkolenie w lidlu trwa 8 m-c, co miesiąc zmiana sklepu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:54 A orientujecie się może jakimi autami jeżdżą teraz KRSi w lidlu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.icpnet.pl 28.02.10, 15:04 o ile dobrze wiem to vw golf 5 kombi nie opisamy czrny lub granatowy. ale mam tez pytanie bo jestem z poznania i interesuje mnie praca w jankowicach jako KR. jak to wszytko tam wyglada? jakie zarobki w tym rejonie? i czy rzeczywiscie warto? ja mam dosw w handlu 5 lat i kierasem tez byłem przez 2 lata ale takich dziwnych rzeczy to nie wyrabiałem. proasze o odp i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 16:01 Kokos biorę własnie udział w rekrutacji na KRS w Jankowicach, więc moge powiedzieć ci co nam powiedzieli na pierwszym spotkaniu. musisz odbyć 8 -m-c szkolenia w sklepach. TZn. musisz przejść przez kase, sklep zastępce kierownika sklepu, i kierownika sklepu. Koło 5 m-c zaczynasz jeździć z jakimś krs i uczyć się od niego., Jednak od początku masz pensje kierowniczą. Z tego co się orientuje to 3000 netto na wejście po czterech latach koło 6000 netto. O kasie nic nam nie mówili to wiem raczej z opinii i plotek. W trakcie tego szkolenia co cztery tygodnie zmieniasz miasto ale zawsze jest to w obrębie regionu centrum jankowice. Zapewniają ponoć mieszkanie lub zwracają czynsz bo powiedzieli że o hotele czy mieszkanie nie mamy się martwić. Ale wiesz mogą cię np. na szczecin rzucić:) i pamiętaj że region jankoiwce obejmuje wielkopolske część pomorskiego i część lubelskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 16:04 a orientujecie się jak wygląda temat mieszkania? Jeśli krs na okres szkoleenia czy już do stricte kierowania wyślą gdzieś dalej to czy wynajmują mieszkanie albo zwracają za wynajem? A czy orientujecie się czy w umowach są jakieś lojalki? no bo niby cię szkolą, inwestują w ciebie a jak ktoś po szkoleniu zrezygnuje, to co? musi zwracać za szkolenie? No i czy faktycznie są te dwa dni wolne w tygodniu czy haruje się po 7 dniu zarówno na szkoleniu jak i jako typowy KRS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.icpnet.pl 28.02.10, 17:44 super dziekuje ci za te informacje a teraz powiedz mi jesli bym chciał zaczac prace w lidlu to co trzeba zrobic? tzn juz raz do nich wysłałem i odp ze narazie dziekuja, oferte znalazłem na ich stronie. Probowac dalej zniej wysyłac czy sa jakies inne zródła? i faktycznie ile jest dni wolnych na okresie probnym i po min? Dzieki i pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 18:03 lidl szuka głównie ludzi na kierowników z absolwentów lub ludzi z maksymalnie dwu letnim doświadczeniem. Tak pisze w nagłówku ogłoszenia: praca.gazetapraca.pl/200,4001,,758421,,KIEROWNIK+REJONU+SPRZEDA%C5%BBY.html Wydaje mi się że jest spowodowane tym że przez ten okres szkoleniowy co miesiąc zmieniasz miasto. Zresztą jako krs też z tego co wiem są co jakiś czas rotacje z rejonami. A wiesz ktoś kto ma dzieci, rodzinę nie chce się co po chwile przeprowadzać. Tak mi się wydaje.Zresztą jak ludzie usłyszeli o zmianie miejsca zamieszkania to trochę ludzi zrezygnowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.icpnet.pl 01.03.10, 17:12 oki dzieki bardzo . no to pozostaje tylko probowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 17:33 kokos załóż wątek i po dopytuj na forum. Tam jest dużo ludzi, którzy znają temat od podszewki. www.komentuj.pl/strona.php?status=watek_ok&id_strony=15738 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 18:46 No cóż właśnie mnie odrzucili po spotkaniu które trwało 4 godziny i opowiadał kierownik o firmie. A na rozmowie w cztery o czy to nie wiem czy trwało to 3 minuty zadano mi dwa pytania: dlaczego jedna z osób zrezygnowała (gościu nie chciał się przeprowadzać) oraz i jak tam? No przyznam że czuję niedosyt:( Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 01.03.10, 18:56 A czego sie spodziewaliscie po firmie, w ktorej zarzadzaniem zajmuja sie byle kasjerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 21:28 Wiesz spodziewałem się trochę bardziej profesjonalnej rekrutacji. Bo tak na dobrą sprawę to nie miałem zadanego żadnego pytania, tak w zasadzie to nie wiem dlaczego mnie odrzucili. Ja nie starłem się opierać mojej opinie na podstawie wpisów z forum, Ale kiedy deklarujesz pełną mobilność, mówisz jak jedyny z grupy kandydatów na niemiecku to masz prawo oczekiwać zadania jakiś pytań na rozmowie kwalifikacyjnej, o AC już nie wspomnę. I myślę że bardziej z sposobu odrzucenia niż z samego faktu odrzucenia wynika moje rozżalenie. W grupie było 10 osób 5 chyba w trakcie zrezygnowało, niektórzy kłócili się a raczej intensywnie polemizowali z prowadzącym taka burza mózgów, widziałem że wtedy gość notował coś. Może dlatego że nie starałem się być jakoś super aktywny to mnie odrzucili. Ale nie myślałem że w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej tak zostanę potraktowany. no cóż live... Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 01.03.10, 22:20 dlaczego mają sie nie zajmować? Znaja firmę od podszewki, uważasz że to zastapi papier magistra? Zjadły zeby na tej robocie i pewnie lepiej wiedzą jak pokierować zespołem niż nie jeden świeży studencik po zarządzaniu i bóg wie czym. zeby było jasne, nie pracuje dla biedronki ani w biedronce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maccacun Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 23:16 żeby była jasność ja wypowiadałem się o lidlu nie wiem jak poprzednik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 02.03.10, 17:21 Pisalem tylko, ze nie spodziewam sie po takich osobach wielkiej inteligencji, kultury i poszanowania dla wysokich kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
buick1985 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 14.03.10, 22:39 Podbijam temat, ile w chwili obecnej zarabia na rękę kierownik rejonu - stażysta, jak często zmieniają się rejony i od czego to zależy? Szukam jakiś aktualnych info. ponieważ nie wiem czy aplikować czy nie. Strasznie dużo nieprzychylnych opinii na temat tej pracy, a mianowicie, że trzeba cisnąć podwładnych, że kierownicy to szuje i że bardzo często zmieniają się rejony. Gdyby ktoś z autopsji odpowiedział byłbym wdzięczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: 94.254.134.* 06.04.10, 21:18 A jak ma się sytuacja wśród Sprzedawców/kasjerów. Były jakieś ruchy z racji nowego 2010 roczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.31.53.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.06.13, 20:48 Witam, mam pytanie odnośnie pracy już na stanowisku kierownika rejonu stażysty, ktoś ma jakieś doświadczenie niech się podzieli opinią podaję mail piotr.rr@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.icpnet.pl 10.10.11, 17:29 zajmijcie sie ortografia bo widze ze wiekszosc po podstawowce wiec do lopaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 17:59 Witam Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko kierownika regionu? Jakieś typowe pytania itp? Jakie trzeba mieć doświadczenie zawodowe by aplikować na to stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 23:42 Przyłączam się do pytania powyżej. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie in Odpowiedz Link Zgłoś
french-pie Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 05.09.10, 00:06 Może ktoś się podzielić doświadczeniem i informacjami na temat pierwszych dni takiego stażu - jak to wygląda, od czego zależy awans, jak się utrzymać i czy zaczynając od stanowiska np na kasie to chodzi o to zeby sie zapoznac ze specyfiką tego stanowiska czy się pracuje na kasi dotad az sie jest najlepszym - tak to nazwijmy... Proszę o wszelkie informacje na temat tego programu Kierownik Rejonu stażysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.chello.pl 05.09.10, 23:08 Rozumiem, że zaczynasz od 1 października. Zadzwoń do działu personalnego, a trochę się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
french-pie Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 06.09.10, 10:58 od 1go. juz rozmawialem, chodzi mi bardziej o praktyczne i konkretne odpowiedzi z zycia wziete a nie info z działu personalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.1973 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 04.02.11, 15:29 BARDZO PROSZĘ O INFO Czy ktoś był na panelu dyskusyjnym w Wawie? Jak to wygląda? Jakie są pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 04.02.11, 17:58 Biedronka płaci ok. 6000 netto Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowska.k [...] 05.02.11, 09:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 07.02.11, 20:40 czy kto dostał odpowiedz zwrotną w sprawie pierwszej edycji tegorocznego konkursu? na stronie JMD jest info, ze wszyscy dostali odpowiedz zwrotną, pojawila sie dzisiaj. dswiezam poczte co 5 minut, ale ani widu ani slychu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domisia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.238.64.28.ip.abpl.pl 07.02.11, 23:27 Ja tez nie otrzymałam meila zwrotnego z Biedronki ;-/. A Ty pierszy raz startowałaś? znasz kogos kto sie juz prędzej zakwalifikował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 08.02.11, 00:12 Startowałem pierwszy raz, nie znam nikogo kto wcześniej próbowałby się dostać na to stanowisko. Podejrzewam że to ściema HRowska z tą "informacją zwrotną". Zazwonię jutro do nich i się zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.broker.com.pl 08.02.11, 14:18 Juz myslałam ze mnie jakis pech dopadł i tej odpowiedzi nie otrzymałam, również dzis zauważyłam że są wyniki rekrutacji, a w skrzynce zero info :| jakby sie do Was odezwali dajcie znac, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 08.02.11, 15:55 Nie mogę sie dodzwonić do działu rekrutacji, wysłałem im mejla, ale otrzymałem tylko automatyczną odpowiedź. Będę próbował dalej jutro, ale czuję że jest lipa. tak z ciekawości - jak duże macie doświadczenie kierownicze? bo nie wiem czy z moim (1,5 roku jako kiero techniczny) mam szansę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.1973 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 10.02.11, 11:17 Hej, ja też nic nie dostałam. Czy do Was już może coś dotarło? Z tego co pamiętam to mieli odezwać się 11 lutego. Kurcze 4000 osób, nieźle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 10.02.11, 11:40 dostałem mejla z odpowiedzią, że nie otrzymali mojego zgłoszenia. Faktycznie nie dostalem mejla z potwierdzeniem, ale coz - teraz juz niczego nie moge zrobic . Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.1973 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 10.02.11, 11:49 ale Ty byłeś na rozmowie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.ds.pg.gda.pl 10.02.11, 13:15 Do mnie już dzwonili w sobotę ;) tylko teraz muszę się zastanowić czy chcę tam faktycznie iść. To wiadomo w końcu jakie zarobki w początkowym okresie? dowiedziałam się tylko, że bardzo dobre warunki płacowe i że zakwaterowanie w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.1973 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 10.02.11, 13:20 mowisz o tej ostatniej fazie tj. rozmowa (panel dyskysyjny) w wawie z zarządem? czy spotkanie z hr biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.ds.pg.gda.pl 10.02.11, 13:27 na razie piszę e-mailowo, i muszę się zastanowić czy chcę tam w ogóle pójść. Wydawało mi się, że są zdecydowani, że mnie chcą- ale z tego co piszecie to jeszcze jakieś panele dyskusyjne. Więc się w ogóle zastanawiam czy warto, bo mam jeszcze inne oferty pracy. Nie ukrywam, że dla mnie dużą rolę grają pieniądze- jak dobrze zapłacą to się zdecyduję. Ale ile dokładnie płacą nadal nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.1973 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 10.02.11, 14:30 Dziś dostałam odpowiedź. Przeszłam dalej, jadę do Wawki. Czy ktoś już przeżył ten panel dyskusyjny? Na czym on polega, jakiego rodzaju pytania, etc? Dajcie znać. Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.ds.pg.gda.pl 10.02.11, 14:38 dołączam się do Twojego pytania. Tylko właśnie nie wiem jakie są tam warunki? może wiesz coś więcej, z chęcią się z Tobą rozmówię na Priv. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.metrolink.pl 23.05.11, 13:33 daj prosze znac jak wygladal ten panel w Wawie, dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stazysta Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.182.196.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.12, 17:26 ja jestem Kierownikiem Rejonu Stazysta i przezylem taki panel w Warszawie obecnie jestem na etapie kierownika sklepu :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.12, 17:59 i jak zadowolony jesteś ?? dobrze Ci się pracuje?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 10.02.11, 14:36 z ciekawości - jak duże masz doświadczenie na stanowiskach kierowniczych? pracowałeś/pracowałaś wcześniej jako KR ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 10.02.11, 14:34 nie, nie byłem na rozmowie. Aplikowałem przez ich stronę internetową i moja aplikacja nie dotarła ;/ zły jestem okrutnie, nie wiem czy to ja zrobiłem jakiś błąd, czy ich system zawinił. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.1973 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 10.02.11, 14:53 moje gg 802927 A jeżeli chodzi o doświadczenie to mam takie 10 lat na wyższych stanowiskach.Pozdrawiam. AGa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tom-net.pl 13.04.11, 10:16 Witam.Czy coś wiadomo o tegorocznym naborze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 12:06 chyba jeszcze trwa sprawdź na stronie karierawjmd.pl ale w roku sa 4 nabory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 20.04.11, 18:01 czy odezwał już się ktoś do Was w sprawie ostatniego naboru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tom-net.pl 20.04.11, 18:10 Witam.Dostałem informacje wysłaną raczej przez automat, że spełniam podstawowe kryteria selekcji. A jak u Ciebie??Proszę o odpowiedź bo bardzo mi zależy na tej pracy i chciałbym wiedzieć jak najwięcej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2011 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 20.04.11, 18:15 nie dostałem żadnej informacji jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tom-net.pl 20.04.11, 18:18 Ja dostałem 19kwietnia.Jestem na gg jak coś to zapraszam 4424318 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 18:27 Macie doswiadczenie na stanowisku kierowniczym? Ja pracuje jako przedstawiciel i nie ukrywam ,ze mam aspiracje na stanowisko kierownicze. W jaki sposob Biedronka wybiera kandydatow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tom-net.pl 20.04.11, 18:49 Nie mam pojęcia jakie są kryteria przy wybieraniu kandydata.Myślę, że nie jest wymagane stanowisko kierownicze w cv.Po to mamy program stażysta aby się tego nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka0007 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 23.04.11, 20:54 Witam! Czy może juz ktos mial rozmowę kwalifikacyjna na staż - kierownik regionu. Osobiście wybieram sie w najbliższym czasie i ciekawy jestem czego moge sie spodziewać. Z góry dzięki za podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.centertel.pl 23.04.11, 21:12 a z jakiego naboru idziesz.Ten ktory byl do 17kwietnia? Odpowiedz Link Zgłoś
kurka0007 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 24.04.11, 00:22 Tak. W piątek zaproszono mnie na rozmowę wiec byłbym wdzięczny za wskazówki czego się mogę spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tom-net.pl 24.04.11, 02:32 A na jaki region się starałeś??Ja już byłem dwa razy na rozmowach ale róznie było w róznych regionach.Jeśli składałeś na aplikacje w naborze do 17 kwietnia to gratuluje że się odezwali bo ja dostałem tylko maila że spełniam podstawowe warunki 19 kwietnia i od tego czasu cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
sawilos Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 24.04.11, 11:53 Hej, do mnie też dzwoniono, 27 mam rozmowę w grudziądzu. Póki co pytania standardowe, nie wiem czego się dalej spodziewać:) Ogólnie jestem młody(23 lata) i mam już rozbudowane CV, natomiast bez doświadczenia na stanowisku kierowniczym:) Rozmowę traktuję raczej jako sprawdzian, bo nie liczę jakoś strasznie na przyjęcie...ale mam nadzieję, że dobrze mi pójdzie:) Jak ktoś już był i chce conieco napisać - chętnie przeczytam żeby się lepiej przygotować! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 14:28 Tak szybko byly odp zwrotne? Ehh..ja wyslalam 8.04 i na razie cisza, ale aplikowalam na 3 rejony, jest mi obojetne gdzie bedzie (ewentualnie) rozmowa. Mam doswiadczenie jako przedstawiciel. Jakie macie doswiadczenie zawodowe? Pozdrawiam i zyczę sukcesów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saint Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.rzeszow.mm.pl 27.04.11, 14:38 siemka ja wybieram sie na rozmowe koncem tego tygodnia, dostalem tylko telefon z zaproszeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 201 Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tvk.torun.pl 29.04.11, 11:04 pytanie trochę z innej beczki: czy ktoś z zaproszonych osób studiuje? próbuję zgadnąć co może być nie tak z moją aplikacją;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 11:25 Jak przebiegły Wasze rozmowy kwalifikacyjne? Czy każdy kto został zaproszony na rozmowę dostał maila z tą informacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabik Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.play-internet.pl 02.05.11, 19:02 dostałam odpowiedź 19 kwietnia. obecnie jestem po rozmowie w regionie i zakwalifikowano mnie do dalszego etapu. nie wiem jak będzie wyglądał panel - jeżeli macie jakieś info - podzielcie się proszę. co do rozmowy kwalifikacyjnej - spokojnie. brał udział przedstawiciel działu personalnego i kierownik okręgu. pytano o doświadczenie, znajomość biedronki, o to na ile wiesz na czym praca polega i jak bardzo chcesz ja miec. Żadnych zadań, testów itp. spokojnie się przygotować i do dzieła. POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.kaskada.net 04.05.11, 18:14 byam dzisiaj na rozmowie , wygladal tak samo jak u kolezanki czekam na tel co dalej jezeli bedziesz na panelu napisz prosze jak wygladal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 00:04 Witam, Aplikowałam jakieś 2 miesiące temu, po tygodniu dostałam maila zwrotnego, że spełniam kryteria, później tel z zaproszeniem na rozmowę - niestety z pewnych przyczyn musiałam odmówić:/ Zadzwonili jednak raz jeszcze, i jutro mam rozmowę, mam nadzieję, że będzie dobrze:) Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.kaskada.net 06.05.11, 11:00 jutro masz rozmowe ? w sobote? powodzenia ja mam dzisiaj dostac odpowiedz czy zakwalifikowalam sie dalej zadzwonili drugi raz mimo ze nie hcialas , czy dlatego , ze powiedzieli ze beda sie z toba kontaktowac drugi raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.kaskada.net 06.05.11, 11:04 mam pytanie odnosnie miejsca spotkania ja na rozmowie bylam w kostrzynie wielkopolskim a wy gdzie byliscie czy duzo osob bylo na spotkaniu ? kiedy bylam na spotkaniu mieli wydrukowane mnostwo cv a rozmowa trwala 1 gdz mysle , ze wicej niz 10 osob dziennie sie tam nie pojawia co wy uwazacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.tom-net.pl 06.05.11, 12:06 Witam.Ja niestety dostałem dziś informację, że nie przechodzę dalej.Przykre bo bardzo mi zależało.Życzę wszystkim powodzenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.kaskada.net 06.05.11, 14:34 ja tez dostalam informacje negatywna tez bardzo mi zalezalo :( sprobuje w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J~ Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 14:54 JA byłam już też na rozmowie. Byłam pod ogromnym jej wrażeniem. Rozmawiały ze mną trzy osoby - bardzo dobrze przygotowane ze świetnie przemyślanymi pytaniami. Muszę przyznać, że rzadko zdarza się tak wzorowo prowadzony proces rekrutacyjny - na każdym etapie wszyscy dostają informacje zwrotne. Powinni być wzorem dla innych. Dziś zadzwonili, że przeszłam dalej. Jestem bardzo ciekawa panelu. Jeśli kto z Was był na nim to opowiedzcie jak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.kaskada.net 06.05.11, 15:38 napiszcie prosze jak wyglada panel czy mozesz udzielic informacji na temat pytan na rozmowie wstepnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NUSZKA Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 19:41 Ach, jeszcze jedno. Czy ktos się orientuje czy faktycznie trzeba zmienić miejsce zamieszkania, czy oni o to pytają czysto teoretycznie -celem sprawdzenia????? Ten gość w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej powiedział,ze zawsze robią tak,ze trzeba sie przeprowadzić. Mojemu m mówili,ze potrzebują KRS na rejon Trójmiasta. Czy osoby które dostały sie na KRS musiały zmienić miejsce zamieszkania??? Czy daleko od domu mają swoje rejony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PetrZelenka Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 18:23 Nawiązująć do jednego z tematów. Czy praca w Biedronce to powód do dumy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 22:32 Jakie macie doswiadczenie zawodowe??? Interesuje mnie to kogo zapraszaja na rozmowy, bo ja wyslalam 8marca swoje cv i dzis dostalam inf zwrotna ze nie spelniam wymagan...a ich oczekiwana byly bardzo ogolne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 23:10 Witam ponownie, Odpowiadając na powyższe pytanie....odmawiając za pierwszym razem powiedzieli, że jeśli zrobią jeszcze jedną rekrutację skontaktują się raz jeszcze. I tak też zrobili. Byłam na rozmowie w Rudzie Śląskiej - trwała w moim przypadku pół godziny, choć zaznaczyli na początku, że potrwa godzinę. Do poniedziału mają dać znać, czy przeszłam dalej. Pytanie do tych którzy są już po - Informują mailowo? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajaaa Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta 07.05.11, 10:38 jeśli uważasz, że takie bylo powyższe pytanie to nie wiem czemu Cię tam zaprosili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 10:52 Powyższe, jeśli chodzi o mój wątek. To odpowiedź na pytanie asi. "zadzwonili drugi raz mimo ze nie hcialas , czy dlatego , ze powiedzieli ze beda sie z toba kontaktowac drugi raz?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 10:55 asiu: oczywiście rozmowa była w piątek, nie w sobotę, nie zauważyłam, że pisałam 4 min po północy;)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kaskada.net 07.05.11, 14:08 moj błas wybacz myslalam , ze rekrutacje przeprowadzaja rowniez w sobote powtarzam pytanie ; Jezeli odpadlam po rozmowie kwalifikacyjnej , czy warto jest aplikowac drugi raz bo ja zamierzam aplikowac , wiem gdzie popelnilam blad Moje rady co do rozmowy wstepnej: -doskonala znajomosc biedronki i jmd (wszystko jest na stronie internetowej) - nalezy miec twarde argumenty aby przekonac do siebie rekrutujacych dlaczego to wlasnie ja nadaje sie na to stanowisko Czy mozecie napisac jakie zadawali wam pytania na rozmowie i jakies rady co do odpowiedzi moj e mail : asiataw@gmail.com chetnie wymienie sie informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biedronka kierownik rejonu-stażysta IP: *.kaskada.net 07.05.11, 14:12 beda do ciebie dzwonic ja bylam tak zalamana , ze nie zapytalam sie o powod odrzucenia zycze powodzenia i zapraszam do wymiany zdan na e mail : asiataw@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś