Gość: anan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:46 ... w danej firmie, zanim się tę pracę podejmie? może ktoś podzielić się doświadzczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paweł Re: JAK ZDOBYĆ WIEDZE O ATMOSFERZE W PRACY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:34 tez się nad tym zastanawiałam.Jeśli jest to np.sklep to możesz iść i się spytać np.sprzedawcy jak jej sie pracuje.Powiedz ze masz oferte pracy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan Re: JAK ZDOBYĆ WIEDZE O ATMOSFERZE W PRACY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:38 a jeżeli jest to firma spedycyjna, praca w biurze, poza miastem, czyli jak tam dotrzesz, to nikt nie uwierzy, że przez przypadek, jak zadzwonię, to też nie bardzo wiadomo jak zapytać, żeby nie uslyszec klamstwa panienki zza biurka (chociaż startuje na taka wlasnie panienke tylko w finansowym) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: JAK ZDOBYĆ WIEDZE O ATMOSFERZE W PRACY... 21.01.05, 21:00 hm, przychodzą mi do głowi tylko znajomi, ewentualnie można rzucić temat na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cloe Re: JAK ZDOBYĆ WIEDZE O ATMOSFERZE W PRACY... IP: *.crowley.pl 22.01.05, 11:05 Postaraj sie dowiedziec czy jest duza rotacja w tej firmie.Tam gdzie jest dobrze ludzie pracuja latami i nie czesto sie zdarza,ze ktos odchodzi.A jak odchodzi to znaczy,ze naprawde mial powod.Tak jest u mnie ja dostalam prace bo kobitka po 7 latach pracy musiala zajac sie chorym mezem.Ale pomimo ,ze juz od trzech miesiecy zajmuje jej stanowisko.Ona wciaz utrzymuje z nami kontakt. Pozostali pracownicy tez maja taki staz od poczatku istnienia firmy 7 lat.I nikt nie chce odchodzic.Atmosfera jest bajeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: JAK ZDOBYĆ WIEDZE O ATMOSFERZE W PRACY... IP: *.chello.pl 22.01.05, 13:23 a gdzie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cara Re: JAK ZDOBYĆ WIEDZE O ATMOSFERZE W PRACY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:47 ale np. u mnie matki na urlopach macierzyńskich czy wychowawczych (nie znam się) przyprowadzają dzieci do pracy, niektórzy jak są na urlopach to dzwonią pytać co słychać, rotacja mała, a wg mnie atmosfera jest nie bardzo... i nie jest to tylko moja opinia chyba zależy co kto lubi robić i jakich lubi ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan Re: JAK ZDOBYĆ WIEDZE O ATMOSFERZE W PRACY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:45 dziekuje bardzo, to faktycznie dobry pomysl. i rzeczywiscie w wielu przypadkach sie sprawdza - w mojej obecnej firmie na niektorych stanowiskach (tych z dala od biura, np. w magazynie) rotacji nie ma wcale - najdluzszy staz to 12 lat. ale w biurze - najkrotszy to 1 dzien. mowi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś