Gość: RS IP: *.crowley.pl 22.01.05, 21:50 Interesuje mnie jakie zarobki oferuje STOEN. Mam prośbę o podanie stanowiska i pensji z ew. bonusami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anan Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:05 a do jakiego dzialu sie wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.crowley.pl 22.01.05, 22:28 Chodzi mi o dział IT i Telco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:51 NIE WIEM NA JAKIE STANOWISKO STARTUJESZ, ANI JAKI MASZ STAZ, ALE JESLI ZACZYNASZ OD "DOłU" (przepraszam za te duze litery, przypadek) - to ok. 1200 netto, jesli wyzej, to 1800 (tak w przyblizeniu), ale na więcej nie licz. dodatki? w stoenie? mozesz natomiast wziac po jakims czasie pracy bardzo nisko % kredyt (firmowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.crowley.pl 22.01.05, 22:57 Chodzi mi o stanowisko: Koordynator ds. Zarządzania Partnerami/Dostawcami Usług IT i Telco w komórce Informatyka i Telekomunikacja (PO-I) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:09 zapomnialam - pracownicy mieli prawo pierwokupu akcjii no ale to bylo jakis czas temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.crowley.pl 23.01.05, 12:33 Ciekaw jestem jaki to pracodawca i jak płaci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:40 ludzie o ile sami nie odejda pracuja tam czasami i 40 lat. placi regularnie, ale malo. firma z tradycja, ale rowniez w tym nienajciekawszym tego slowa znaczeniu (przyzwyczajenia z komunizmu) dobre dla tych, ktorzy nie lubia sie przemeczac, ale nie maja tez wymagan finansowych jak w budzetowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Zarobki w STOEN-ie IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.01.05, 00:14 Ciekawe jak sie dostac do pracy w STOEN, bo ja zadnych ogloszen z tej firmy nie zauwazylem... Bez podtekstów, moze je ominalem. A jesli nie, to ciekaw jestem jak wyglada rekrutacja i czy w ogóle jest. Wyksztalenie wyzsze ekonomicze + 12 lat pracy w energetyce, ostatnio w Tel-Energo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.crowley.pl 24.01.05, 10:40 STOEN ogłasza się głównie przez agencje, może dlatego trudniej ich wytropić. A jak jest w Tel-Energo? Słyszałem dobre opinie, ale skoro rozglądasz się za inną pracą, to pewnie nie jest najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Zarobki w STOEN-ie IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.05, 00:16 TEL-ENERGO juz nie ma. Zwolnili z tej firmy podobno okolo 80% pracowników, na jej miejsce powolano AXETEL. Szukam pracy, bo polecialem jako jeden z pierwszych z tej grupy 80% pracowników. Choc swoja sytuacje finansowa moge ocenic jako dobra(bezrobotny, chyba jednak bogaty z domu, jak na polskie warunki), to zaczyna mi sie nudzic, ale i szkoda mojej wiedzy i doswiadczenia, j.angielskiego itd... jeszcze sporo latek mam do emerytury... Odpowiedz Link Zgłoś
allessia Re: Zarobki w STOEN-ie 25.01.05, 10:12 Zastanow sie kilka razy zanim tam pojdziesz - maja juz program zwolnien dobrowolnych i planuja redukcje personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Zarobki w STOEN-ie IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.01.05, 10:26 Ludzie!!! Co sie stalo z tym krajem???!!! Czy wszyscy "pracodawcy", aby napewno zdaja sobie z tego sprawe co robia zwalniajac na bruk ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.crowley.pl 26.01.05, 12:26 Logiki w tym brak, ale to coraz powszechniejsze zjawisko ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Zarobki w STOEN-ie IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.01.05, 14:17 Ciekawe, dlaczego tak sadzisz? Widac nigdy nie wyleciales z pracy ot tak nagle i bez zadnego wyraznego powodu... Od tamtego czasu nie moge znalesc pracy a w swoim srodowisku bylem dosc znana osoba, ale jesli wyrzuca sie z pracy prawie caly zastany personel ... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Zarobki w STOEN-ie IP: 62.121.129.* 27.01.05, 15:57 prezes - 50.000 + samochod i inne "perks", no i oczywiscie sekretarka do uzytku wlasnego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Zarobki w STOEN-ie IP: *.crowley.pl 28.01.05, 23:39 A osoba na stanowisku Koordynatora ? Odpowiedz Link Zgłoś