Dodaj do ulubionych

analityk kredytowy w Banku

19.03.05, 17:13
hej, mam pytanie - może ktoś wie ile mozna zarobić na takim stanowisku w
Warszawie?
Obserwuj wątek
    • maly_kac Re: analityk kredytowy w Banku 20.03.05, 19:40
      To zależy do banku, czy jest to oddział czy centrala, czy z doświadczeniem, czy
      po studiach. Mozna zarobić całkiem dobrze (choć jest to pojęcie wzgędne) lub
      średnią krajową.
      • izutek Re: analityk kredytowy w Banku 24.03.05, 16:22
        w centrali banku, w Warszawie, ze średnim doświadczeniem (1 rok)
    • aiiii Re: analityk kredytowy w Banku 25.03.05, 20:10
      W mojej firmie biora 5-6 tysi. Ale, że ich nie lubie (ale nie powiem czemu), to
      nic więcej nie wiem. Pozdr.
      • Gość: iaaa Re: analityk kredytowy w Banku IP: 10.201.56.* 30.05.05, 14:50
        Pewnie dlatego, że pracujesz w sprzedaży :)
    • Gość: analizator Re: analityk kredytowy w Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 13:43
      W Millennium w kredytach hipotecznych możesz twardo wołać 5 tys I się zgodzą bo mają ciągły brak rąk do pracy. Niedługo wchodzą zmiany w systemie wynagrodzeń więc im wyższa podstawa tym lepiej bo o premie będzie ciężej. Ale atmosfera jest przeje.... Dużo nowych ludzi o zerowej wiedzy i ciągła presja na ilość przerobionych wniosków. Co lepsi specjaliści znaleźli zatrudnienie gdzie indziej...
      W innych bankach jest różnie Wiele zalży od departamentu i jego szefostwa.
    • Gość: kolumb Re: analityk kredytowy w Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:27
      w Kredyt Banku płacą 4000 zł brutto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka