Gość: Vanessa IP: *.crowley.pl 07.09.05, 11:43 Chciałabym się doszkolić z Excela. Może mi ktoś polecić jakiś porządny kurs w Wawie? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazdrosny_maz Re: Prośba - z innej beczki 08.09.05, 13:05 moze sprobuj sama z ksiazka, na rynku jest ich pelno, ajk sie nie powiedzie, to szukaj dalej moja kolezanka chodzina na kurs na Jelonkach , Szkola Podst nr 316, Szobera 1 byla zadowolona, ale toi bylo jakies 2 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
mk-80 Re: Prośba - z innej beczki 10.09.05, 22:02 Wszystko zależy od tego czy potrzebujesz papierka - czy naprawde chcesz czegoś sie nauczyć. Jeśli chodzi Ci o czyste umiejętności - jak zrobić to czy tamto ... to daj znać na prv (dogadamy sie - pomoge naucze, w miare tanio.), a jeśli chcesz papierek ... to szukaj dalej. pozdr. -mk-80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa Re: Prośba - z innej beczki IP: *.crowley.pl 12.09.05, 11:55 Wysłałam Ci maila. Podkreślam, że nie interesują mnie żadne papierki - zależy mi na nauczeniu się pracy w Excelu, nie na dokumencie, że to umiem. Odpowiedz Link Zgłoś