mati004 25.08.06, 07:39 Cześć. Czy ktoś z Was miał do czynienia z firmą FSM Polska, która mieści się w Warszawie? Jestem na jutro umówiona na spotkanie i chciałabym dowiedzieć się czy ktoś wie coś na temat tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble Re: FSM Polska IP: *.chello.pl 25.09.06, 23:30 Adrian, prosze Cie, najlepszych managerów z efectu, hehe:)) Wszyscy wiedza przeciez ze nie dales rady tam, co masz teraz mówic:))Pozdrawiam i ratuj honor chłopie, bo fajny gosc jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malczik Re: FSM Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:49 Raz, dwa, tri, malcziki Płomienne zorze budzą mnie ze snu Giełdowy ranek, informacji szum Z radiem na uszach i wartości swej W pełni świadomy, świadomy, że hej Moi koledzy ścigają ze mną się Bo do wyścigu każdy gotów jest Moi koledzy z lepszych najlepsi Trzydzieste piętro, biurowców szklanych drzwi Słońce zachodzi, minął kolejny dzień A po wyścigu dobrze zabawić się Moi koledzy bawią nocą się Po to jest życie, by korzystać zeń Który na górę, który spada w dół Kto bardziej sprawnie własny los swój kuł Więc się i wspinać, świeczki warta gra W systemie siła, a, a, a, a, a Płomienne zorze budzą mnie ze snu Giełdowy ranek, informacji szum Z radiem na uszach i wartości swej W pełni świadomy, świadomy, że hej Moi koledzy ścigają ze mną się Bo do wyścigu każdy gotów jest Moi koledzy z lepszych najlepsi Ostatnie piętro, biura szklanych drzwi Słońce zachodzi, minął kolejny dzień A po wyścigu dobrze bawić się Moi koledzy bawią nocą się życie po to, wykorzystać sejm POZDRAWIAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: FSM Polska IP: *.3.pl 15.01.07, 23:28 Goś który tam pracuje/pracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: FSM Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:11 Panie banan...naucz się czytać umowy jak już jesteś tak zapobiegliwy że wogóle ją przeczytałeś. W umowie zapis mówi nie o tym że jak odejdziesz to swoją kasę masz zwrócić tylko że postanowienia dotyczące zwrotu prowizji obowiązują cię na tych samych warunkach kiedy odejdziesz czyli w momencie kiedy umowa podpisana przez ciebie z klientem zostanie w okresie 2 lat rozwiązana. Najpierw czytaj uważnie a potem dopiero rób z siebie idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś