Dodaj do ulubionych

Kamis-pilnie

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.03.07, 22:01
potrzebyje pilnie info o firmie kamis przyprawy, czy ktos wie jak tam placa
jaka jest atmosfera i ogolnie czy warto tam isc
Obserwuj wątek
    • Gość: helena80 Re: Kamis-pilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:31
      Też chętnie dowiedziałbym się więcej na temat tej firmy?? Też zaprosili na
      rozmowę ale jestem bardziej skłonna tam nie iść niż iść. opinię, które
      przeczytałam nie nastrają pozytywnie wrecz przeciwnie ale ile w tych opiniach
      prady? Nie wiadomo..może ktoś kto pracuje bądź pracowal mógłby się jeszcze
      wypoiwedzieć
      • Gość: Murzynek Re: Kamis-pilnie IP: *.st.vc.shawcable.net 28.03.07, 21:54
        To jest-SZAMBO-
        • Gość: helena80 Re: Kamis-pilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:56
          Co masz na myśli? Pracowałeś tam?
        • Gość: helena80 Re: Kamis-pilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:58
          pracowales tam? co masz na myśłi piszac szambo? atmosfera? szefowie
          ?
        • Gość: helena80 Re: Kamis-pilnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:58
          pracowales tam? co masz na myśłi piszac szambo? atmosfera? szefowie
          ?
          • Gość: olo77 Re: Kamis-pilnie! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.03.07, 22:41
            helena80 a na jakie stanowisko sie ubiegasz?bo ja wlasnie w pon odmowilem im
            zeszta tez ze wzgledu na opinie, ale teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem?
            • Gość: helena80 Re: Kamis-pilnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:18
              olo77, ubiegałam się na stanowisko specjalisty ds.planowania..jak zaczęłam
              rozmawiać z panią z HR ( która zresztą sama do mnie zadzwoniła) to miałam
              wrażenie, ze chyba dla niej to wielka męka rozmawiać z potencjalnymi
              pracownikami..ale co tam pomyślałam...jak zrezygnowałam ze spotkania..moje
              wrażenie się nie zmieniło..Myślę, że w każdej opinni jest trochę
              prawdy...Obecnie pracuję w bardzo duzej firmie( dużo stresu) i moim celem jest
              polepszenie warunków m.in finansowych..a nie przechodzenie do kolejnej pracy,
              większy stres i pieniądze,które nie są tego warte... Samo podejście pani z HR
              nie zrobiło na mnie najlepszego wrażenia a przecież takie osoby są na początek
              wizytówką firmy..a ta wizytówka dle mnie nie wypadła najlepiej..więc jak nie
              Kamis to będzie inna dla której będzie warto podjąć wyzwanie..
              • Gość: olo77 Re: Kamis-pilnie! IP: 212.2.100.* 29.03.07, 21:35
                helena80, ciekawe rzeczy mowisz czy mozemy pogadac na gg moje to 4058108 to
                sobie porozmawiamy.
                • Gość: helena80 Re: Kamis-pilnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:05
                  masz wiadomość ode mnie;)
              • Gość: monika Re: Kamis-pilnie! IP: *.acn.waw.pl 01.04.07, 18:34
                hehe, też startowałam na to stanowisko i mam identyczne wrażenia po rozmowach z
                panią z HR, niesamowite że ktoś taki jest wizytówką niby renomowanej firmy
                zresztą "przyszły" szef też podziałał odstraszająco ;-)
    • Gość: justa Re: Kamis-pilnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 16:07
      zależy w jakim charakterze chcesz tam pracować.Jeśli interesuje cie praca na
      produkcji to płaca jest zróznicowana i mieści się w przedziale od 900-do
      ok.2000zł.Atmosfera jest taka jak wszędzie.Są ludzie mili i nie.Zależy na kogo
      się trafi.Spróbować zawsze warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka