Gość: Jacek IP: *.centertel.pl 31.08.07, 22:53 Czy ktoś mógłby mi napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Deloitte? A poza tym: jaka atmosfera pracy i... zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rav107 Re: Deloitte IP: *.aster.pl 01.09.07, 12:22 A do jakiego działu ta rozmowa? Audyt, konsulting, podatki, zarządzanie ryzykiem, FAS? Ja moge powiedzieć o rozmowie w konsultingu. I na jakie stanowisko? Atmosfera - z ręką na sercu mogę powiedzieć że przynajmniej w konsultingu bardzo dobra. Temat zarobków przemilczę, ale generalnie na poziomie takim jak to w big4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Deloitte IP: *.centertel.pl 02.09.07, 12:09 No właśnie consulting:-) Możesz w skrócie opisać jak wyglądała pierwsza rozmowa kwalifikacyjna? Pytania standardowe o osobowość, motywacje, czy też może zaskakujące np. mające na celu zestresowanie kandydata? Dziękuje za odpowiedź;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Deloitte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:04 no i gość dowiedział się gdzie jest wakat i teraz czym prędzej złoży tam swoją ofertę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rav107 Re: Deloitte IP: *.aster.pl 04.09.07, 00:02 Rozmowy (były dwie) można powiedzieć że składały się z 3 części, na początku troche pytań o CV, o studia, o to co robiłem wcześniej - praktyki, pracę itp. Potem krótkie pytania typu case study (czyli jakiś problem do rozwiązania albo pytanie nad którym trzeba trochę pomyśleć). Na koniec ja mogłem zadawac pytania. Aha, żadnych pytań które mają jak piszesz "zestresowac kandydata", ale i tak byłem dość zestresowany :) Ale to było jakiś czas temu, kiedy firma jeszcze się inaczej nazywała ;) więc może być zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś