Gość: Ania IP: *.chello.pl 05.08.03, 11:35 jestem psychologiem i aby pracowac w szkole musze mieć ukończony kurs pedagogiczny. czy możecie mi doradzić gdzie w Warszawie moge zrobić taki kurs (i za ile). dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: kurs pedagogiczny IP: *.chello.pl 05.08.03, 12:26 a i jeszcze jedno pytanie: ile zarabia psycholog szkolny w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza112 Re: kurs pedagogiczny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 13:25 Zazdroszczę Ci... też jestem psychologiem i marzę o pracy w szkole (na razie nie znalazłam pracy w zawodzie). Przeciętnie w szkole państwowej psycholog na początku zarabia pewnie jakieś 700-800 zł. A co do kursów pedagog. radzę Ci wybrać się do kuratorium (siedziba jest w Al. Jerozolimskich - niedaleko Smyka) tam Ci powiedzą gdzie organizują takie kursy. A tak poza tym to jesteś pewna, że taki kurs jest Ci potrzebny? Jako psycholog chyba możesz pracować w szkole bez dodatkowych kursów (ale nie jestem pewna...)Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kurs pedagogiczny IP: *.chello.pl 05.08.03, 22:55 Gość portalu: zuza112 napisał(a): > Zazdroszczę Ci... też jestem psychologiem i marzę o pracy w szkole (na razie > nie znalazłam pracy w zawodzie). Przeciętnie w szkole państwowej psycholog na > początku zarabia pewnie jakieś 700-800 zł. A co do kursów pedagog. radzę Ci > wybrać się do kuratorium (siedziba jest w Al. Jerozolimskich - niedaleko Smyka) > > tam Ci powiedzą gdzie organizują takie kursy. A tak poza tym to jesteś pewna, > że taki kurs jest Ci potrzebny? Jako psycholog chyba możesz pracować w szkole > bez dodatkowych kursów (ale nie jestem pewna...)Powodzenia! dzięki za informacje Niestety w ubiegłym roku wprowadzono takie zmiany ze nawet psycholog szkolny MUSI miec zrobiony taki kurs, a na dodatek musi robic ten cały awans zawodowy nauczyciela. Przeciez musieli jaos utrudnić nam życie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: kurs pedagogiczny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:23 Dzień dobry! Ja kończyłam na warszawskiej ASP. Jest on bodaj w tej chwili roczny i płatny. Odpowiedz Link Zgłoś