Gość: Effi Re: euroadres??? IP: *.chello.pl 14.08.09, 19:20 Ja pracuje w firmie Euroadres od kilku miesięcy i moja pensja jest porównywalna z pensjami osób na kierowniczych stanowiskach w innych firmach , więc dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Effi Re: euroadres??? IP: *.chello.pl 14.08.09, 19:54 Nie zgadzam się absolutnie z tym zdaniem , zarówno Pani dyrekor jak inni kierownicy na pewno nie są żadnymi tumanami. Dzięki Nim zaszły bardzo pozytywne zmiany w firmie, bardzo dużą uwagę zwraca się na jak najwyższą jakość obsługi klienta. Pracownicy wcale nie są zwalniani w tak dziwacznych okolicznościach jak twierdzisz, po prostu trzeba oddzielić "ziarno" od "plew". Jeśli się komuś wydawało, że praca w tej firmie polega na wciskaniu poważnym biznesmenom jakichś głupot albo nic nie robieniu to się musiał gorzko rozczarować , mniemam , że do takich osób właśnie należysz. Ludzie , którzy posiadają tak niską kulturę osobistą jak Ty (już samo pisanie w ten sposób o byłych przełożonych jak i samym pracodawcy o tym świadczy ) i nie potrafiący poprawnie sformułować żadnego zdania na pewno u Nas nie znajdą miejsca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Effi Re: euroadres??? IP: *.chello.pl 14.08.09, 20:22 Jeszcze jedno , zmień się , bo żadna następna praca i twój przyszły przełożony nigdy nie będzie Ci odpowiadał i o każdym będziesz pisała w ten sam sposób. Odpowiedz sobie uczciwie na pytanie czy naprawdę dawałaś z siebie wszystko i tytlko nikt tego nie widział , czy odbębniałaś swoje i biegłaś do domu. Pamiętaj,że pracując w zespole nie można patrzeć tylko na siebie , ale mieć na względzie wszystkich , z którymi współpracujesz i nie możesz ich obrażać tylko dlatego , że już nimi nie pracujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: euroadres??? IP: *.171.80.98.static.crowley.pl 18.08.09, 15:30 a myślałam, żę ten wątek umrze śmiercią naturalną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi [...] IP: *.centertel.pl 19.08.09, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczona Re: euroadres??? IP: *.4web.pl 19.08.09, 15:39 witam, witam - jak miło poczytac, że moje słowa się sprawdzają. Poczekajcie jeszcze troszke. ale i uwazajcie!!!!!Wielka siostra czuwa - strzeżcie się - hii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: euroadres??? IP: 77.255.245.* 19.08.09, 21:50 Nie wiem skąd Wy się wszyscy wzięliście aczkolwiek pracuje tu od roku i jestem bardzo zadowolona, zarówno pod względem atmosfery w pracy jak również pod względem finansowym. Pracowałam z różnymi ludźmi ale w Euroadresie jest SUPER!!!! Kadra zarządzająca super. Firma działa zgodnie z prawem - chyba że ktoś z Was aspektów prawa do końca nie zna - wówczas proponuję lekturę. Tym bardziej,że Euroadres posiada tylu klientów - a to podstawa i to tylko i wyłącznie o czymś świadczy... Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: euroadres??? IP: *.centertel.pl 20.08.09, 00:16 Wzielismy sie z Euroadresu!!!!! Pracujemy tam sporo czasu dłuzej niz rok zapewniam...... Jeśli chodzi o kadrę zarzadzającom to mistrzowie w robieniu z ludzi śmieci publicznie i podpie...niu pracowników oraz donoszenia ci(Beatko) o wszystkim co się dzieje . Jak rozumiem pisze to kadra zarządzająca bo oprócz niej nie ma nikogo na słuchawkach kto by rok przepracował hii :) Lektury z Prawa mi nie potrzeba skończyłam studia w tym kierunku więc, wiem co piszę, ale dziekuje za porade Ja moge odwdzieczyc sie tym samym dla waszych strapionych klientów fakturami jakie dostaja piszcie kochani ja pomogę....!!!!!!!!! jak wiecie wielu takich wiec jestem wdzieczna za zajecie ..... A jak tam zbieranie kasy na kare za nadgodziny nie wypłacone pracownikom sporo tego no nie .....???(300 tyś zł PLN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfetka Re: euroadres??? IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.09, 08:39 Euroadres to firma dla ludzi , pracuje w jednym z pionów i nie ukrywam że nigdzie się nie wybieram:))) Pieniądze zarabiają tu ludzie sumienni,z doświadczeniem, jak równiez reprezentującyc poziom troche wyższy niż średni, a nie za ciemnote i głupote ludzką żadacie pieniedzy haha.Ja jestem zadowolona, firma sie rozwija,ludzie z mojego pionu są OK . Fakt że tu pracuje od ponad roku mówi samo za siebie ,a wiadomo nie każdy musi być zadowolony,a te bzdury co wypisujecie to tylko obraz czlowieka bezradnego, plebs który został zwolniony i szuka pocieszenia w sieci haha - proponuje poczytać "SAMOTNOŚĆ W SIECI"!!!, albo posiedzieć na czatach tam napewno znajdziecie uznanie i wsparcie takich robaczków bezdradnych jak WY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmeczona Re: euroadres??? IP: *.4web.pl 20.08.09, 11:55 pracujesz rok???????? fajnie szukaj innej pracy bo niedługo Cie wywalą pod byle pretekstem :-) Juz niejednego (niejedną) tak zwolnili...nawet tych co byli z nimi od początku. Dobrze Ci radzę _ przez rok za dużo już poznałaś jesteś już niebezpieczna dla nich Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_2 Re: euroadres??? IP: *.centertel.pl 20.08.09, 13:58 No smerfecia widzę tutaj adekwatne braki w wykształceniu i ogólnej wiedzy. "Samotność w sieci"? Przecież to tematyka romantyczna nijak nie mająca się do tutejszego tematu :) Czat powiadasz, hmm dostrzegam tutaj wysokie doświadczenie w tego typu "pociechach" strapionej duszy. No no tylko pozazdrościć, ale cóż jak się poświęca życie prywatne na rzecz lizania "cudownego tyłeczka" Pani Beaci to pozostaje tylko virtualny romans na takich pokojach :) Aha no tak, teraz wiadomo skąd przytoczony tutaj tytuł. Brakuje ci zatem uczucia, tak? Ukrywane podświadomie potrzeby wychodzą ci w tak błahych sprawach. Biedne robaczki, prawie mi was żal. Cóż albo życie albo Euroadres. Wybór nalezy do was, My już wybraliśmy. Spokojne życie z dala od " Euroberciaków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: euroadres??? IP: *.anonymouse.org 25.08.09, 18:09 przyszło mi pracować w Euro dłuższy czas. do pewnego czasu wyglądało to spoko, zarobić też się dało. ale w międzyczasie poznawało się coraz więcej ciekawostek "z życia firmy". co i raz bardziej ogarnięci potencjalni klienci uświadamiali i mam nadzieję, że nadal uświadamiają pracownikom jak wielki kit się wciska. te parę osób, które tak zaciekle chwalą produkt (zapewne pani dyrektor, quazi i spółka) zachęcam do odwiedzenia strony www.alexa.com i porównania wyników pf.pl pkt.pl i euroadres.pl. porównuje ona wyniki oglądalności, web traffic i inne. co do sposobu traktowania pracowników - poziom zerowy. znam bardzo dużo byłych i aktualnych pracowników tej firmy i nie spotkałem ani jednego, który by miał zdanie pozytywne. (obecnym szczerze życzę, żeby jak najszybciej udało Im się znaleźć pracę, w której szanuje się pracownika). co do nadgodzin - temat rzeka, ale z tego co widzę, że PIP postawił tam wreszcie swoją tamę, oby skutecznie :) w ogóle z tego co słyszę i widzę to tak jak jedna z przedmówczyń stwierdzam, że niedługo to jedynie szanowny zarząd(?) będzie tam tylko sprzedawał. potencjalnym klientom radzę, by na dźwięk słowa Euroadres mieli odruch naciśnięcia czerwonej słuchawki, tak dla Waszego dobra. chyba, że chcecie co roku płacić grubą kasę za te "setki klientów, które sprawią, że w ciągu pierwszego tygodnia ta reklama się zwróci". potencjalnych pracowników albo klientów w razie pytań zapraszam na siepracowalo@wp.pl postaram się odpowiadać jak najszybciej pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_2 Re: euroadres??? IP: *.centertel.pl 25.08.09, 19:41 Witaj... Własnie tak jest juz obroty zmałały Bercie juz pewnie ciekna łzy .....pracownicy ciskaja wypowiedzeniami zostana same i ciekawe ile nasprzedaja tego kitu ludzia którzy juz ich dobrze znaja hii pozdrawiam wszystkich madrych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: euroadres??? IP: *.aster.pl 25.08.09, 22:06 ...smutni to ludzie co się karmią nienawiścią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: euroadres??? IP: *.centertel.pl 26.08.09, 14:39 Nie jestesmy smutni i nie pałamy nienawiscia po prostu nasza misja jest ostrzegac innych ludzi czy to klientów czy pracowników przed taka firma dlatego to robimy..... pozdrawiam normalnych paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: euroadres??? IP: *.centertel.pl 20.08.09, 18:52 Mozecie sobie kasowac nie długo zrobie wam fajna reklame opisze Euro w poczytnej gazecie Prawda zobaczy swiatło dzienne a wtedy juz bedziecie dobrze znani na dzwiek Euro................... tylko trzask słuchawki usłyszycie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: euroadres??? IP: 212.160.70.* 21.08.09, 09:58 cześć wszystkim zostalam oszukana w tej firmie euroadres i bardzo prosze ludzi bedących w podobnej sytuacji o kontakt (tel.603 307 215) bądz na gg 7232632 trzeba razem zawalczyc o swoje pozdrawiam mam też prośbe do gość :mi widzę że sie orientujesz co to za firma jak możesz odezwij sie bedą bardzo wdzieczna za wszelkie informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa [...] IP: 83.238.7.* 21.08.09, 08:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupilek beatki [...] IP: *.chello.pl 25.08.09, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_2 Re: euroadres??? IP: *.centertel.pl 28.08.09, 10:59 No to oczywiste ze tak jest czemu tylko skasowane sa wszsytkie ciekawsze wypowiedzi na temat tego bajzlu..... i z pewnascia zgodne z regulaminem maja kogos w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO_MY [...] IP: *.centertel.pl 29.08.09, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO_MY Re: euroadres??? IP: *.centertel.pl 29.08.09, 17:22 Nasze posty są usuwane ze względu na niezgodność z regulaminem. "Panie" adminie, które z poniższych punktów łamią nasze posty?? A może inaczej? Ile Euroadresiaki- berciaki dają za kasowanie takich "życzliwych" postów wobec nich?! 4 Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5 Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. 6 Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. Z niecierpliwością czekamy na odzew z waszej strony drodzy admini :) ( Byli )Pracownicy i Klienci Eurolandu łączcie się :D Razem pokojowo zgnieciemy te " robaczki kochane" < Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: euroadres??? 29.08.09, 18:07 W swoich postach: 1) obrażasz innych np.: prawa reka Qwasimodo (.....) ograniczona umysłowo i lewa reka naczelny (......) kierownik działu finansowego i windykacji oraz reszta błaznów 2) padają dane osobowe - patrz również post wyżej wykropkowane miejsca zawierały dane osobowe. Proszę przeczytaj dokładnie punkt 5 Regulaminu, który został przytoczony, na końcu jest mowa również o Netykiecie. Jeżeli uważasz, że skasowane i ocenzurowane posty są zgodne z Regulaminem i Netykietą możesz napisać do Administracji Forum forum(at)agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś