IP: *.chello.pl 06.09.06, 15:42
czy ktos kto pracowal badz pracuje w firmie Euroadres moglby sie wypowiedz na
temat tej firmy i placy??????
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: euroadres IP: *.chello.pl 06.09.06, 21:52
      Nikt tam nigdy nie pracowal??? Zero opinii???? Enigmatyczna firma.........:((((
      • Gość: xyz Re: euroadres IP: *.aster.pl 07.09.06, 19:41
        bardzo fajna firma, kolezanka pracuje w call center, ktore dla nich sprzedaje
        reklamy w internecie, jest zadowolona
    • Gość: michał Re: euroadres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:35
      firma sprzedajaca reklamy w internecie...
      niezle placa - moja dziewczyna u nich pracuje
      • Gość: kredka Re: euroadres IP: 212.180.208.* 04.02.14, 13:17
        Kiedy pracowałam w tej firmie to otrzymałam od firmy taki miniporadnik skutecznego handlowca na szkoleniach przygotowujących do przyszłej roli sprzedawcy. Na tych szkoleniach były m.in.poruszane podstawowe zagadnienia związane z prowadzeniem negocjacji handlowych. Najbardziej przydatną rzeczą na na nich było to że dla każdego uczestnika szkoleń było powiedziane że praca wiąże się z bezpośrednim kontaktem z klientem.
        W praktyce okazało się że każdy rodzaj prowadzenia sprzedaży stanowi pewną formę negocjacji z klientem. Polegało to na dwustronnej komunikacji, którego celem jest osiągnięcie porozumienia które powinna zakończyć się sprzedażą tego co ma się do zaoferowania. Firma ta jest serwisem branżowym który oferuje różne projekty m.in zajmuje się zakupami grupowymi i wystawianiem reklam na stronie www. W takiej sytuacji interesem sprzedawcy jest zachęcić klienta i przeprowadzić w taki sposób rozmowę telefoniczną aby była to najkorzystniejsza transakcja, sprzedanie reklamy było w jak największej ilości za jak najwyższą kwotę. Klient z kolei musi być zadowolony i o wszystkim poinformowany. Obydwie strony powinny być usatysfakcjonowane. Praca która daje duzo możliwości rozwoju, daje również pieniądze które można za ciężko pracę otrzymać, trzeba cały czas rozmawiać i pozyskiwać nowych klientów. Na prawdę praca wciąga. Np kiedy używamy dobrych argumentów sprzedażowych powinniśmy odwoływać się np: do danych statystycznych jak i pojedynczych przykładów z życia wziętych. dobrze jest mieć w zanadrzu jednostkowe przykłady osobiste bo pobudzają one emocje i wyobraźnie a tym samym sprawiają iż rozmówca lepiej nas zapamięta a to ważne w relacji klient-sprzedawca. Praca super naprawdę polecam ja kazemu kto chciałby spróbować :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka