xaqqx 09.01.08, 12:27 Zostałam zaproszona na rozmowę do SKOK-u. Czy ktoś z Was może już tam pracuje lub pracował? Jak przebiegają tam szkolenia, jaka płaca? Czy ktoś wie coś o pracy w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miramax Re: praca w SKOK IP: *.client.mchsi.com 11.01.08, 05:34 zależy jaki SKOK, bo jest ich kilka (a co za tym idzie zależy jakie warunki, szkolenia itp.); ja w mniejszym - ok. 1500 brutto (po 2 latach pracy), ale nie będę narzekać, bo akurat szef fajny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w SKOK IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 09:09 a w jakim skoku ty pracujesz? masz jeszcze do tej pensji jakiś dodatek czy premię? po dwóch latach masz tylko 1000 na rękę. coś mi się nie chce wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nat_bad Re: praca w SKOK 16.01.08, 06:08 w małym ;-) Uwierz : 1500 brutto (liczymy na podwyżkę) + nagroda (w zależności od tzw. wyników)-nagrody zazwyczaj nie powalają na kolana pewnie ok. 150-200 zeta/m-c Nie da się ukryć, ze trudno się za to utrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anina Re: praca w SKOK IP: *.aster.pl 16.01.08, 09:16 To jakaś tragedia - 1500 brutto, to jest niewolnicza praca. To pozwala tylko na podstawową egzystecję (na czynsz, chleb, masło i wodę). Ludzie, nie macie poczucia własnej wartości????? Odpowiedz Link Zgłoś