Gość: specjalistaTP IP: *.wip.pw.edu.pl 16.06.08, 13:04 Ile zarabia specjalista w TPSA na początku? Mam rozmowę i chcę się zorientować ile powiedzieć. Praca związana z procesami i jakością. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszcz Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.wip.pw.edu.pl 17.06.08, 14:57 4500 brutto dla specjalisty to dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolcia Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: 212.160.172.* 17.06.08, 16:27 specjalista w tepsie nie zarabia 4,5 k. ma znacznie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ruski_czolg Re: Zarobki specjalisty w TP SA 17.06.08, 17:31 > specjalista w tepsie nie zarabia 4,5 k. ma znacznie mniej. To zależy czy pracuje w tepsie od jakiegoś czasu, czy przychodzi teraz. W TP nie ma zwyczaju dawania podwyżek ludziom, którzy już tam pracują. I w ten sposób niejednokrotnie nowy żółtodziób ma 2x więcej niż specjalista z kilkunastoletnim doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.wip.pw.edu.pl 18.06.08, 15:33 ma znacznie mniej to znaczy ze 3k brutto? Skoro tak b.mało jakim cudem TP jest uznawana za takiego dobrego pracodawcę?? Coś mi z tymi zarobkami nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: 212.160.172.* 18.06.08, 15:40 tp bardzo dobrym pracodawcą? nie żartuj! ten kto przyznawał ten tytuł chyba nigdy nie pracował w tepsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.eranet.pl 18.06.08, 16:22 ja na stanowisku radcy w &TP miałem 4,5 brutto, specjalisty 6 jako głowny specjalista 7,2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K1 Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: 212.160.172.* 01.03.10, 13:37 Główny Specjalista ds Analiz 3500 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon z TP Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 10:48 Mam 13 letni staż w TP i zarabiam brutto 2910 zł, ale to jeszcze pryszcz, bo jest sporo osób nic nie potrafiących w porównaniu do mnie i zarabiających 2 razy tyle. Jeżeli kiedyś mieli dobrego kierownika, to otrzymywali spore podwyżki, a są ciągłe restrukturyzacje i co jakiś czas trzeba się przekwalifikowywać, z czym dotychczas nie miałem problemu, ale nigdy nie byłem pupilkiem szefa, więc tradycyjnie przy podwyżkach dostawałem minimum. Szef wie, że mam jedną z najmniejszych pensji, ale obudził się już po tegorocznych podwyżkach więc obiecał, że w przyszłym roku powinienem dostać coś ekstra, ale w międzyczasie jeszcze szef się zmieni i będzie po staremu. Reasumując, to w TP są teoretycznie widełki na każde stanowisko, ale są tak szerokie, że na moim stanowisku są od 2500zł brutto do 4900zł brutto, więc mieszczę się i według pracodawcy nie ma powodu narzekać, a że tyle to powinien zarabiać pracownik co najwyżej z 2-3 letnim stażem, to już nikogo to nie boli oprócz mnie. Mam nadzieję, ze w końcu coś się dla mnie zmieni na korzyść, bo jeżeli nie to żegnam tę firmę w przyszłym roku, bo wszędzie znajdę pracę za podobne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:51 Leon zapomniałeś powiedzieć kiedy dostałeś ostatnio jakieś bony na Święta, a Twoje zarobki mają także Ci którzy już mają 20lat / nie jesteś osamotniony/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: 212.160.172.* 18.06.08, 17:06 jako specjalista zaczynałem z 3200 brutto, 4500 to całkiem niezła pensja jak na specjalistę - wg widełek płacowych to chyba już poziom starszego specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: 212.160.172.* 27.06.08, 10:18 Myslę, że śmiało możesz powiedzieć 4500 tys brutto. Najwyżej dostaniesz troszkę mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalistaTP Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.acn.waw.pl 29.06.08, 02:20 ok dzieki to juz rozjasnia sytuacje. ale wychodzi na to, ze w tepsie malo sie zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.acn.waw.pl 05.09.08, 21:43 myślę że pensja w TP to kwestia negocjacji, koleżanka pracuje tam na stanowisko eksperta ale zażądała sobie na rozmowie 10 000 i chociaż marudzili, to tyle zarabia, a pracuje tam rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: root Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:24 > koleżanka pracuje tam na stanowisko eksperta no ale ekspert to wyzej niz specjalista :) Moze kolezanka jest ekspertem w jakiejs niszowej dzialce? Swoja droga pensja ok. 4k brutto dla specjalisty po ostatnich podwyzkach na rynku pracy/IT jest niewysoka. Z ciekawosci, na jakie zarobki moze liczyc w TP programista Javy lub .NET z rocznym stażem, czyli praktycznie prawie bez doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
styloplume Re: Zarobki specjalisty w TP SA 10.09.08, 10:09 Hej, Znalazłem to forum i chciałbym Was zapytać o pewną rzecz. Wkrótce będę mieć spotkanie w tpsie w sprawie pracy, dotyczące stanowiska eksperckiego. Jakiego rzędu wynagrodzenie może być związane z tym stanowiskiem, orientujecie się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 00:27 > Wkrótce będę mieć spotkanie w tpsie w sprawie pracy, dotyczące > stanowiska eksperckiego. 10-14 ale przy tym syfie który tam jest dałbym sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.acn.waw.pl 11.09.08, 11:49 10 to minimum, wiem napewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybciatorun Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:48 eve cię podpuszcza tam takich pieniędzy nie ma, podwyżki raz na parę lat , a od wielu lat nie dostaje się nawet przysłowiowego batona na święta,Wigilię organizuje się ze składki pracowników , tak to jest firma pozorancka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.acn.waw.pl 14.01.09, 23:40 eve nie ma powodu żeby podpuszczać, po prostu ma dobre informacje i nimi się dzieli :) batona na święta ponoć faktycznie nie dostają, ale są inne bonusy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:23 Na jakie zarobki można liczyć na stanowisku Key Account Manager, ewentualnie zastępcy dyrektora ds jakości obsługi posprzedażowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGNIK Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.tvgawex.pl 09.08.10, 14:15 Cześć, Ja mam rozmowę na stanowisko kierownik sekcji call center, mam mieć na początwk 18 pracowników, potem jakiś 30. Ile mogę dostać na tym stanowisku, czy możecie mi coś o nim napisać? Będę wdzieczny za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPECJALISTA Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 09:58 jako kierownik to jakies 1387 brutto dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 21:07 jakaś fikcja te odpowiedzi!!! z tego co wiem to specjalista około 4, ekspert 4700 - 6000 a kierownik najwyżej 6500-7000 ( w zależności jaki dep.) skąd te info??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ognik Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.tvgawex.pl 02.09.10, 11:37 Dziękuję za odpowiedzi. Są strasznie rozbieżne, a ja już jutro mam 2 etam rekrutacji. Czy może się jeszcze ktoś wypowiedzieć. Przypomnę chodzi o: kierownik sekcji call center, kilkunastu podwładnych. z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik tpsa Re: Zarobki specjalisty w TP SA IP: *.toya.net.pl 08.11.10, 21:15 Miesiąc temu moją prace (specjalista)firma work servis wycenia na 8.30 h chyba dożywotnio bo nie ma szansy w Łodzi na etat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Zarobki w TP SA IP: *.man.tk-internet.pl 27.07.11, 13:53 Ile moze zarabiac Dyrektor regionu sprzedazy B2C w TPSA? Odpowiedz Link Zgłoś