Dodaj do ulubionych

zarobki pomocy księgowej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:17
Witam..jestem ciekawa ile zarabia mloda niedoswiadczona osoba po studiach
ekonomicznym na stanowisku asystentki/pomocy ksiegowej w Warszawie??
Obserwuj wątek
    • Gość: .:. Re: zarobki pomocy księgowej IP: 193.108.206.* 12.08.08, 15:25
      w moim przypadku 2,4 tys brutto przy umowie zleceniu
    • Gość: luks Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 09:49
      Słuchaj gościu gosciu,było zapytanie o zarobki,a nie o jakiś
      apartamenty w Chorwacji,czasem czytaj co jest napisane.
      A jeśli chodzi o zarobki to ok 1500zł netto, zlezy też od
      zaangażowania i szybkości przyswajania wiedzy - jestem pracodawcą i
      u mnie kumający pracownicy nawet bez doświadczenia maja dobre
      zarobki
      • Gość: ggg Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:24
        u mnie w firmie ok. 3 brutto
        • Gość: Ania Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.80.datacomsa.pl 22.08.08, 19:09
          gggg to podaj adres firmy to i ja sie moze tam zatrudnie
          • Gość: ggg Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 18:14
            to daj maila, nie chce tutaj pisac:)
            • Gość: gość Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.chello.pl 05.09.08, 11:05
              z chęcią ja skorzystam ila22@interia.pl
        • Gość: Hania Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 20:03
          Jestem zainteresowana praca asystentki lub księgowej proszę okontakt .
          • Gość: bez znajomosci Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 16:24
            nikt nie wspomina o odpowiedzialnosci a za nia nie zawsze ida pieniadze.
      • Gość: ja Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.subscribers.sferia.net 17.10.08, 14:55
        1500 netto to dopbry zarobek ???? ciekawe na co wystarczy...chyba na
        imprezy jak cie rodzice utrzymują
      • Gość: Honia Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.centertel.pl 19.05.09, 13:04
        Witam posiadam wykształcenie wyższe: finanse- rachunkowość. Bardzo chciałabym
        zdobywać doświadczenie w tej dziedzinie. Moje wciąż znikome doświadczenie
        praktyczne jest dla mnie dodatkowo motywujące i sprawia że ze zdwojoną siłą
        angażuje się w wykonywana przeze mnie pracę. By udowodnić sobie a przede
        wszystkim osobie która mi zaufa że nie była to zła decyzje. Bardzo zależy mi na
        tym by móc rozwijać się w tym kierunku. Zdaje sobie także sprawę że brak mi
        doświadczenia wiec nie mam dużych wymagań finałowych- 1100 netto. Jeśli ktoś
        chciałby dać szanse na rozwój młodej chętnej do pracy osobie proszę o kontakt
        honia23@interia.pl
      • Gość: MARTA Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.mia.three.co.uk 27.05.09, 13:18
        Może chciealbyś zatrudnic kogoś takiego jak ja. Wlaśnie szukam pracy
        jako Pomoc Księgowej, jestem po studiach ekonomicznych z ogromną
        motywacją do zdobycia doświadczenia w tym zawodzie martahebda@v.pl
      • Gość: ambitna Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 20:10
        1500 zł netto nazywasz dobrymi zarobkami? hehehe chyba zapomniałeś
        dopisać jedno zero na końcu
      • Gość: katarz65@wp.pl Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 21:35
        Wiatam Pana. Chciałam powiedzieć cos o mojej pracy zatrudniłam sie w
        małym biurze rachunkowym niedaleko Warszawy jako pomoc księgowej.
        Uczę sie pod okiem doświadczonej ksiegowej i biegłego rewidenta.
        Niestety ale ja mam tylko 1000zl:( może Pan wie gdzie szukać takiej
        pracy własnie do 1500 zł netto. Nie wiem czy babeczka mi podniesie
        stawkę bo jest dość skąpa. Wiem że nie mam takiego doswiadzczenia bo
        dopiero się ucze w ksiegowości ale podobno dobrze sobie radzę bo tak
        mi mówi. A ja sie staram ale jakie mam szanse rozwoju w takim małym
        biurze.
      • Gość: passionplace3 Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.11, 22:32
        Do 2000 brutto w dobrze prosperującej firmie.śmieszne pieniądze, ale taki mamy kraj.

---
        śmieszne zdjęcia z warszawy | wyposażenie łazienek | projekty domów | radzymin nieruchomości | radzymin | doniczki
      • Gość: rafal Re: zarobki pomocy księgowej IP: 178.73.32.* 30.01.12, 18:42
        Bardzo chętnie zostanę Pana pracownikiem:)
        kończę studia na kierunku Finanse i Rachunkowość i szukam pracy w księgowości.
        Jeśli będzie pan zainteresowany proszę o kontakt mailowy: rafalnems@gmail.com
        Pozdrawiam

• Gość: stella Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 18:48
      2300zł netto na próbnym
      a później więcej o 200-300 zł
      premia uznaniowa ,dodatkowe bonusy i zwrot za bilet
      ale na pewno nie dla młodej osoby zaraz po studiach tylko z min.3-
      letnim doświadczeniem w ksiegowości
      • Gość: Arleta Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:45
        Witam,

Posiadam 2-u letnie doświadczenie, które zdobyłam pracując w biurze rachunkowym ( od roku jestem tu jedynym pracownikiem, główny księgowy pracuje w terenie i rzadko bywa w firmie ). W tej chwili firma przechodzi kryzys, w związku z tym szukam nowej pracy. Zarabiam tu zaledwie 1 500,00 zł. na ilość obowiązków to za mało.
        Może ktoś szuka pomocy księgowej.
        Bardzo proszę o kontakt na adres ona664@wp.pl
        Dziękuję
        Pozdrawiam
    • Gość: WeroNika Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.elartnet.pl 27.08.08, 01:12
      A zarobki kadrowej/księgowej ze średnim wykształceniem i dzesięcioletnim doświadczeniem? Na razie pracuję za 2 000 brutto na uop - mam szansę na więcej?
      • aniawaw21 Re: zarobki pomocy księgowej 29.08.08, 17:02
        A ja właśnie szukam pracy ale na pół etatu 6 lat doświadczenia
        właśnie jako pomoc ksiegowej
        może byc biuro rachunkowe
        ania
    • any-any Re: zarobki pomocy księgowej 26.11.08, 20:12
      Witam
      W czerwcu skończyłam studia licencjackie kierunek finanse i
      rachunkowość. Obecnie kontynuuję naukę na studiach magisterskich
      zaocznie (co druga sobota i niedziela). Nie mam doświadczenia, gdyż
      do tej pory studiowałam w trybie dziennym.
      Poszukuję pracy w księgowości. Osoby zainteresowane proszę o kontakt
      praca.ania@wp.pl
      • sylwia7522 Re: zarobki pomocy księgowej 28.01.09, 21:19
        Witam.
        Również szukam pracy, 8 lat doświadczenia w Urzędzie Skarbowym,
        obecnie pracuję 4 miesiące w biurze rachunkowym jako młodsza
        księgowa.
        Osoby zainteresowane proszę o kontakt sylwia7522@wp.pl
    • natanata2 Re: zarobki pomocy księgowej 08.07.09, 17:16
      Witam,
      poszukuję pracy jako pomoc księgowej. Mam 7 letnie doświadczenie
      zawodowe w finansach, ale brak stricte jako księgowa, natomiast mam
      wiedzę z tego obszaru, ponieważ ukończyłam wiele kursów i m.in.
      ostatnio w Stowarzyszeniu księgowych w Wawie "samodzielny
      księgowy"(bilansista).
      PODEJMĘ PRACĘ NA UMOWĘ ZLECENIE. Propozycje na natanata2@gazeta.pl
      lub tel 722 972 498
      • Gość: apaulinka@wp.pl Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 10:29
        Ja także podejmę pracę jako pomoc księgowej. Mam 2-letnie doświadczenie w pracy
        biurowej. Znam podstawy księgowości. Planuję rozpocząć kurs na samodzielną
        księgową.
        apaulinka@wp.pl
    • Gość: bladzacy Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:30
      1200 na rękę
    • Gość: as Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 21:32
      2500 to musi być żeby wyżyć w wawie
      • Gość: Ania Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.cdma.centertel.pl 28.07.10, 09:39
        Czy ktoś słyszał może o pracy w księgowości, najlepiej pomoc księgowej???
        • Gość: Andi Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 20:20
          Wracając do pytania postawionego w wątku - w mojej firmie asystentka
          księgowej miałaby gdzieś 2200-2500 netto + premia (teraz w kryzysie
          brak, kiedyś nawet 1/4 podstawy) + socjal (sport, kino, bilet). Z
          tym, że nawet osoba na takim stanowisku musiałaby mieć wykształcenie
          kierunkowe (mgr lub licencjat i w trakcie robienia mgr) najlepiej
          państwowa renomowana uczelnia.

• misia126 Re: zarobki pomocy księgowej 29.07.10, 15:25
            Andi, to jesli w Twojej firmie beda szukac asystentki ksiegowej, to
            ja bardzo chetnie sprobuje :)
            Ukonczylam Wydzial Ekonomii UW (licencjat i mgr).
            13 lat doswiadczenia, niestety nie scisle w ksiegowosci. Krotki
            epizod - prowadzenie rozliczen ZUS, US dla osoby prowadzacej
            dzialalnosc gospodarcza.
            W przypadku podjecia pracy w ksiegowosci jestem w stanie sfinansowac
            sobie kurs samodzielnej ksiegowej.
            • Gość: l.o. Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.jaaz.pl 26.10.10, 12:16
              1430 na rękę jako referent d/s księgowości
              • Gość: mk Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.artexim.pl 24.02.12, 18:37
                1800 brutto ale umowa na najniższą krajową
    • Gość: ratunku_tygrys Re: zarobki pomocy księgowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 12:07
      Moja koleżanka zarabiała 4500 netto. Ale miała kilkuletnie doświadczenie, znała program SAP i język francuski biegle (praca we francuskim koncernie kosmetycznym)
      • Gość: Monika szukam pracy IP: *.sggw.waw.pl 21.05.11, 15:11
        Jestem studentką FiR SGH (mgr-popołudniowe), licencjat na innej uczelni.
        Niestety nie mam odpowiedniego doświadczenia(tylko 2msce praktyk w małym biurze rach.), wcześniej studiowałam dziennie, dodatkowo pracując w międzynarodowej organizacji studenckiej.
        Chętnie podejmę pracę w księgowości, zależy mi na ambitnej pracy z możliwością nabycia doświadczenia (nie szukam pracy do kserowania w biurze rach). Wynagrodzenie jest dla mnie mniej istotną kwestią, chcę się rozwijać. Szybko się uczę, jestem bardzo zmotywowana i angażuję się w podejmowane zadania.

mój e-mail: studentka_sgh@onet.pl

• Gość: gość pomocy księgowej/asystentka księgowej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.11, 11:27
      Witam poszukuję pracy jako asystentka księgowej lub pomoc księgowej, obecnie przygotowuje się do obrony pracy licencjackiej studiuję na uczelni państwowej zaocznie ekonomię . W tygodniu pracuję w biurze rachunkowym, głównie na programie "Optima" doświadczenie ponad rok. Znajomość języka angielskiego na stopniu dobrym, kurs rachunkowości: uproszczone formy księgowości księga podatkowa, kurs excel dla zaawansowanych. Odpowiem na wszelkie pytania.

oferty tylko Radom
      kontakt gg5558542
      mail: piopio0@buziaczek.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka